Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata la amiaza,

La multi ani Alina!! Sa fii fericita si mereu zambitoare!

Bulinutz nu m-am intins ca sa dorm ci ca sa satisfac nevoile tot mai mari de alinteala ale copilei . Mai avem cateva zile de dragaleala dimineata ca apoi gata vacanta si la 7 jumate plecam la scoala. Eu nu stiuu ce job ai tu, dar nu poti lucra de acasa? Eu pe laborator am suspendat activitatea pana in mai, iar pe partea de IT lucrez de acasa - merg la birou doar daca e musai si stau max 1 ora.
Ghiulten mi-ai dat emotii aseara Bine ca e bine bebica si mai sta la caldura - inca nu e momentul.
Olga crezi ca se simt bine bebeii asa facuti sarmaluta? Eu am incercat la Carina infasat si parca o puneam pe spini. Asa imi place relatia dintre Chiti si David: asa imi inchipui ca va fi intre Cari si Toma.
Marysa tu vrei sa incerci natural? EU cred ca daca tu ii spui ca nu vrei nu va insista. Al meu medic nu a batut nici un apropo si eu am 9 ani si ceva de la cezariana.
Cristina de cateva zile am deschis si eu discutia cu jumatatea: mai facem sau nu inca unul? Daca nu, atunci imi leg trompele acum, daca poate atunci nu le leg. Omul a fost foarte incantat de propunere, doar ca eu nu mai sunt asa sigura. Mai astept impresii de la voi, de la Julia, de la Ana.
Jesa si mie mi se par deplasati indivizii, mai ales ca eu nici la botez nu vreau sa chem mai mult de 30-40 de oameni. Probabil ca dupa ce nasc va duce ceva de mancat si baut la birou, dar nu asa.
Iaura nu ne mai zici nimic de voi?
Annisia eu zic ca dupa ce faci 38 merge si zguduiala ca oricum tre sa nasti, macar sa o faci cu zambetul pe buze
Mady stiu ca in spitalele de stat te tin 24 de ore sau chiar un pic mai mult la terapie intensiva. In cele particulare, nu.
Danezza multumim de vesti despre Toni . Ma rog sa fie bine bebita in continuare si sa ia in greutate.

Eu asa ametita sunt cand citesc de bagaj de spital. Bine ca nu trebuie sa imi duc nimic decat trupul si actele, ca la cat sunt de ametita.....

Acum vreau sa ma apuc sa fac o lasagna ca i-am promis mamei ca o invat cum se face si imi e si pofta tare tare.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carina, asa zic si eu, numai ca berbantul nu se da rapus. Cica nu si nu, ca daca asa a zis doctorul... I-am spus ca-i execut o tigaie peste falcute, ca prea ma refuza cu pofta. Zic: te pomini ca-ti pare bine, nebunaticule, ca ai scapat de casalot. El: nuuuu, iubito, cum sa te gandesti la una ca asta?! Dar de stat de vorba cu fiu-sau, cica numai pe alte cai, daca doresc. E parolist rau baiatul asta al meu... Parca acum l-as fi vrut putin mai neserios. Hihihihi...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu mi-am facut bagajul de spital inca de acum doua luni. Trebuie sa-l desfac sa ma uit in el, ca am si uitat ce pusai acolo. Sper ca nu si ceva haleala, sa o gasesc momeala pentru pesti...Glumesc... Sau nu? Habat nu am ce am pus in geanta. Ma ocup mai pe seara de asta, ca acum imi e o leneeee... Uhhh, ce bine e!!!
Nu mai stiu cum erau parerile impartite, dar eu clar sunt dintre cele care adora sa stea acasa, cu cucul in sus. Hihihi...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Eu stau in gavana si mai am o fetita de 2 ani si jumatate, dar ea merge la gradi. Dupa ce se nasc bebei, sigur iesim la plimbare cand se mai incalzeste. Bafta multa duminica. Te asteptam cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

:)) anissia, cui nu-i place?

alina, la multi ani!! sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca io azi la ora 15 intru in cezariana! S-a decalat programarea si vine IOANA-ANDRADA surioara de RARES zis NAKY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

shoareku, tinem pumnii!!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Va salut pe toate

Mihaela, Anca, si noua la curs ne-au descris metoda de masaj perineal cu un deget pe interior, cu mentiunea de a avea unghiile taiate. nu am incercat, desi am avut de gand de mai multe ori. dar mi-era frica ca nu ajung acolo bine din cauza burtii
in schimb Kegel fac aproape zilnic si de mai multi ani am ajuns si la super-kegel

Alina, la multi ani si pe calea asta, ca pe fb ti-am scris deja. si o nastere fara probleme, chiar daca e ceza

eu sunt acasa de ieri, m-au externat ca eram singura sanatoasa din tot spitalul... si cum baia lor ma ingrozea teribil, am fost de acord sa vin si sa astept acasa, cu riscurile de rigoare.
acum sunt un pic crispata, de fapt nu numai un pic, ca am calculat diametrul capsorului lui bebe in functie de circumferinta craniana si iese 11,3cm Dilatarea normala nu e undeva pe la 10? se poate si mai mult? mi-e o frica de mor! nu am chef de vreo ruptura de col sau alte complicatii, ca mai vreau copii, nu de alta! si tin si la sotul meu si la o viata sexuala normala mai departe!
in seara asta imi voi suna doctorul sa il anunt si pe el ca m-au externat si sa ii propun o cezariana, daca se mai poate aranja ceva acum pe ultima suta de metri. stiu, poate par o lasa, ma inec ca tiganul la mal, dar chiar ma ia cu fiori!

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Shoareku, multa bafta! iti tinem pumnii sa fie totul bine!

fetelor, cat dati la anestezist?

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

wow sorecutule[b] .. hai ca scoatem motatele ..

[b]annesi
, cum sa fii micuta o lasa , fugi repede , pt bb si pt tine se merita orice iti da tie confort psihic..hai ca nu e chiar asa de speriat ceza

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput