Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimienata si de la noi!

Danah, Lilly, Alsyh ... da mai! m-ati speriat cu atatea cereri pentru Creta
Vorba Danei trebuie sa ne programam
Noi ne-am facut deja rezervare, v-am zis, de pe 18 aug parca, 2 sapt

Ideea e ca nu sunt decat 4 apartamente pe plaja, deci nu sunt multe posibilitati de cazare si pt. noi chiar e locatia ideala. Noi am cautat mult si nu am gasit altceva mai bun (era locatia mai modesta sau bucata de plaja mai naspa ...).
Sunt convinsa ca exista si alte locuri minunate, insa trebuie noroc sa le descoperi sau sa ai un Tipp de la cineva si sa mergi la sigur.

Eu mereu mi-am dorit sa mai mergem cu o familie de romani, ca sa am si eu cu cine trancani la o bere si-o maslina pe plaja, insa toti erau incantati de loc, nimeni nu confirma insa pana la urma din cauza pretului. Avionul e scump (in jur de 300 euro de persoana), apoi trebuie inchiriata o masina, iar camera pe noapte fara mic dejun e in jur de 120 euro. Mancare trebuie extra calculata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata,

Multam de cafea, aveam mare nevoie. Am dormit binisor in ultimele nopti dar tot adormita sunt pana spre ora 12.

In seara asta vreau sa pregatesc o placinta cu spanac si branza, am vazut la "Cireasa de pe tort", o pregatise Dan Teodorescu de la Taxi, mi-au facut o poofta mai ales ca o laudau intr-una. Aveti idee unde pot gasi branza ricotta?? Daca nu o inlocuiesc cu urda, nu-i problema.

In rest nimic special, Vlad si-a petrecut ieri ziua cu tata, au fost la muzeul de Geologie, e acolo o expozitie cu figuri de ceara.

A=propos de iesiri, i-ati dus pe copii la cinema, la "Motanul Incaltat"? Vlad a fost asa entuziasmat, de atunci vb numai de motanul incaltat, vrea sa faca tot felul de sarituri precum facea ala. Pana si mie mi-a placut filmul de nebunie.

Va pup, mai scrieti, mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ideea e ca nu sunt decat 4 apartamente pe plaja, deci nu sunt multe posibilitati de cazare si pt. noi chiar e locatia ideala. Noi am cautat mult si nu am gasit altceva mai bun (era locatia mai modesta sau bucata de plaja mai naspa ...).
Sunt convinsa ca exista si alte locuri minunate, insa trebuie noroc sa le descoperi sau sa ai un Tipp de la cineva si sa mergi la sigur.

Eu mereu mi-am dorit sa mai mergem cu o familie de romani, ca sa am si eu cu cine trancani la o bere si-o maslina pe plaja, insa toti erau incantati de loc, nimeni nu confirma insa pana la urma din cauza pretului. Avionul e scump (in jur de 300 euro de persoana), apoi trebuie inchiriata o masina, iar camera pe noapte fara mic dejun e in jur de 120 euro. Mancare trebuie extra calculata

e bine ca ti-ai facut deja rezervarea. oricum, nu eram un pericol, noi vrem de pe 16 iulie. iar 120 euro pe noapte nu e scump fata de ce plateam noi in sudul frantei. singura problema este ca vad ca e creta, ceea ce inseamana ca nu putem merge cu mashina din bucuresti. nu ca ar fi imposibil, dar nu stiu cum este cu fribotul. ai idee, se paote merge cu mashina? ca asa, sa dam 300 euro de persoana pe avion... mai bine ne intoarcem in olanda si emrgem cu mashina in franta de aici. offf, ca tare nehotarati mai suntem, dar asa e cand sunt multe variabile in system.

si pana la urma ne dai link-ul?

