Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alina_anto, sa ne pui poze cu bebe cand ai timp! Si laptic mult!

Doloress, super haios Patrick! Mi-au placut perlutele lui
Sanatate multa sa-i treaca raceala!

Ref la mancare si la noi e subiect delicat.
Daca citesc ce scrie Doloress si parca si Danah pov ca puiutii ei sunt mofturosi la mancare, at eu pot sa zic ca ale mele mananca -- putin, da mananca. Eu una nu sunt multumita si ma termina psihic miorlaieleile alea cu "aia nu-mi place, nu vreau, nu mananc". Sunt slabute si lungute -- eu insist spunand ca nu au forta, le sufla vantul si le doboara virusii, daca nu mananca macar putin. Au feluri de mancare pref. si unele, brocoli de ex. de care nu vor sa auda

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dana - dada, si eu, am ajuns la performanta de a dormi maxim 5 ore pe noapte. La 12 ma bag in pat, ma chinui sa adorm pana pe la 1, 1 juma, pe la 2 si oleaca ma cheama robert, apoi iar ma chinui sa adorm, el ma striveste, ma duc la bobo in pat - ala sforaie, mai adorm nitel, iar ma cheama robert, ma duc la robert in pat, iar adorm, iar ma trezesc, apoi se face 6 si incpe avioanele, pasarele, masinutze ... si cand calculez, imi da cu minus Culmea e ca sunt super in forma

Deci, cand ne vedem? ca io am chef de intalneli. Ne-am vazut cu gemenii in weekend si ... am uitat ca avem copii. Adultii in bucatarie la un vinishor si copiii singuri in salon, se joaca IMPREUNA minunat, comunica, se ajuta, se organizeaza. Iar discutiile noastre sunt oleaca mai destepte parca

Ylari - ma bucur pentru rezultat

Alina - bun venit lui Filip, ma bucur tare mult pentru voi, traiti momente minunate - sa o tineti tot asa

Lori - ti-am zis doar pe FB LA MULTI ANI pentru Ana dulce - repet si aia Sa iti traiasca piticii si sa te bucuri de ei.

Dolores - haios rau Patrickul :) Oedipul meu acum e la faza "Mami, tu esti cea mai frumoasa din lume!" E primul lucru pe care il aud dimineata si ultimul seara. Si cat ma strange in brate Deci nu mai pot dupa el :)

Cu mancatoria, nu ma pland. Al meu rade farfuria, mananca variat si mult, ba chiar prea mult cred, deja mi s-a zis sa ma grija cu greutatea lui (aproape 19 kile la 104 cm). Abia astept sa merg la pediatru sa vad ce ne zice. Mananca si cruditetzuri, desi mai putine, in special ardei si morcovi, uneori rosioare, dar lui ii plac legumii gatiti. Oricum, piure, cuptor, aburiti. Paste - rade efectiv, carne, nu ne plangem. Paste - ar manca in fiecare zi iar sosuri fac foarte divetrse, de la clasicele bolo pana la pesto. Mai nou preferatele noastre sunt sosurile cu vinete. Cu fructele, si pe astea le mananca, in special pe cele axotice gen mango, kiwi, mandarine, gref - lui nu ii plac insa alea clasice gen mar, banana, para. Insa dulciuri - ar manca non stop. Stie insa ca nu fac bine si se tempereaza singur, uneori imi da inapoi o bucata si zice: "Gata mami, ca imi cad dintii" Spalare de creer la greu bietul cupil.

