Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

rece, de ata asta!!

belle body +pantalonel sau salopetica cu totul, apoi inca ceva, oriun costumas de ala..e perfect cum ai zis; poate fi pus direct cu alea in scoica si o paturica peste pana ajunge in masina, pana se incalzeste amsina (desi presupun ca e deja calda cand ajunge bebe in ea); cu labuta, e greu tare de zis asa- conteaza cat d erau e; daaar, in general nu e grav, toti au articulatiile astea asa, la toti cred ca scrie pe foaie "talus" de ala care trece cu simplul masaj. Mie dr. ortoped mi-a zis la Robert ca asta cu gipsul e o "tehnica" invechia si nu f buna. In caz de tal.val. serios - masajul serios. Ana a aavut sie a, normal, masaj asa cat de cat a si a trecut. Dar depinde mult de cume piciorului copilului, nu se poate discuta asa... fara sa-l vada un dr. Eu ti-as recomenda Dr. Jianu, era la mediclass parca, in cotroceni. Sananate!!

Ce-o fi facand puiul scortisor???

Simonix, Stefany iubesc perioada asta cu perle.

Una de la Robert - ca-i dau din cand in cand o branzica esquisa cu fructe la fund, e un fel de mousse si el imi zice "mai vreau deset de ala cu clabuc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna seara!

Laura si multumesc ca ai intrebat de noi! Suntem bine, am inceput serviciul, respectiv scoala de luni...acush trece saptamana asta...nici nu stiu cand!! Inca mai are cojite Iasmina, cad greu la ea. La mine a fost mai rapid, dar acum astept sa se refaca pielea acolo unde au cazut. Nu au ramas semne, ci doar pielea e mai rosie (ca dupa orice julitura urmata de o coaja care cade...piele noua, deh).

Ce hainute ati cumparat de la reduceri? Mi-a ramas in minte faptul ca Ilinca ta avea caciula+fular ca Iasmina...nu stiu daca iti mai aduci aminte. Avem gusturi similare la hainute de fetite, mi se pare mie.

Eu inca nu am ajuns la solduri...ba mint, am fost ieri. Cu Iasmina dupa mine...jaaaaaaaaaaleeeee mare. Ea este f obosita dupa gradi, de multe ori imi adoarme in masina in drum spre casa. Merge la o gradi la 3 minute de serviciul meu, deci o iau imediat ce termin. Ei si ieri am mers putin (la 5 minute de mers pe jos) in cateva magazine...s-a tarat pe acolo, plangea ca vrea sa se aseze undeva, etc., etc...m-am lipsit rapid! Am luat din zbor (efectiv neprobate) 2 pulovere si 2 helanci. Noroc ca stiu magazinul si modelele si stiu exact ce numar imi trebuie...! Ideea era sa-i cumpar ei ghetute...insa nu i-am gasit numarul, asa ca am intrat in alt magazin pt mine. Altfel nu ajungeam.

Am oricum o dilema...i-am luat de curand 2 perechi de pantaloni. Nu mai inteleg nimic: ce-i moda asta cu talia joasa la pitici?? Toti pantalonii, in momentul cand se apleaca, o lasa cu spatele gol si coboara chiar mai jos, pe fundulet. Mai eu inteleg ca-i moda...dar si la pitici?? Chiar nu mai stiu de unde sa-i cumpar un pantalon normal dom'le!!

Oricum sper ca in wkd ajung la ceva magazine...desi ce aglomeratie este in wkd!!

In rest...m-am amuzat cu perlele copilasilor...f simpatici si ingeniosi. Toti! Si noi avem...muuuulte!

Va pupam pe toti, cu mic cu mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais ma bucur ca sunteti bine si ati reinceput traiul normal
Aaa, supernasol cu astia micii la shopping, ultima oara cand am incercat cu Ilinca dupa mine sa schimb decoratiunile de brad, a spart catevasuporturi de luminari, le-am platit si am iesit..
Sigur avem aceleasi gusturi la hainute pt ca eu una mereu am admirat-o pe Iasmi
I-am luat o hainuta superdraguta de la next Ilincai, o combinatie galben cu gri petrol, doua puloverase si 2helanci Kiabi si 2perechi de blugi si un pulover Mirci. Si chilotei si ciorapei o sacosa intreaga. Ah, si caciula si manusi Debenhams lui Mirci, iar ilincai un bolero cu maneci scurte, cu fir, mai de ocazie. Ceva mai de ocazie imi tb acum, dar nu e musai. Voibacolo sunteti norocosi, cred ca aveti oferta mai bogata si reduceri mai mari.
Cu talia joasa, da, asa se fac. Si Ilinca are 2perechi de raiati asa, dar ea inca poarta body si nu ma deranjeaza...ma deranjeaza ca nu gasesc pentru mine insami cu talie medie
Lilly merci mult. Si de altfel , felicitari si tie! Si soramea se gandeste ceva asemanator pentru Arsenie, adica ar vrea sa-si suspende activitatea pana face 3 ani si-l da la gradi.
Belleane salopetica mai groasa, de interior si cosmonaut. Cel mai practic
pentru bb mici. E nasol cu schimbatul pampersului in masina, e adevarat, dar 3ore nu e asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Inaisul, cu pantalonii, si eu am luat tzeapa cu niste pantaloni care mi s-au parut draguti dar is cam joasa talia pt Mara - apoi m-am invatat si sunt atenta. In plus, acum poarta nuami de trening, ca la gradi nu ii schimba la dormit asa ca prefer as fie in ceva comod. F. faini sunt cei luati din Dechatlon pe tema asta. Oricum,noi mergem in C&A. In Zara am intrat si iesit repede, nu m-a dat nimic pe spate.
Mara mea are antrenament la shopping , ea merge de la 3 sapt. Oricum nici eu nu rezist sa intru cand e multa lume, asa ca ne alegem sa mergem la prima ora sa scap de lista de cumparaturi. In plus, stie ca dupa C&A, primeste o inghetata Australiana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

Inais ma bucur ca mai scrii, ma gandeam ca iar te pierdem, o data cu serviciul! Am fost si noi duminica in mall, era o aglomeratie, tati l-a luat pe Robert si au fost la Metro (cica erau jucarii 90% reducere ) si eu cu Ana in mei-tai am rupt mall-ul si cardul. La next mi s-a parut ...alea nu-s reduceri fratioane. Am gasit la Debe 3 body -20 lei, i-am luat de la M&S un costumas Anei, mai scump (chiar si redus), dar am zis ca e de ziua ei.

Laurita eu mi-am luat blugi normali ca talie (ma riupe pe mine talia joaasa, la ce aripioare am eu).. de la magazinul ala nou, New look..new...fashion..nu stiu...imi scapa acum numele.

Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Multumesc fetelor pentru sugestii.
Am fost ieri la bebe, era asa dragalas, cuminte. Tot ce am cumparat eu era ca pentru uriasi desi erau 0-3 luni. Cu piciorusul nu cred ca e foarte grav, doctora din maternitate i-au sfatuit sa se duca la ei in oras ca ar fi doctori buni si acolo.

Eu in general pantaloni sau blugi pentru mine cumpar de la magazinele specializate de ex cumpar pantaloni de la Gap, au toate tipurile de talii, forme, evazati, pe picior, sunt mai scumpi dar ii port eu mai multumita. Pentru fete am luat blugi de la h&m cu talia obisnuita cu curea la reducere cu 30 ron. Am luat si eu de la okaidi cu talia joasa si Elena si-i trage tot timpul in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Una de la Robert - ca-i dau din cand in cand o branzica esquisa cu fructe la fund, e un fel de mousse si el imi zice "mai vreau deset de ala cu clabuc"

[size=1][b]Lori, mami de Robert

deci Lorich eu intelesesem initial ca dai la fundu lui Robert cu branzica esquisa si cu fructe pe deasupra -- asta da tratament

Laura, asa il strigati pe ala mic al Simonei, Arsenie?

Si noi avem aceeasi prob cu pantalonii -- ni se vede fundul, nu mai vorbesc de spatele gol.
Eu insa ma orientez mereu dupa pantaloni cu talie reglabila, ca fotomodelele mele sunt subtiri si inalte si altfel isi pierd pantalonii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou imediat.

Capitolul 208

Mergi la inceput