dar de delta nu stie nimeni nimic? aveti vreo recomandare? se paote face plaja acolo? dar baie? exista locuri unde se pot balaci copiii in apa fara teama de a ii lua curentul? sotul meu imi zice din amintirile lui din copilarie ca cica da, ca tbs a mergi mult pana se face apa mare, dar sora-mea mi-a bagat un ghimpe ieri, ca cica nu ar fi asa (din auzite si la ea, nu a fost acolo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Citat:

e bine ca ti-ai facut deja rezervarea. oricum, nu eram un pericol, noi vrem de pe 16 iulie. iar 120 euro pe noapte nu e scump fata de ce plateam noi in sudul frantei. singura problema este ca vad ca e creta, ceea ce inseamana ca nu putem merge cu mashina din bucuresti. nu ca ar fi imposibil, dar nu stiu cum este cu fribotul. ai idee, se paote merge cu mashina? ca asa, sa dam 300 euro de persoana pe avion... mai bine ne intoarcem in olanda si emrgem cu mashina in franta de aici. offf, ca tare nehotarati mai suntem, dar asa e cand sunt multe variabile in system.

si pana la urma ne dai link-ul?

dar de delta nu stie nimeni nimic? aveti vreo recomandare? se paote face plaja acolo? dar baie? exista locuri unde se pot balaci copiii in apa fara teama de a ii lua curentul? sotul meu imi zice din amintirile lui din copilarie ca cica da, ca tbs a mergi mult pana se face apa mare, dar sora-mea mi-a bagat un ghimpe ieri, ca cica nu ar fi asa (din auzite si la ea, nu a fost acolo).

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

in delta romaneasca?
eu am fo la sf Gheorghe acu 6-7 ani, am stat la niste pescari, si am mancat numai peste. plaja nu era f.populata, riscul erau insa curentii, gazda mi-a attras atentia sa ma duc CAT MAI DEPARTE de gura de varsare a Dunarii, curentii fiind f. puternici (se vedeau si de pe mal vartejuri).
Apa se adanceste destul de repede.
Ce e groaznic: nr de tzantzari, si puterea lor de atac.
Nu stiu cum e la Sulina, dar pot sa ma interesez. Tantari au si la sulina.

Am fo si la Gura Portitei (cu cortul), tot pe atunci, cand au inceput sa o amenajeze, am avut norocul ca stropisera da tzantzari inainte. Am prins o mare rece dar limpede ca cristalul, nu am mai vazut niciodata asa albastra Marea neagra. Si tot asa, se adancea destul de repede.

Cea mai lina este la Mamaia, acolo mergeam muuult pana trecea apa de fund. Cel mai abrupt e la 2mai.

Mergi la inceput

cleo, si noi ne-am gandit intitial la gura portitei sau la vadu, cu cortul. nu am mai fost pana acum, dar am auzit numa de bine. singura problema este ca am inteles ca nu este umbra, nu ai unde sa te adapostesti in miezul zilei. si asta e cam nasol pt copii. in rest, nu mi-as face probleme, noi locuri din astea linistite cautam, daca s-ar putea sa fim doar noi si natura.

deci asa zici de delta. atunci e cam nasol, ca am inteles ca green village este chiar pe sf gheorghe. de tantari, ce sa zic, cred ca i-am da gata cu lotiunile impotriva lor, desi daca ma bazaie noapte... eu nu dorm o secunda.

in fine, deci ne mai gandim. multzam mult de info.

Mergi la inceput

Danah, pretul la cazare daca il compari cu cel din Ro nu e mult, tinand cont ca plaja e chiar in fata usii -- eu una, prefer sa dau un pic mai mult, dar sa fie frumos.
La Mamaia plateam 50 euro pt 1 singura camera (e adevarat ca mai cocheta ca aici) dar nu era pe plaja - aici e un apart. mare cu buc si umbra si nisip la botul calului, deci eu zic ca merita -- insa daca aduni 2 sapt. se face o suma frumusica si cum am zis eu chiar am cautat tovarasi romani, toti insa au renuntat din cauza costurilor

Eu am dat pretul estimativ, ca daca tot sunt atatea pers. interesate, am zis sa fiu de folos si sa poate fiecare sa-si faca o socoteala cat de cat -- ca linkul l-am mai postat, deci nu e secret

Si noi ne-am facut planul sa mergem cu feribotul, tocmai ca sa nu mai platim si inchiriatul masinii. E posibil, nu stiu exact insa cat costa si de unde se ia - insa calatoria e mai lunga, ca feribotul merge incet, dormi intr-o camaruta (nu stiu cat mai costa si aia- crdd ca totusi nu f mult), dar pierzi multe zile din vacanta dus-intors -- noi am renuntat la idee deocamdata, poate cand o fi copiii mai mari, sa vedem

