Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
Fetelor am si eu o mare problema(poate nu o vi se para o mare problema)pentru mine este chiar foarte mare,sa va spun problema mea:nu reusesc sa fac toata treaba pe care o am intr-o zi nu ma pot organiza cum trebuie sau piuerd eu timpul .
imi doresc sa am mai putine lucruri de facut,oricata curatenie as face tot nu se vede ca este curat,oricata mancare fac seara numai este nimic
si uite asa nu am eu timp pentru mine.
Voi cum reusiti sa le faceti poe toate.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor am si eu o mare problema(poate nu o vi se para o mare problema)pentru mine este chiar foarte mare,sa va spun problema mea:nu reusesc sa fac toata treaba pe care o am intr-o zi nu ma pot organiza cum trebuie sau piuerd eu timpul . imi doresc sa am mai putine lucruri de facut,oricata curatenie as face tot nu se vede ca este curat,oricata mancare fac seara numai este nimic si uite asa nu am eu timp pentru mine.Voi cum reusiti sa le faceti poe toate. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Din pacate nu e doar problema ta, toate ne confruntam cu acest lucru
. Ah timpul...bata-l vina...adevarul este ca nu noi controlam timpul, ci el ne controleaza pe noi...important e sa gasim cheia gestionarii optime.Treburile pe care le facem in casa sunt ca perpetuum mobile, le facem iar si iar dar din pacate sunt fara spor...sunt apreciate doar atunci cand nu se fac...

Eu nu-ti dau sfaturi cum ai putea sa-ti planifici mai bine timpul...iti spun doar cum procedez eu in decursul unei saptamani
Eu caut de fiecare data sa-mi planific ceea ce am de facut in asa fel incat sa obtin cateva ore pentru propria persoana
.Deci incep sa-mi planific de vineri seara cam ce am de facut in we, sambata bucataresc (masa trebuie sa fie gata la ora 13:00), intre timp mai trag si smotruiala in casa (aspirat, sters praful si spalat pe jos), pregatesc mai multe feluri de mancare in asa fel incat sa-mi ajunga pana luni sau marti inclusiv. Dupa amiaza de sambata e pentru pregatirea desertului. Am timp sa pregatesc si cina si sa vizionez cate ceva si la tv. Ritualul de spalaturi/baie seara nu-l mai precizez dar este si asta inclus in programul zilnic. Duminica e ziua mea de ferchezuiala, manichiura/pedichiura/pensat. Lunea e ziua de spalaturi a rufelor Biancai, marti sunt programate ale noastre. Calcatura o fac printre picaturi in cursul saptamanii. Miercuri zi de smotruiala in casa, pregatire masa frugala, program de seara, tv. Seara mai pregatesc cate ceva de-ale gurii pentru joi si vineri...si gata saptamana. Eu daca nu am un plan de bataie bine stabilit nu m-apuc de nimic. Asa ca fa-ti un plan si cauta sa-l respecti cat de cat.
Succes
!
alina_satena spune:
MKariana mersi pentru raspunsuri adsa voi face si eu,am si eun serviciu creat bijuterii habdmade si sa ma ocup de cosmetice si de pregatirea comenzilor
Acum am venit de la piata
inghesuiala multa lume
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena MKariana mersi pentru raspunsuri adsa voi face si eu,am si eun serviciu creat bijuterii habdmade si sa ma ocup de cosmetice si de pregatirea comenzilor ![]() Acum am venit de la piata inghesuiala multa lumehttp://alinahandmade.blogspot.com/ |
Stiu...
. Eu trebuie sa plec dimineata la 06:30 si ajung acasa (dupa ce o iau pe Bica de la cresa) la ora 17:00.
Te-ai hotarat ce gatesti in we?

alina_satena spune:
Zilnic fac curat,zilnic gatesc si bijuteriile le fac noaptea si cosmeticele la fel
k ziua sunt ocupata sa fac curat si mancare.
In weeke-nd fac saramel si in seara asta fac spanac cu ou
Gherman_in spune:
No,ca am ratat cafeaua de dimineata.Numai acum m-am intors de la Deva,am dus atomicele,am facut nitel schoping,am mai facut ceva contracte,m-a scos randunoiu la restaurant de am luat masa,amu ma pregatesc sa-mi pun paru pe moate,ca doar plec la Poiana,nu?
Si avem o vreme..ploua,e intunecat si e ceata de nu vezi la 2 metri.
Gherman_in spune:
Eu nu-mi planific nimic,foarte rar se intampla,eu vad in ziua respectiva de ce am chef si de ce nu.Oricum,cu aspiratorul dau o data la 2 zile,daca nu zilnic,mancare fac pt. mai multe zile,vorba Marianei,daca as avea servici,lucrurile ar sta altfel.De ex.azi o am pe mama la mine,mi-a facut o tocana,si a prajit niste peste.Sunt curioasa ce o sa faca la noapte cu atomicele
daca eu nu sunt acasa.Nici nu vreau sa ma gandesc.E prima oara dupa 4 ani cand plec atata timp de acasa sola
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Eu nu-mi planific nimic,foarte rar se intampla,eu vad in ziua respectiva de ce am chef si de ce nu.Oricum,cu aspiratorul dau o data la 2 zile,daca nu zilnic,mancare fac pt. mai multe zile,vorba Marianei,daca as avea servici,lucrurile ar sta altfel.De ex.azi o am pe mama la mine,mi-a facut o tocana,si a prajit niste peste.Sunt curioasa ce o sa faca la noapte cu atomicele ![]() tatiana |
Nu-ti face probleme ca nu s-ar descurca
. Iti doresc relaxare totala ca o meriti din plin
! Motzeaza-te si fa-te fresh ca o doamna care se respecta
. Drum bun si sa ne pove cum a fost
!
Gherman_in spune:
O sa va povestesc,cred ca o sa fie obositor,seminarul incepe la 9 si se gata pe la 19.Gata,m-am motat si mi-am facut si unghiile.