Nasterea la Arcadia - Iasi (29)
Raspunsuri - Pagina 19
LenaC spune:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/14/johnson-johnson-baby-products-toxic.aspx
madline82 spune:
Buna fetelor, eu am niste zile mai proaste ca sa zic asa, sunt ba prea ocupata, ba prea obosita , ba lipsita de energie si chef..intru sa cotesc dar nu am linistea necesara sa raspuns..sper sa treaca perioada asta..
Dada, Estela e innebunita duap scaunel, ii palce mult , se jaoca in el cam 15-20 min, dupa care isi da seama ca in jur mai sunt si alte lucruri interesante si da sa se ridice din el, oricum nu prea poate, ca o tine destul de imobilizata acolo.Noi am luat de la Smoby scaunelul cand au fost reduceri de Craciun in carefour cu 80 lei.E faina olita aiai Dada, si eu ma uitam la ea, mai ales ca are reductor.
Nico, cum o cheama pe printesa ta?Astepatam sa ne anunti acusi ca te duci la Arcadia
DadaIna spune:
Multumesc de raspuns Mada.Sper sa ne placa si noua mai ales ca iubim apa tare mult.Deja cand vede ca deschid robinetul la cada chiuie de bucurie.
Cu lipsa asta de energie nu stiu ce se intampla.Chiar vorbeam cu sotul meu mai inainte ca si el imi zicea ca e lipsit de vlaga, asa si eu.Imi vine sa dorm non stop daca as putea.
Cred ca de vina e furtuna solara.
http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-11320323-cea-mai-puternica-furtuna-solara-din-ultimii-sapte-ani-afecta-marti-miercuri-pamantul.htm
Ma uitam acum pe Amazon ca era dimineata olita cu 21$ si acum mai este doar una la 41$Se vand si astea ca painea calda...lol.Poate vor mai aparea noi cu 21$.
iulia_iulia spune:
UOAU LENA ce articol ne-ai trimis....
Ai mai facut analiza la scaunul fetitei ,cum a iesit?
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Nico, cum o cheama pe printesa ta?Astepatam sa ne anunti acusi ca te duci la Arcadia Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Madline, printesa mea e printisor ..la inceput, pana prin luna a sasea, era fetita, dup-aia s-a hotarat si a zis ca vrea sa fie baietel .
Noi ne pregatim zi de zi sa mergem la Arcadia, parca nu mai am rabdare...avem 39 de saptamani si 3 zile...sper sa-si faca aparitia saptamana asta ..de abia astept
Astept o minune-n viata mea ... +39 cu
Stefana spune:
Dada, poti comanda pe Amazon.com? Livreaza in Romania?
Si eu ma uitam la olite si o ochisem pe asta: www.amazon.com/Fisher-Price-Ducky-Fun-3-in-1-Potty/dp/B003G2YUTG/ref=sr_1_3?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1327440823&sr=1-3" target="_blank">Fisher-Price Ducky Fun 3-in-1 Potty, insa pe amazon.co.uk e 31 de lire, adica dublu fata de cea di State. Si n-as da totusi atata pe o olita...
Oricum, daca se reuseste o comanda pe amazon.com, ma bag si eu la o olita
Eu astept acum antepremergatorul. Sper sa-i placa!!
claumarcoci spune:
Eu din cate stiu amazon.com nu face shiping in Europa, asa ca ne ramane varianta.uk care e in lire si e scump rau in comparatie cu dolari din SUA .
Mai incercati si varianta ebay, si mai sunt cateva site-uri gen okazii la noi care au niste super preturi ( de pe astfel de site-uri aduc cei de pe okazii)
Ce urat e afara
Nico cred ca bebele tau astepta zapada si gerul .
Iulia ce mai faci mami, cum merge treaba sanatoasa , ce face bebe Andrei??
Fetele super olita, e si roz .
Eu inca caut un doodle la un pret bun si mi-a zis o mamica kinetoterapeut ca e ok si cica is ok ptr picioruse si cele care au chestia de sarit( a luat ea la bb si a fost super multumita), acuma eu cred ca fiecare mamica face cum ii spune inima ca e cel mai bine ptr puiul ei
Va doresc o super zi
iulia_iulia spune:
CLAUMARCOCI eu fac bine ,multumesc de intrebare ,ma tin de mancat sanatos si ma bucur ca acul cantarului arata mai putin in fiecare zi chiar daca cu 100-200 gr ,e bun asa ,e mai putin si nu mai mult .Ar trebui sa-mi fac timp si de ceva sport de acum dar mi-e cam lene si cand ma gandesc ce febra musculara o sa fac nici nu-mi vine sa ma apuc
Andrei a avut o perioada cam ciudata in ultima vreme ,ba a avut un moment in zi in care a fost morocanos ,ba s-a trezit intr-o dimineata la 5 ca vrea mancare ,ba adormea seara pe la 12 in loc de 10 -11 maxim ba mai plangea la titi ,si de vreo 3 zile asa a inceput sa tipe ,adica el vorbeste in legea lui dar tipand ,nu stiu de ce face asa ca noi nu am tipat la el ,Doamne fereste .Ii place in fundulet f mult ,cand il culc pe spate parca are tepi patul .Si mai face ceva care nu prea imi place ,se uita peste cap ,oare nu-i face rau? Si la televizor se uita ,nici nu ma baga in seama cand il strig ,de aceea il inchid cand vad e e prea concentrat acolo . A inceput sa tina mai bine jucariile ,prinde piciorusul cu mana ,azi dimineata facea asa parca ar fi batut din palme ,apropia mainile apoi le departa ,ce scump era! Nici in l;eganut nu prea mai sta ,da sa se ridice ,pana acum o sapt facea kk i data pe zi ,acum face de 2 sau 3 ori si in majoritatea cazurilor e cam verde la culoare, cam de astea face bebe Andrei .David ce progrese a mai facut?
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia UOAU LENA ce articol ne-ai trimis.... Ai mai facut analiza la scaunul fetitei ,cum a iesit? |
Da, a iesit ok
claumarcoci spune:
Ma bucur ca sunteti bine
David e un alintat si jumatate,face nani in brate la mami ziua,ca patutul are tepi, noaptea papa tot asa din doua in 2 ore sau mai devreme, uneori plange la titi,si al meu tipa si rade in acelasi timp si se uita peste cap dar de obicei cand sunt eu sau cine e prin casa in spate.
Asta cu tv-ul si eu il tin inchis ca se uita...aseara a scos 2 gangureli noi, rade cu gura pana la urechi, daca nu-l leg in leagan se trage jos, si lui ii place in fundulet,uneori ma prinde de par sa se trasga in sus, e un mare balos, a invatat cum sa desfaca scaiul de la bavetica,adica sa traga cu putere, cand citim povesti el trebuie sa dea foaia,ascultam muulte cantecele, inca roadem toata manut ca-i mai buna decat toate, isi canta sa adoarma, plus multe altele .
Abia astept caldura sa putem iesi la plimbare fara sa ne infofolim si sa plangem.