Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ana_lia spune:
[blue]Ylari felicitari pentru rezultat, sper sa ai un sfarsit de saptamana linistit, ca il meriti.
Virgil imi place visul tau despre casa si noi ne dorim una dar cu bebe 2 planurile noastre vor fi prelungite inca ceva timp.
Fiindca vorbeati de creme si vergeturi, eu din prima sarcina am ramas cu cateva pe picioare si am folist cremele doar din trimietrul II de sarcina si nu in mod regulat (intrerupeam des pt. eco). Am folosit crema de la chicco si am fost multumita de ea.[/blue]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_lia spune:
Desi imi placea sa dorm pe burta, dupa sarcina cu Ana m-am obisnuit sa dorm pe o parte in special pe cea stanga. Oricum statul pe spate imi accentueaza starea de greata.
Fetelor voi mai aveti senzatii de greata sau arsuri la stomac, eu nu reusesc sa scap de ele. La prima sarcina nu am avut astfel de probleme, acum senzatia este permanenta si se accentueaza seara. Scria o fata, scuze ca nu mai retin numele, dar neuronul gravid face ravagii, ca indiferent ce manaca si la ce ora nu se simte bine, parca vorbeai de mine.
Junica spune:
Ana Lia, pentru greturi si arsuri la stomac incearca sa bei apa minerala. Eu - care nu beam apa minerala inainte, doar plata - am constatat ca e foarte buna chiar si pentru momentele cand ma roade stomacul si nu-mi trece orice altceva as face.
Virgi, vreau si eu site-ul, te rog!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Hello!
Apropos de anti-vergeturi, eu am descoperit la un magazin bio naturist acest ulei http://biovedica.ro/uleiuri-ingrijirea-corpului-relaxare/ulei-anti-vergeturi.html. Mie mi-au aparut din pacate deja vreo 2 liniute fine rosiatice pe sani si vad ca uleiul asta le atenueaza si hidrateaza foarte bine.
Deea 18+ cu
dolofanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Ana lia tare rau imi pare ca inca te chinuie greturile. Te pup si sper sa treaca in curand!
Cred ca o sa imi cumpar si eu ulei ptr buryica, azi am incercat mustela aia dar nu imi place de ea, s-a si absorbit dar s-a facut si puricei si nu imi placd deloc. Plus ca imi pare cam parfumata si ma leshina pe matze...
Ce bine imi pare ca vorbim si despre chestii de genul asta, nu numai de ecografii si analize.
Diana ce frumos ai povestit cum iti imaginezi ca o sa stai cu puiul mic la aer, mi-ai facut o pofta... Super ca le esti asa de draga parintilor vostri, ai sa vezi ce mult conteaza ajutorul lor, te vei bucura 100% de bebe scump!
Eu in sfarsit mi-am facut curaj si m-am uitat pe cateva siteuri la balansoare (de data asta voi lua sa avem unul din prima zi, cu Eva a fost nepretuit, dar l-am primit pe la trei luni jumate si la inceput cand avea colici si as fi avut nevoie sa o batzaie cineva, m-am chinuit eu taiata pe burta)
Cu caruciorul nu stiu ce sa fac, am doua de la Eva, primul pe care l-am cumparat a fost o porcarie, in sensul ca nu m-a invatat nimeni si pe mine la ce sa ma uit la un carucior si l-am luat de frumusete dar nu avea rotile pivotante si nu mi-am dat seama acolo cat de mult conteaza asta. Pe al doilea l-am cumparat cand a facut Eva sase luni, piesa de carucior, Quinny zapp, nemaipomenit de usor manevrabil, se strange se face supermic, e foarte usor de ridicat, dar nu se putea lasa pe spate, asa ca Eva nu mai putea dormi in parc. Pot pune scoica pe el sa il folosesc ptr bb mic, totusi ma bate gandul sa iau si un landou
Hainute am pastrat ce a fost de buna calitate sau de firma dar acum va trebui sa mai fac o sortare, de ex la rochitze bye-bye... Salopeta de iarna o voi pastra, chit ca e un roz/mov murdar, nu e chiar de fetita, na, ar fi pacat de ea. Fetelor asa mi-a luat o piatra de pe inima rezultatul de ieri, sunt mega fericita! Atat de fericita ca am inceput sa simt si pe bb!!!
Imi permit acum sa ma gandesc fara teama la tot! Imi vine sa imi strig fericirea pe strazi, vorba cantecului!
Fetelor mie mi-a zis dna dr sa mananc mai mult, ca nu ajung trei mese pe zi... Dar nu stiu ce sa mananc, oricum zilele astea am fost in perioada de refacere dupa indigestia aia pacatoasa... Vroiam sa va intreb voi ce meniuri mai aveti?
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
AnaLia, iti scrisesem ca si eu inca mai am greata, poate te incurajeaza faptul ca nu esti singura. Dar nu stiu unde s-a pierdut mesajul.
Eu nu mai am nimic de la baiat, va trebui sa "construim" garderoba printesei. Dar o voi face cu mare drag.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
situl e www.mamico.ro
uleiul se numeste bebesaj si nu are nici un miros,eu de obicei il amestec cu o crema superhidratanta de la orice firma(avon,nivea,dove...etc).sunt acolo si niste uleiuri superfaine anticelulitice,dar sunt mixuri ce contin uleiuri esentiale care sunt foarte puternice si nu sunt recomandate femeilor insarcinate si celor care alapteaza9cel putin nu pt uz intensiv)
Virginia 23+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Eu chiar nu mai am nik ramas de pe la fata de imbracat...ar fi si culmea..dar avem un „stoc” nepretuit de carti de toate felurile,mai ales de povesti si cu animalutze pe care Ioana le indrageste si in ziua de azi.Si bineinteles niste saci de plushuri tot cu animalute ,de care nu se poate desparti.Abia astept sa imbrac si eu un golan...camashutze,pieptarashe,papioane...
ANA_LIA,dar cate saptamani de sarcina ai?Eu n-am avut pana pe la 21-22 sapt nici o greata nik,si m-a lovit acum...bine ,nu tot timpul cum zici tu,dar anumite mirosuri sau mancaruri chiar imi provoaca repulsie.Arsurile si refluxul au inceput tot in aceasta perioada,odata cu cresterea burticii.Dar e suportabil,cel putin deocamdata. Suplimentul de fier pe care-l iau are si el contributia sa la greturi si arsuri(ca sa nu mai vorbesc de constipatie)...dar cine vrea bebe puternic
???
Virginia 23+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Buna dimineataaa!
Haideti la cafeluta!
Noi ne-am trezit de pe la ora 7, si bantuim pe net
Virgi cred ca e foarte bun uleiul ala. Contine exact ce trebuie.
Oare ce-o fi cu Shoshonika de nu mai zice nimic? Mi-a zburat gandul la ea.
Mergem sa papam si ne auzim mai tarziu.
Elly 24+ cu Babyboom