Laura - si eu o admir pe mama ta, bravo ei ca la 50 de ani + face ceva ^pentru ea insasi. Am si eu o colega de 47 de ani, cu fete mai maricele, care e bucuroasa ca nu mai are responsabilitati asa mari, copii mici etc si isi vede de ale ei. In primul rand ca arata de cazi pe jos, apoi imi place ca se ocupa de ea, si-a inchiriat casutza la tzara si isi petrece acolo weekendurile, fara copii - nu vrea sa mai stie de fete, vrea sa se odihneasca, sa nu mai trebuiasca sa ii organizeze pe toti, sa faca de mancare etc. Si foarte bine face. Pentru mine tanti asta e o sursa de inspiratie, mi-as dori ca si eu la varsta ei sa fiu asa plina de viata si de proiecte. Asa ca invat de la ea. Ai zice ca acum incepe sa traiasca, e super entuziasmata, vrea sa faca voluntariat, sa se lanseze in nu stiu ce cariera, nu mai are nici probleme financiare, caci copiii sunt mari, deci simte ca e momentul ei. Cat despre ajutor - si aici sunt familii fara numar cu 3 copii iar bunicii nu fac ce fac cei din Ro, se descurca fiecare cum poate.

Inais se referea la stirile despre violentele din Bucuresti, cred... Nebunie, si eu am vazut abia aseara ce se intampla...

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fete dragi, va pup si va multumesc pentru urarile frumoase, indiferent unde le-ati "prestat", aici, Fb sau chiar pe telefonul Anei, in reteaua fisher price

Lumi ma bcuur ca a fost super, tre sa ajung si eu acolo, ca cica locul ala e pt carnivori ca mine si ca Cristi.

Alinaaaaa ce frumos ca ai scris!! Ce emotionant!! Pozeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Lumi ma bcuur ca a fost super, tre sa ajung si eu acolo, ca cica locul ala e pt carnivori ca mine si ca Cristi.

sa stii ca da carne la greu! iar restaurantul era plin ochi! si au mai fost inca 3 aniversari sambata (frumos e ca la fiecare sarbatorit, se stingea lumina, veneau ospatarii cu tortul si puneau in boxe "Multi ani traiasca"!; asta face parte din program, nu la cerere!)
si pe 10 oameni (inclusiv Cristi) ne-a costat 5 mil (cu bautura si bacsis cu tot); si a mai ramas mancare! mis e pare super ieftin si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

alysh,da-mi si mie, te rog, reteta voastra de stridii. a cumaprat sotzul ieri si am cautat retzete si nu am gasit nimic. suntem cu ele in frigider, dar am zis ca in seara asta nu mai scapa.

eu le-as vrea la cuptor, cu branza deasupra, asa cum am mancat noi in chile. sotzul le vrea asa, crude sau cum s-or face, sa le soarba. dar sunt destule cat sa facem de ambele feluri.
numai sa gasim retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dana, eu le mananc numai crude. Nici nu cred ca mi-ar placea altfel.

Am mancat o data in Franta si stridii pane, dar nu mi-au placut nici pe departe la fel de mult. Atat fac: deschid cochilia, stropesc cu putina lamaie sa vad e e inca vie si o dau pe spate

Cauta stridii pane, poate gasesti ceva... pofta buna!
aoleu ce pofta mi-ai facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Am mancat o data in Franta si stridii pane, dar nu mi-au placut nici pe departe la fel de mult. Atat fac: deschid cochilia, stropesc cu putina lamaie sa vad e e inca vie si o dau pe spate

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

multzam. o sa iti zic maine ce a ieshit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

multzam. o sa iti zic maine ce a ieshit.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

167 de retete cu stridii:

http://www.750g.com/recettes_huitres.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

-Mi s-au prescris ochelari, pentru citit si calculator . Prima reactie a lui Patrick cand ma vede :
-Hei, unde e mama mea? Asta-i alta mama!

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Apropos de ats, ieri cand am iesit de la dus, mi-am agatat un cercel cu prosopul si s-a deschis. L-am scos sa nu-l pierd si Victoria a zis ca "Nu mai semeni cu mami."

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

multzam, alysh. adevarul este ca l-am lasat pe sotz sa caute, si deshi de cele mai multe ori gaseste retzete tare faine, uite ca ieri nu a gasit. sau paote nu a putut sa se hotarasca?

oricum, stridiile astea sunt destul de pretentioase si as fi vrut sa fie o retzeta testata (evident, de altcineva, ca pt noi este prima data cand gatim acasa).

Mergi la inceput