FIV cu dr Dragos Albu 53
Raspunsuri - Pagina 7
lumimar spune:
Qiao ,Doamne ajuta ne rugam sa fie bine
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikoniko Smufurash,, mi-era dor de tine Niko, mami de Alex(1995) si 25+ cu MTHFR C677 Homozigot |
Niko , am reusit sa-mi revin dupa pierderea sarcinii din vara trecuta si acum sunt din nou pe baricade. Ma bucur sa va vad burticile , dovada ca minuni se intampla si nu trebuie sa-mi pierd speranta. Iti doresc o sarcina usoara, sa-ti traiasca baietii si sa fiti sanatosi cu totii!
P.S.
Ti-am trimis un PM.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
dana_2408 spune:
QiaoBing bafta mare fetita! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai recolta buna, embrioni de calitate si sa te vedem cu bebe peste 9 luni. Sunt alaturi de tine.
Hai incepi tu cu dreptul sa ma tragi si pe mine dupa tine.
Eu am rarit tigarile si sunt f mandra de mine. Pe 25 luna asta incep si eu ac-urile si pe 27 febr am punctia. Pe 29 febr trebuie sa fie embriotransferul.
Va pup doamnelor si va doresc o zi minunata.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.
maripet spune:
Miruna, iubita, eu pana la urma am facut altfel.
Am luat clexane 0,4 de la medicul de familie, iar duphastonul si utrogestanul de la medicul ginecolog. Atunci nu depaseste niciunul plafonul. Si asta este sigur ca le-am luat deja. Am platit practic 31,50 lei la clexane si 101 lei la duphaston si utrogestan. Asa trebuie sa-ti dea. Pe mine m-a invatat fata de la farmacie.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_2408 QiaoBing bafta mare fetita! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai recolta buna, embrioni de calitate si sa te vedem cu bebe peste 9 luni. Sunt alaturi de tine. Hai incepi tu cu dreptul sa ma tragi si pe mine dupa tine. Eu am rarit tigarile si sunt f mandra de mine. Pe 25 luna asta incep si eu ac-urile si pe 27 febr am punctia. Pe 29 febr trebuie sa fie embriotransferul. Va pup doamnelor si va doresc o zi minunata. HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98. SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG). 2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI) URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU. |
Se pare ca o sa fim colege de suferinta ,si eu am tot pe 29 februarie embriotransferul ,asa ca emotiile sunt duble .
Am fost ieri la DR ALBU ,chistul l-am eliminat, de maine incep AC-URILE ,ACUM VAD CA MI LE-A DAT 21 DE ZILE ,MAI LUNGA PERIOADA .........cu Dumnezeu inainte speram sa fie bine!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
QUIAO sti ca am pumni strinsi ,strinsi,sunt sigura totul va fi bine!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
pestic spune:
Qiao tin pumni strans, stransi, stransi pt tine!
Fetelor, va rog, daca va pricepti sa imi ziceti si mie cam ce inseamna rezultatul la secretie pe care vi-l expun mai jos. Multumesc mult!!!
FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE
PMN. FRECVENTI BACILI DODERLEIN.
FRECVENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS.
dana_2408 spune:
Angelica ma bucur ca suntem in aceeasi zi. Si nu suntem colege de suferinta ci 2 norocoase. Doar se intampla odata la 4 ani.
Ma bucur ca ai eliminat chistul si ca totul este bine.
Eu am 14 zile AC-uri. Vad ca si tu esti la primul FIV. Ce doza de clexane ti-a recomandat? Imi poti trimite un PM cu schema ta?
Nu pot decat sa ma rog si sa sper ca vom reusi impreuna.
Doamne ajuta!
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.
tinuta78 spune:
angi, dana, sa fie cu noroc! Este posibil sa va detasati una de alta o zi, maxim doua. anna si maruscha au fost ca si voi umar la umar si acum sunt mamici implinite.
20+