Operatia de fimoza cand se impune?
Raspunsuri - Pagina 2
roxy spune:
buna ideea asta J.D , imi amintesc ca si ai mei faceau imediat ce dadeam drumul la apa la chiuveta sa curga .Uite o metoda buna de recoltare.
Danutza26 spune:
se gaseste la farmacie o punguta mica(recipient) pt baieti pt recoltarea urinei,nu are rost sa-l chinui cu sticluta lipita de puta
oana_lex82 spune:
Multumesc frumos fetelor pt sfaturi..dar in seara asta in afara de toaleta ce sa ii fac, ii pot pune ceva, rivanol preventiv sau il spal si atat?
roxy spune:
asa rivanol se numea solutia pe care i-o puneam pe bandaj (fasa medicinala) si ii infasuram puta.Merci ca mi-ai amintit .Asta e galben si pateaza.Poti sa-l tamponezi cu solutie ca inafara sa dezinfecteze nu are ce-i strica.Si vezi daca pana dimineata nu e mai bine.
oana_lex82 spune:
Roxy, pt promptitudine!
Nu plange decat daca incerc sa il decalotez, nu pare sa il supere in rest..nici la urinat..ieri se tragea de pampers, azi nu..in afara de faptul ca tipa daca incerc sa il decalotez nu are nici o simptoma..In seara asta i fac baie si am sa incerc sa il mai decalotez in apa calda sa vad daca reactioneaza tot asa rau..La ultima baie adica alaltaieri cand am incercat sa il spal s-a ferit, a strans pixcioarele(ca de obicei) dar nu a plans sau sa imi dea de intelwes ca il doare ca acum..totusi din moment ce se ferea si inainte inseamna ca totusi o jena exista si nu mi-am dat seama..
roxy spune:
e posibil ca la ultima decalotare sa fi tras putin mai tare fara sa vrei si sa fi desprins putin mai mult ? Daca se produce o plesnire mica a pielii datorate tragerii, atunci il ustura, si in apa daca mai e si sapun, posibil sa il fi deranjat si atunci e firesc sa fie reticent la noi incercari din partea ta.Apa sa nu aiba sapun in ea cand mai incerci si arata-i ca nu pateste nimic.Fa-l pe el sa incerce, cu mana lui.Sa se joace cu ea asa cum s-ar trage de ureche sa zicem, si garantat se decaloteaza singur in joaca.Stiu ca e greu sa-l lasi dezbracat mai ales acum iarna, dar cand ai mai cald in casa , lasa-l mai fara pampers sa poata ajunge, il va interesa sigur.Majoritatea baietilor se joaca cu ea cand o prind
Daca ar fi fimoza, ar fi strangulata acolo unde e capatul pielii , s-ar vedea ca si cum ai lega acolo.Daca e doar rosu e posbil sa fi plesnit pielea (asa cum te zgarii la mana si cand speli cu sapun te ustura )...
Sper ca maine vii cu vesti buna .O noapte calma va doresc.
oana_lex82 spune:
Mama Roxy esti experta..se cunoaste ca ai 2 baieti!! Sa-ti traiasca sa fie sanatosi! I-am facut baie si nu a mai reactionat chiar asa urat, a scancit un pic dac cam atat cand l-am adus ca sa ii pun pampersul i-am pus si compresa sterila cu Rivanol..atunci a scancit mai tare ca nu i-a placut ca iar ii umblu..sa vad si zilele astea cum se mai manifesta..am sa ii fac baie in fiecare seara..ma gandesc ca si igiena asta mai rara acum cu raceala nu i-a facut tocmai bine..i-am facut baie doar de 2 ori/ saptamana..in rest seara il spalam la fundulet si putica cu apa si sapun dar recunosc ca doar la baie il decalotam..probabil n-am procedat ok..habar n-am..sa vad maine cum ii e..Ms ff mult de sfaturi!! Noapte buna!
gogosel spune:
nu stiu daca e bine sau nu sa fie spalat zilnic cu apa si sapun pe cocos,adica sa fie decalotat si dat mereu cu sapun. stiu ca la fete nu se recomanda spalarea cu sapun ca modifica ph-ul etc, si banuiesc ca si la baieti e la fel.
eu l-am decalotat putin cate putin de la nastere,acum se decaloteaza aproape pana la baza si il spal cu sapun cam de 2 ori /sapt.
cand am fost la dr urolog, ne-a dat un unguent- dermovat- care se da pe pielicica, in varful cocosului si are rolul de a mai relaxa putin pielicica si decalotarea se face mai usor.
si acum, la apropape 2 ani de la consult, folosesc din cand in cand unguentul ca sa "inmoi" putin "inelul" din varful pielii cocosului.
cred ca am fost putin coerenta in ce am spus
poti incerca acest unguent si poate decalotarea se va face mai usor si cu mai putina suferinta.de la unguent se face pe cocos multa "branza" si trebuie spalat zilnic. noi am aplicat cure de 2 sapt.
multa sanatate!
PS: oricum ,cred ca si cu operatie si fara, decalotarea tot trebuie facuta ca se poate "lipi" din nou pielicica.
Laura25 spune:
gogosel, dar daca lasi natura sa isi urmeze cursul si nu te bagi de tras de pielicica baiatului (cum ma indoiesc ca ai baga degetele sa rupi himenul daca ai avea fata) ce are? Nu e mai normal asa? De ce 'decalotarea trebuie facuta? Nu e suficient o igiena corecta si sa lasi natura sa isi faca treaba?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me