Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress, Desiree, multumesc, Lumi multumesc si tie, abia astept sa ne povestesti cum ati petrecut!

Doloress, da, ne-am gandit si la nume, este la semnatura
initial optasem ptr Albert, dar la acest nume ma gandisem eu la sarcina pierduta in vara, apoi a venit rezultatul prost la TT si am zis ca renunt la Albert, cautam altceva. Ieri dupa ce au venit rezultatele m-a asediat sotul, a zis ca nu dormim pana nu gasim nume. Lucas era o optiune dar nu reuseam deloc sa gasim al doilea nume, la noi e musai. Si am ales din cateva, mie imi placea si Milan, dar pana la urma a ales Iuby ca pe Lucas l-am pus eu.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, inteleg ca au iesit rezultatele bune, vad ca fetele zic ceva de un baietel
Aveti nas englez? nici unul dintre dintre nume romanesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, inteleg ca au iesit rezultatele bune, vad ca fetele zic ceva de un baietel
Aveti nas englez? nici unul dintre dintre nume romanesc?

Buna Adriana, da, rezultatele sunt minunate!
Nu avem nas de niciun fel momentan, pur si simplu aceste nume ne-au placut noua. Milan de exemplu era sarbesc
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, si eu tot Lucas as fi vrut daca aveam baietel. Si Mathias imi place.
Sotul ii place Elias, mie nu.
Milan e mai neobisnuit - ganditi-va si mai tarziu cum il striga prietenii/colegii -- vorba lui Luminel, cu Stefanita "mama la ce te-ai gandit cand mi-ai pus numele asta" - chiar m- a amuzat, Lumi, desi Stefanita e dragut, te gandesti la un baietel micut, insa ii puteti spune Stefan, daca diminutivul nu-i place

Oricum imp. e sa fie sanatos

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alina felicitari pentru bebe Filip! Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos, alaturi de surioara lui!

Ylari ma bucur mult pentru rezultatul bun de la amnio! Nici nu avea cum sa fie altfel!

Eu am descoperit cum sa fac copilul din dotare sa manance peste: il pregatesc tocat! Si uite asa nu isi da seama ce mananca!! Asa ca, zic eu ca 2 zile pe sapt. de peste sunt ok. Are una la gradi in fiecare sapt. si mai avem una in week-end. De data asta l-am facut la steamer si a iesit minunat.

Mergem la pregatirile pentru maine: spalat, pregatit haine, etc...

Va doresc tuturor o sapt. usoara si cu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu nu stiu ce sa fac sa nu mai manance peste. El numai peste mananca dintre carnuri / proteine. La gustarea de dimineata - eu i-am dat o banana, el si-a luat farfuria de somon. Mai nou a inceput sa manance piept de pui, dar numai daca il hranesc eu si-i zic povesti, cum ca fiecare imbucatura e un prieten care vrea la el in burta si tot asa.
Oricum, eu nu ma mai plang caci multe mame ar da orice sa-si vada copii mancand legume crude si peste toata ziua. Dimineata am gasit combinatia perfecta - unt de migdale cu miere de albine. Din cand in cand mai accepta cate o ciorbita, dar rar. Si cam asta mananca el, super dietetic. Acuma cu gastro a ajuns la 13 kg, mai e vreunul asa de slab? La 100 de cm.
Mai mananca nuci de soya, tofu pane, deci tot felul de mancaruri din astea pe care alti copii le-ar scuipa. Astea sunt gusturile lui. Prevad ca o sa fie vegan - raw cand o fi mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumesc fetelor!!! Suntem amandoi ffff bine! Neasteptat de bine! Nasterea a fost tot prin cezariana, dar ma simt mult mai bine decat cand am nascut-o pe Sara. Operatia a durat putin, nu am avut nici o reactie urata (greata, ameteli, dureri, palpitatii...) . Ieri am fost ok, iar noaptea nici nu a fost nevoie de calmante (!). Azi am mancat (in sfarsit!!!) si m-am balonat putin, dar m-am dat repede jos din pat si am mers destul de mult azi.
Filip a stat aproape toata ziua cu mine, ii dau sa suga dar inca nu am laptic. E un scump, are mirosul acela minunat de bebelus si m-am indragostit, sunt topita dupa el

Sara a avut emotii mari cand l-a vazut ieri, tremura mititica si radea de bucurie. Si bineinteles ca m-am emotionat si eu cand i-am tinut pe amandoi langa mine.
Doru e super fericit, se descurca de minune acasa, cu Sara, asa ca sunt linisrita.
Marti ne externeaza.

Va pup cu drag!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei

Mergi la inceput

Doloress, dar lactate mananca? Legume crude si peste este ff bine. Cat despre restul de care spui...brrrr...eu sa nu aud de soia, spre ex.! Patrick mananca pentru ca le aveti in casa si le mancati si voi. Eu cred ca nu exista copil complet diferit de parinti, ca si comportament alimentar. Daca nu i-ati fi prezentat tofu spre ex. nu cred ca vi-l cerea el, de la sine putere.

Oricum, da...suna a raw-vegan Patrick , insa sa stii ca se mai schimba in timp gusturile alimentare. Eu ma uit la mine si observ asta, comparativ cu atunci cand eram copil.

Noi avem un copil care mananca cam de toate, mai putin pestele asta...nu s-a omorat niciodata dupa el. Doar ca somon fume...si aici nu insist prea tare.
In rest...daca ar manca cartofi prajiti non-stop ar fi suuuuuper. Dar primeste ffffff rar. Pastele...aseara am avut circ maxim: cred ca un sfert de ora a urlaaaaaat fara pauza: "PASTEEEEEE", in timp ce noi ii prezentam 'gratar de pui si legume (tot la gratar)'. Pana nu am facut un compromis (sa manance pe canapea, in living si nu la masa din bucatarie) nu a tacut. Si apoi a mancat toooot gratarul si legumele fara comentarii. Insa nu ne plangem...mananca legume crude, fructe diverse, ciorbe, mancaruri cu sos, carne. Deserturile nu ii plac foarte dulci (ceea ce e f bine) si eu incerc sa fie intotdeauna din fructe, rar deviez doar de dragul gustului dulce, de obicei din lipsa de timp. Laptele si lactatele sunt febletea ei de cand ne stim...
Insa uite, nu i-am prezentat nimic din ceea ce noi nu mancam...poate i-ar place, mai stii?!

Cu greutatea lui Patrick nu te panica...va recupera.Am trecut si noi prin episoade de slabit brusc, dar apoi a recuperat frumos. Noi nu ne incadram la cap. inaltime, asa ca nu are sens sa-ti raspund despre greutate!

Merg la somn...am stat pana la ora asta gura-casca la stirile din Ro...no comment, anyway!

Mergi la inceput

Alina...uite cine nu are somn la ora asta! si inca un pentru bebe Filip! Cat despre Sara...
Felicitari si lui Doru si salutari de la noi!

Edit: Poate puneti poze pe undeva sa il cunoastem si noi pe noul membru al familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, ma bucur sa citesc vestile bune!
Bun venit bb Filip..felicitari parintilor!!!!
La noi Iustin mananca destul de bine insa cel mai bine mananca cand suntem toti la masa si am mancare gatita proaspat..sa miroasa, sa iasa aburi, asta-i sporeste apetitul

Mergi la inceput