Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Multam fetelor pt urari! O sa-i transmit omului...speram sa-l serbam cu niste prieteni sapt asta! Sanatosi sa fim ca vom gasi noi timp de dixtractie...desi, vorba lui: 'varsta asta nu mai e motiv de 'dixtractie''
Mariana, si Teo este 'plina de iubire'...numai cantece pe tema asta baga...plus ca ce-i mai pupaceste pe Rapunzica si cu Flinn...iar noua ne ia 'pulsul fericirii' din 5 in 5 minute...mami/tati esti fericit(a)?
Eu o intreb ieri: ce inseamna fericirea pt ea?
si...Teo imi raspunde: IUBIRE!...
Eu sunt cam depasita de faza asta breee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Sa ma mai laud si eu cu mandra mea (craaa).... Isi intoarce lucrurile pe fatza singura... ieri faceam baie si ea vroia mishu...si-a pus tacticos reductorul la wc, s-a asezat...dupa...s-a sters cu grija explicandu-mi procedura.... Si inca una...ii faceam omului lista de cumparaturi iar ea imi spune "Mami invata-ma cum sa scriu, sa-i fac si eu lista lui tati"
Si alta rece, aseara mi-a 10 min. ca nu-i gaseam pietrele de la remi (vazuse pe unii la tv care jucau remi) .

Mergi la inceput

Hop si eu c-o stire.... Heidi Klum divorteaza de Seal...si mai au si 4 copii, 3 impreuna si unul dintr-o casatorie anterioara...

Mergi la inceput

Hmmmm...nu mai spune nimeni, nimic ? Atunci va si-mi vad si eu de ale mele.... Ne auzim maine la cafeu' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

, Buna dimineata, cafeaua e servita.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la ! E pregatita pentru toata lumea ! Poate astazi avem mai mult chef de .

La cat de vesela m-am trezit (am fost si eu plecata asta noapte in Norvegia ) atat de sunt acum. M-a sunat omu de n'shpe ori sa ma intrebe unde este carticica cu Peter Pan ca vroia mandra sa o ia la cresha. Cum ei nu gasesc nimic in casa aia...m-a tot fredonat la telefon.... Bineinteles ca nu au gasit-o si don'shoara de mama focului . Ieri domnishorica n-a dormit la pranz, s-a hlizit cu colega ei Denisa si am inteles de la ea (nu stiu dk e adevarat) ca le-a "ciocanit" doamna . Sa vedem ce-mi spune aceasta "doamna".... Nu stiu ce metode aplica ea ca sa potoleasca nazdravanii dar nu sunt de acord cu .

Va si sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

, Buna dimineata, cafeaua e servita.

stoian

Magdalena, . Ai putea sa dai mai multe info despre pensiunea la care ai fost de sarbatori ? Iarinuca ce mai face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

pensiunea este aproape de iesirea din zarnesti,se cheama hora cu brazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

la Astazi am o zi gtroaznica s-a sparta coloana princpiala la bucvatarie si nu imi pot folosi chiuveta de la bucatarie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

pensiunea este aproape de iesirea din zarnesti,se cheama hora cu brazi.

stoian

Multumesc !

Mergi la inceput