Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Si noi ne-am hotarat, intr-un sfarsit la numele bebicului.. iar dupa compromisuri de ambele parti ( eu am renuntat la Luca, tati a renuntat la Armand) am decis ca il va chema Dorian Andrei! Acum suntem fericiti amandoi

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ylari, draguta , nu am apucat sa te felicit din toata inima pentru rezultatul bun la amnio.. nu as fi conceput sa aud altceva decat ca este totul perfect!
Vorbeai de balansoar pentru bebei..si se pare ca tocmai m-ai convins si pe mine sa achizitionez unul ( eram in dubii pentru ca imi era teama sa nu se obisnuiasca in el si sa nu mai vrea in patut.. stii ca si cu leganatul pe picioare) daca spui ca este indispensabil in perioada colicilor! :)
Caruciorul l-am comandat deja si sunt in culmea fericirii.. m-am indragostit iremediabil de el cand l-am vazut ( nu cred ca ii poate rezista cineva ) ! Este un Stokke , mov , dar pretul te cam da pe spate.. la Mini Blu , cu discount-ul magazinului l-am scos la 42 mil de la 46 mil!

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Chiar fetele, voi ati inceput sa cumparati pentru bebe ceva? Sau asteptati sa se nasca?
Eva, imi place Dorian.
Ne-am hotarat si noi, il va chema Victor Gabriel (daca ramane baiat, ca eu tot am feelingul ca e fetita, vom vedea sigur la morfologica).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,
Josephine,mea culpa- am raspuns la o intrebare generala sub influenta unei amintiri personale,my bad.
Felicitari pt buburuza roz.
Ylari- ma bucur ca te-ai linistit.Imi place Mathias.
Da Andra,eu am cumparat multe lucrusoare.M-am hotarit si ce fel de carut si patut vreau.Astea le vom cumpara in Martie.
Despre vergeturi- eu folosesc o crema de corp hidratanta obisnuita(Nivea).Deocamdata nu au aparut-sper sa nu apara.Nu am vazut vergeturi la mama(5 sarcini la viata ei) si nici la surorile mele.Sper sa nu sar departe de copac
Oh,dau de baut.Am sarbatorit ziua mea de nastere saptamina asta.Tot decana am ramas

24+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

La multi ani, Felicity! Capricorn ca mine :))

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

La multi ani fericiti Felicyti, si eu tot capricorn sunt.

Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ciao fetelor, am tot intrat azi aici, o per n-a fost activitate asa ca am facut nani, m-am uitat la film, etc.
Felicity si Eva multumesc ptr felicitari!
Felicity la multi ani, sa fii sanatoasa!
Eva si mie imi place Dorian, frumu-frumu!
Wow deja ati cumparat caruciorul! Eu mai astept nitzelush.
Noi avem o gramada de la Eva, avem patutul in care inca doarme ea, mai avem un patut de voiaj care se transforma in tarc mai tarziu, am sa incerc sa il folosesc mai mult decat la Eva, ptr ca la ea incepand sa il folosesc mai tarziu il vedea ca pe o pedeapsa. Mai am si hainute, mai ales de bb mic, v-am zis, doua carucioare si cam atat...
Pupiiiiici!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara Ellishor.Sunt aici, langa voi, va citesc mereu insa nu v-am mai chinuit si eu cu framantarile mele.
Felicitari mamicilor pentru rezultate bune si pentru bebei frumosi si bun venit noilor burtici.
Despre mine, sunt bine, incepe sa se vada burtica si bebe incepe sa miste si ziua, nu doar seara. Am facut greseala sa pastrez toate bonurile de la ce am cheltuit in sarcina( echo, pastile, etc) si cand am vazut suma m-am panicat. Am zis ca nu mai fac morfofetala ca e scump, si tot asa. M-am linistit acum, pe 23 ne vedem printishorul la Dr. Iliev( multumesc Virginia, cand am sunat au vorbit foarte frumos).
Apoi am avut o problema cu matushica mea, graviduta in 26 saptamani, 27 de ani, si bolnavioara: cheaguri de sange pe doua vene, nu cedeaza la tratament, trombofilie. Ma doare pe mine capul si pe ea nu, nu prea intelege ce are...Si pentru ca locuieste la tara, am mers peste tot cu ea. E ingrozitor prin ce am trecut...de la ora 13 pana la 18 ne-am rugat de medici sa se uite la ea(desi eram la urgenta si gravide amandoua ni s-a spus raspicat:gravidele au prioritate dar nu aici).Intr-un final la 22 au internat-o dupa ce ne-am plimbat pe la 3 spitale( acum e mutata la primul spital...de ce n-au internat-o deodata acolo???). Asta e, bine ca bebeii sunt bine, restul...nu mai conteaza.
Va las acum, deja sotul meu ma intreaba daca va scriu o carte.
Pupici la bebici si somn usor( cine poate ca nici eu nu dorm noaptea).

Mihaela20+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

FELICITY,la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!Sarcina usoara si bebe sanatos!
SHOSHONIK...m-am indragostit de albumul facut de tine cu Shoshi si Zen!

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

FELICITY,la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!Sarcina usoara si bebe sanatos!
SHOSHONIK...m-am indragostit de albumul facut de tine cu Shoshi si Zen!

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Multumesc, am cateva programele de modificat poze...ce mai fac copilasii tai?

Mihaela20+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput