Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 21

MarianaPop spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui alina_satena Si eu ma gandeam la un pilaf cu ficatei,iar la desert habar n-am ce sa fac ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/  | 
V-ar placea o crema de zahar ars
?

alina_satena spune:
 Mariana rabdare am de 4 ani mi-a cam pierit si mie rabdarea si vad ca el nu a vazut tot ce am facut eu in cei 4 ani.
Acum incerc sa ma readun si sa ma gandesc cum as putea sa il fac sa inteleaga nemultumirea mea,euy il inteleg ca si-ar dori sa avem mai multi bani dar i-am explicat ca atat cat avem e important ca ii avem si mai important este sa trecem impreuna prin toate nu doar el sau doar eu.Consider ca daca suntem impreuna si comunicam eficient am putea sa gasim solutii favorabile la probleme noastre,asa daca ne luptam impotriva ceiluilat nu vom ajunge nicaieri facem o defavoare copilului nostru.
Sper sa se gandeasca daca nu va fi prea tarziu.Numai vreau sa readuc in discutie cu el nimic deoarece nu intelege sper sa se treseaza pana nu va prea tarziu

doinita_g spune:
 Salutare!
Am prestat la greu ...si acum hop si eu cu voi!
Mariana cam nasoala faza de la gradi cu 'doamna'...Sunt curioasa care-i varianta 'doamnei'...
Biculina
 cea isteatza!
Magda, poate nu-i place copilului de lup
...pupici Yarinei
...poate-si recupereaza si pantofiorii
Zau, dar capra cu 3 iezi e cam horor...ca de altfel multe alte povesti
Stiti cum spune Teo la 'prima oara'?...'a una oara'![]()

ioana_iasi spune:
 Buna Mariana...imi suna bine prajitura de zahar ars...dar nu o pot face cu toate ca e printre preferatele mele ,deoarece are multe oua si lapte si ma balonez si prin lapte ii dau si lui Matei deci ar esi un haous.
De ziua mea ma facut un tort cu crema de lamaie si printre altele am pus si visine scoase din visinata...iami a iesit super pacat ca s-a terminat repede
Dar de mancare ce faceti...asa pt 2 zile nu ceva de moment?

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui ioana_iasi Buna Mariana...imi suna bine prajitura de zahar ars...dar nu o pot face cu toate ca e printre preferatele mele ,deoarece are multe oua si lapte si ma balonez si prin lapte ii dau si lui Matei deci ar esi un haous. De ziua mea ma facut un tort cu crema de lamaie si printre altele am pus si visine scoase din visinata...iami a iesit super pacat ca s-a terminat repede Dar de mancare ce faceti...asa pt 2 zile nu ceva de moment? ![]()  Matei ,teodor de 3 ani ,tati si  eu! | 
De exemplu ce am pregatit in we: cioba de vita, musaca de telina, prajitura si placinta cu mere.

MarianaPop spune:
 Doinita, multumim 
! 
Eu cam stiu reactia...o sa nege ca s-ar fi intamplat asa ceva (doar o cunosc de ceva timp) 
. Din pacate n-am reusit sa vorbesc cu sefa lor 
, nu o gasesc niciodata la birou...si ca sa ma invoiesc din timpul programului ca ea sa nu fie...nu prea-mi vine sa fac asta...
. Asa ca i-am scris o scrisoare (am semnat-o anonima 
), nu de alta dar nu vreau ca asistentele sa-si schimbe atitudinea (si asa rece) fatza de Bianca...
. O sa le cam treaca fiori pe shira spinarii. Fiind proaspat pusa in functie macar sa stie adevarul despre personalul din subordine.

alina_satena spune:
 Nu imi ia pozele si asta ma enerveaza groaznic si se mai si blocheaza
App bafta cu scrisoarea ta nici mie nu mi s e4pare normala atitudinea educatoarei respective.

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana nu merge sa pun poze pe picassa  si ma enerveaza foarte tare![]() http://alinahandmade.blogspot.com/  | 
Dc? Iti afiseaza ceva?

Matei ,teodor de 3 ani
,tati si 
eu!