Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Gherman_in spune:
Mariana,am pus poze.Fug,ca am intarziat la o consultatie.M-a prins calculatorul prea mult si am uitat cat e ceasul
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Mariana,am pus poze.Fug,ca am intarziat la o consultatie.M-a prins calculatorul prea mult si am uitat cat e ceasul![]() tatiana |
Ti-am scris si in pag. 14. Si ca o completare...esti asa cum mi te-am inchipuit ca esti prin prisma felului in care postezi iar atomicele sunt exact cum le-am "conturat" dupa felul in care le povestesti nazbatiile...
.Dk nu-ti place ceva...da-mi de stire
!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor am niste ciorba de legume(cu legume mexicane)sper sa va placa![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sar'na pentru masa

! Alina, ca tot sunt la capitolul albume, vrei sa fac un album separat cu creatiile tale
?
Gherman_in spune:
Multam Mariana,acum sunt cu vreo 6 kg in plus,de aia vorbesc de dieta.Atat am invartit calculatorul asta azi,pana i-am dat de cap.La faza cu copiatul am facut ceva cu copy+paste pe folder.Dar a iesit si asa.Le-am pus cam alandala,multam de ajutor,dar conteaza ca am putut sa facem cunostinta
Am fost cu Daria la dermato,si mi-a zis ca are paraziti intestinali,de aceea i-au iesit petele pe manuta.Urmeaza sa-i fac un copro.Va pupici,noapte buna.Ne auzim la cafea.
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor
!
Poftiti la 

!
in sfarsit a nins si la noi! Zambesc cand ma gandesc la reactia pe care a avut-o Bianca cand a vazut ca a nins
. Iubita mea draga
.
Aaaa...sa va pove de-aseara...a fost o chitzareala pe noi...
. Pentru ca noi suntem cam slobozi la gura
, eu si cu taicasu' am decis sa mai inlocuim din cuvintele deocheate asa ca la ...uci cu "b", le spunem portocale
, aseara ii tot spuneam cupilului "vino incoace sa te musc de-o portocala..." si ea..."nu...lasa-mi portocala in pace"...
. Nu stiu cum e la voi...dar noi ne tavalim pe jos, facem "trante", ne gadilam...e debandada cand ne dezlantuim toti 3 (oops cum ar fi fost sa se tavaleasca si socrela...
)
.
Alina, am facut album separat cu creatiile tale
!
Tatiana, l-am bibilit
. Eram sigura ca o sa reusesti
!
Discordia, asteptam pozici
!
Sa aveti o zi buna
!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Multam Mariana,acum sunt cu vreo 6 kg in plus,de aia vorbesc de dieta.Atat am invartit calculatorul asta azi,pana i-am dat de cap.La faza cu copiatul am facut ceva cu copy+paste pe folder.Dar a iesit si asa.Le-am pus cam alandala,multam de ajutor,dar conteaza ca am putut sa facem cunostinta tatiana |
Dariei sa scape mai rpd de musafirii nepoftiti
. S-ar putea sa fiti nevoiti sa luati cu totii tratament. Rugamintea mea este sa-mi spui si mie asa ca info ce v-a prescris
.
niste ciorba de legume(cu legume mexicane)sper sa va placa
la