In Delta noi am fost odata si a fost f misto, aveam o bucatica minunata de plaja - mica, e drept, dar frumoasa; nu ne-am aventurat mai departe de cativa m de mal
tantarii insa erau tare enervanti, era pacat ca nu puteai sa mai stai seara de ei.
Nu mai stiu exact pe ce brat am fost noi, daca esti interesata voi cauta
p.s. mi-am amintit, pensiunea Wels se chema si era f draguta si nu f departe, bratul tot nu-l stiu

Adriana

Mergi la inceput

Citat:

Danah, pretul la cazare daca il compari cu cel din Ro nu e mult, tinand cont ca plaja e chiar in fata usii -- eu una, prefer sa dau un pic mai mult, dar sa fie frumos.
La Mamaia plateam 50 euro pt 1 singura camera (e adevarat ca mai cocheta ca aici) dar nu era pe plaja - aici e un apart. mare cu buc si umbra si nisip la botul calului, deci eu zic ca merita -- insa daca aduni 2 sapt. se face o suma frumusica si cum am zis eu chiar am cautat tovarasi romani, toti insa au renuntat din cauza costurilor

Eu am dat pretul estimativ, ca daca tot sunt atatea pers. interesate, am zis sa fiu de folos si sa poate fiecare sa-si faca o socoteala cat de cat -- ca linkul l-am mai postat, deci nu e secret

Si noi ne-am facut planul sa mergem cu feribotul, tocmai ca sa nu mai platim si inchiriatul masinii. E posibil, nu stiu exact insa cat costa si de unde se ia - insa calatoria e mai lunga, ca feribotul merge incet, dormi intr-o camaruta (nu stiu cat mai costa si aia- crdd ca totusi nu f mult), dar pierzi multe zile din vacanta dus-intors -- noi am renuntat la idee deocamdata, poate cand o fi copiii mai mari, sa vedem

In Delta noi am fost odata si a fost f misto, aveam o bucatica minunata de plaja - mica, e drept, dar frumoasa; nu ne-am aventurat mai departe de cativa m de mal
tantarii insa erau tare enervanti, era pacat ca nu puteai sa mai stai seara de ei.
Nu mai stiu exact pe ce brat am fost noi, daca esti interesata voi cauta
p.s. mi-am amintit, pensiunea Wels se chema si era f draguta si nu f departe, bratul tot nu-l stiu

Adriana

pai asta am zis si eu, ca 120 euro nu e mult. si noi suntem in cautare de ceva de genul sa iti bata valul in geam. urasc sa ne deplasam cu mashina in fiecare zi la plaja, ba chiar de doua ori pe zi, ca noi ne facem siesta la pranz. si imi amintesc din pozele tale ca asa arata. plus ca bucataria pt noi este mana cereasca, mai ai acolo o brnazica, o carnitza, o salata. plus mcicul dejun, pe care ti-l faci dupa bunul plac. concluzia: este exact ce cautam si noi.

deci eu zic ca merita.

mai trebuie studiata problema cu feribotul. nu prea am eu timp azi (n-ai zice din cat de des scriu pe dc, nu?), dar poate imi fac in weekend sa ma uit si dupa feribot.

dar eu tot nu gasesc link-ul. ori am dat in orbul gainilor?

Mergi la inceput

dar poate imi fac in weekend sa ma uit si dupa feribot.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
[/quote]

sunt 2 linkuri pe PM

Mergi la inceput

Citat:

dar poate imi fac in weekend sa ma uit si dupa feribot.

sunt 2 linkuri pe PM
[/quote]

multzam fain. era orbul gainilor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ricota la hypermarket, la branzeturi fancy , unde e si mascarpone si restul ..cele cu mucegai, d eex.

eu am manecile suflecate!!! Alina peste un an si tu le vei avea!!! intre timp
Hai Filip! Hai Alina!
Nastere usoara si bebe sanatos!!

Mergi la inceput