Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

pfff..ma gandeam eu ca ai gresit

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, am lipsit din cauza de lipsa de net...Nu stiu cand o sa am din nou net acasa, acum am intrat de pe unde am apucat ca sa va scriu repejor.
Noi suntem bine, azi am fost la control si totul e in limite normale. Pare un pic mai mare ecografic decat varsta calculata dupa UM si ...E SIGUR 100% BAIETEL.
Elly, pune-mi si mie carucior albastru pe prima pagina!
N-am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti bine toate. N-am apucat sa schimb nici semnatura ca nu prea am timp acum de povesti, avem 18 sapt.

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Am terminat treaba in bucatarie..acum astept sa scot prajitura cu mere din cuptor, sa se trezeasca Luca ca sa putem sa mai iesim putin la sanie ma bucur si eu ca a nins ca imi place zapada dar ma si satur repede de ea..oricum eu nu ma dau ca sincer n-am curaj dar bucuria e mai mare pt Luca..
Va trimit si voua care nu aveti putina zapada

Mergi la inceput

Andreea felicitari pt baietel..tot cred ca mai multi baieti sunt la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Andreea felicitari pt baietel..tot cred ca mai multi baieti sunt la odisee

Multi multi! Elishor, ar trebui sa-i numaram, sa vedem cati sunt, cate si cate

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Salutare, burtici!

Mama, da' ce debit aveti!;) Fetelor, daca va dopriti zapada, scrieti numa' adresele aici si va trimit eu de o sa va saturati...Am munti (nu exagerez, mai mari ca mine..si eu am 1,71 ) de zapada in fata casei, pe balcon nu mai zic, putem face un sat de oameni de zapada! Din pacate e cam frigut, eu urasc frigul din tot sufletul, de maine cica se mai incalzeste insa si poate iesim si noi cu saniuta.
Vorbeati de nastere...aici totul e gratuit si conditii super, pe timpul sarcinii de asemenea e totul gratuit, toate consultatiile cu excepia ecografiei de 12 saptamani ( care e optionala), care costa 450 de dolari. Asta e singurul cost, restul e ''moca'', deci suntem norocosi. Si eu sunt total contra plicurilor, cat am stat in Romania am fost o singura data la spital si am refuzat sa dau plicuri, ciocolata sau mai stiu eu ce, no way! Sincer, inteleg perspectiva viitoarelor mamici care se preocupa pentru ceea ce se va intampla la nastere si dupa, dar nu cred ca as fi capabila sa dau vreun plic, as muri de ciuda..pe mine !
Aaa...fug sa-mi schimb si semnatura, suntem aproape la jumatatea sarcinii, desi sincer eu cred ca am trecut deja de ea, sunt convinsa ca voi naste din nou mai repede..asa, in primele zile de iunie!

Pupicei!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hopa si noi

Am bagat un somnic si ce bun a fost. Nu ne-am fi trezit dar a sunat telefonul.

Felicity La multi ani si multa multa sanatate! Sa fii fericita!

Shosho ma bucur ca esti ok si imi pare rau pt matusica ta. Asta e Romania, din pacate.

Onutza multumim pt pupici! Acusica ne ajungeti si voi din urma

Diana ma bucur ca ati reusit sa va mutati! La multi ani sotului tau! Si al meu a aniversat pe 12 ian. 32 de ani

Andreeea deci avem baietel pana la urma? Felicitaaaari pt fotbalist! Tot ce conteaza e ca e sanatos! Va pupam dulce!

Elena prajitura cu mereeeee!
Arunca si la noi o bucatica!

Andra am numarat! Avem pana acum 23 de baietei si 10 fetite. Deocamdata este prea devreme ca sa facem un inventar clar. Plus ca sunt multe fete care n-au mai postat demult. Unele chiar de cand s-au inscris.
Ziceam sa mai asteptam pana face toata lumea morfologia fetala de trim II ca sa avem date mai sigure

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Tigruta, iti multumesc pentru grija afisata dar in momentul in care am facut alegerea m-am informat de 100 ori, plus pareri, impresii de la persoane care l-au folosit cu drag precum draga mea prietena,Andra_C!
Cat priveste nasterea, am luat hotararea de a naste la particular tot din "greata" de a umbla cu plicurile pe holurile spitalului!
La particular stiu din capul locului cat am de plata, cu bon fiscal si toate cele si chiar daca ma va costa de 3 ori mai mult, macar stiu ca voi fi tratata ca o printesa si nu in functie de grosimea plicului iar constiinta mea este curata !

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Vorbeati de nasteri si de "plicuri". Sa stiti ca nu mi se pare asa mare diferenta intre Capitala si provincie, la stat.
Pai eu trebuie sa dau asa: 1200 la medic, 200 mana 2-a(rezident), 200 anestezist, 150 asistentele din sala de operatie, 150 neonatolog plus cate 10 lei pe perioada internarii asistentelor care vin sa schimbe bebelul.
Per total cam 2000 de lei, in caz ca fac cezariana.
Daca nasc normal, mai scade suma cu 400-600 de lei.
Unde mai pui, ca indiferent de felul nasterii o sa trebuiasca sa cumpar tot ce e necesar si pt o eventuala cezariana si pt nastere normala(fire de cusut, ac anestezie, perfuzii, perfuzoare, seringi, fase sterile, manusi, etc etc. Toate ajung cam la 400-500 de lei.)
Deci la noi o nastere e undeva la 2000-2500 de lei.

Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Mai ales pe cele care mai aveti bebei deja. De ieri am obsevat pe partea laterala a sanului drept, spre decolteu ca am niste vinisoare sparte. De fapt capilare sparte, asta cred ca sunt. Nu sunt ff vizibile, dar dc te uiti atent se vad.
Eu inainte de sarcina aveam un bust destul de mic, iar acum e...destul de mare De la asta sa fie?
Intrebarea cea mai importanta: o sa treaca dupa ce nasc?
Vergeturi nu am.

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Brr, ma gandesc cu groaza, cum spuneam, depinde si de cat dispui. Deci s-a dat si doar 5 mil la cezariana. Acum depinde si cat de disperata este mamica. Daca a luptat ani multi cu infertilitatea,... pentru a fi sigura ca bb este ok..., da si haina de pe ea. Daca este un copil venit ca "o povara"..., mai treaca mearga... cu Voia Domnului a venit, cu voia LUI sa traiasca...
20+

Tinuta78, foarte frumos spus! Iti multumesc pentru acest post

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput