Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,am pus poze.Fug,ca am intarziat la o consultatie.M-a prins calculatorul prea mult si am uitat cat e ceasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Mariana,am pus poze.Fug,ca am intarziat la o consultatie.M-a prins calculatorul prea mult si am uitat cat e ceasul

tatiana

Ti-am scris si in pag. 14. Si ca o completare...esti asa cum mi te-am inchipuit ca esti prin prisma felului in care postezi iar atomicele sunt exact cum le-am "conturat" dupa felul in care le povestesti nazbatiile... .
Dk nu-ti place ceva...da-mi de stire !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor am niste ciorba de legume(cu legume mexicane)sper sa va placa

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sar'na pentru masa !
Alina, ca tot sunt la capitolul albume, vrei sa fac un album separat cu creatiile tale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Da Mariana chiar te rog daca vrei.Sa iti fie de bine ptr masa virtuala.

Mergi la inceput

Multam Mariana,acum sunt cu vreo 6 kg in plus,de aia vorbesc de dieta.Atat am invartit calculatorul asta azi,pana i-am dat de cap.La faza cu copiatul am facut ceva cu copy+paste pe folder.Dar a iesit si asa.Le-am pus cam alandala,multam de ajutor,dar conteaza ca am putut sa facem cunostintaAm fost cu Daria la dermato,si mi-a zis ca are paraziti intestinali,de aceea i-au iesit petele pe manuta.Urmeaza sa-i fac un copro.Va pupici,noapte buna.Ne auzim la cafea.

Mergi la inceput

Mariana,unde-i dublura poti sterge!

Mergi la inceput

Si inca ceva:mai bibileste-l nitel ca am mai pus cateva.

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor !

Poftiti la ! in sfarsit a nins si la noi! Zambesc cand ma gandesc la reactia pe care a avut-o Bianca cand a vazut ca a nins . Iubita mea draga .
Aaaa...sa va pove de-aseara...a fost o chitzareala pe noi.... Pentru ca noi suntem cam slobozi la gura , eu si cu taicasu' am decis sa mai inlocuim din cuvintele deocheate asa ca la ...uci cu "b", le spunem portocale , aseara ii tot spuneam cupilului "vino incoace sa te musc de-o portocala..." si ea..."nu...lasa-mi portocala in pace".... Nu stiu cum e la voi...dar noi ne tavalim pe jos, facem "trante", ne gadilam...e debandada cand ne dezlantuim toti 3 (oops cum ar fi fost sa se tavaleasca si socrela...) .

Alina, am facut album separat cu creatiile tale !

Tatiana, l-am bibilit . Eram sigura ca o sa reusesti !

Discordia, asteptam pozici !

Sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Multam Mariana,acum sunt cu vreo 6 kg in plus,de aia vorbesc de dieta.Atat am invartit calculatorul asta azi,pana i-am dat de cap.La faza cu copiatul am facut ceva cu copy+paste pe folder.Dar a iesit si asa.Le-am pus cam alandala,multam de ajutor,dar conteaza ca am putut sa facem cunostintaAm fost cu Daria la dermato,si mi-a zis ca are paraziti intestinali,de aceea i-au iesit petele pe manuta.Urmeaza sa-i fac un copro.Va pupici,noapte buna.Ne auzim la cafea.

tatiana

Dariei sa scape mai rpd de musafirii nepoftiti . S-ar putea sa fiti nevoiti sa luati cu totii tratament. Rugamintea mea este sa-mi spui si mie asa ca info ce v-a prescris .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana la.
Iti multumesc pentru albumul creat
Sa aveti o zi usoara la job

Mergi la inceput