Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

La multi ani ALINA! Sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o nastere usoara!
Fetelor io de abia astept sa vina sambata!
Felictari noilor mamici!
Lady tu unde nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Buna dimineata, fetele! Nu am prea apucat sa va sriu, cu toate k v-am citit mereu. Felicitari fetelor care au nascut, multa sanatate la bebei si nopti fara colici. Am fost si noi la control marti si bebele este ok, are 1500g la 29 saptamani.
Intrebare pt danezza ( cum suntem la acelasi doctor ): ce firma de celule stem ti-a recomandat tutu? noua ne-a zis de euromedics. Si in legatura cu anestezia, el ti-a zis epidurala la cezariana? Eram curioasa pt k eu am mai nascut in 2009 tot cu cezariana si am avut anestezie totala. Ti-a zis la cate sapt face cezariana in caz k nu se rupe apa? Mie cu bebe 1 mi-a facut-o la 40 de sapt si acum nu cred k mai am rabdare sa astept atat.
In rest, pt bagajul de spital eu mi-am mai luat in plus ceai pt lactatie ( am folosit galactogil, mi se pare mai bun, e sub forma de granule ), garmastan crema pt sfarcuri, vata, tampoane groase, bani schimbati pt asistente. Eu la anestezist i-am dat in ziua cu operatia cand a venit sa vorbeasca cu mine inainte sa ma bage in operatie. i-am dat banii in plic si nu a refuzat. La doctor cum procedezi ( e mai problematic ).
Noi am cam terminat cumparaturile pt bebe ( multe le aveam si de la bebe 1 ), mai avem de luat doar produsele pt igiena lui, dar le luam mai incolo. Ieri am luat caruciorul, este de la chicco 3 in 1 si este albastru. Suntem f incantati de el.
Va pup. sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!!

Miha, nu am nascut...

Multumesc mult fetelor !!! Aceleasi urari vi le transmit si eu voua!

Va pup mult, imi sunteti TOATE ffff dragi!!!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani ALina! sa fii sanatoasa si sa ai un bb sanatos tun si ulte bucurii alaturi de cei dragi!

Cristina, cati ce ma bucur ca ati mai scris la mamaici si bebici!

ghiulten te citeam aseara si ma gandeam...hop te pomeni ca ne faci o surpriza

georgia pe acelasi principiu si io ...sunt chiauna

va pup si mai revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Eu nu l-am intrebat de firma pt celule, am semnat eu cu cei de la CBC pt ii stiam de la mai multe cunostinte si aveau preturi mai bune, asta a fost considerentul.
Mie mi-a zis sa iau trusa de anestezie combinata de la Braun (rahi+epidurala) ca e buna in ambele cazuri, nu mi-a pomenit de anestezie totala si sincer parca nici nu as vrea.
Nu mi-a zis la cat face ceza dar intentionez sa-l intreb si eu sapt viitoare cand merg la control .. nici eu nu cred ca am nervii ecesari pana la 40 de sapt
Am inteles, la anestezist dau eu banii .. mai ramane rezidentul (putem sa-i dam dupa sau a doua zi) pt ca lui Tutu nu ma complic sa-i dau pt ca nu ia. Ma revansez eu fata de el cu alta ocazie .. un cadou ceva .. nu stiu acum.
O asteptam pe Jessamine sa vina cu impresiile din spital ca ea este inaintea noastra. Tu cate saptamani ai?

Citat:
citat din mesajul lui izish83

Buna dimineata, fetele! Nu am prea apucat sa va sriu, cu toate k v-am citit mereu. Felicitari fetelor care au nascut, multa sanatate la bebei si nopti fara colici. Am fost si noi la control marti si bebele este ok, are 1500g la 29 saptamani.
Intrebare pt danezza ( cum suntem la acelasi doctor ): ce firma de celule stem ti-a recomandat tutu? noua ne-a zis de euromedics. Si in legatura cu anestezia, el ti-a zis epidurala la cezariana? Eram curioasa pt k eu am mai nascut in 2009 tot cu cezariana si am avut anestezie totala. Ti-a zis la cate sapt face cezariana in caz k nu se rupe apa? Mie cu bebe 1 mi-a facut-o la 40 de sapt si acum nu cred k mai am rabdare sa astept atat.
In rest, pt bagajul de spital eu mi-am mai luat in plus ceai pt lactatie ( am folosit galactogil, mi se pare mai bun, e sub forma de granule ), garmastan crema pt sfarcuri, vata, tampoane groase, bani schimbati pt asistente. Eu la anestezist i-am dat in ziua cu operatia cand a venit sa vorbeasca cu mine inainte sa ma bage in operatie. i-am dat banii in plic si nu a refuzat. La doctor cum procedezi ( e mai problematic ).
Noi am cam terminat cumparaturile pt bebe ( multe le aveam si de la bebe 1 ), mai avem de luat doar produsele pt igiena lui, dar le luam mai incolo. Ieri am luat caruciorul, este de la chicco 3 in 1 si este albastru. Suntem f incantati de el.
Va pup. sa aveti o zi buna.

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

La multi ani Alina!
multa sanatate si un bebe frumos si sanatos!

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anestezistului i-am dat eu chiar atunci inainte de operatie iar dr rezident a doua sau a treia zi...nu mai stiu exact...

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Felicitari, Cristina-Goji-Berry! chiar imi faceam griji, nu stiam nimic de tine. Bine ca ti-ai nascut cu bine "colica renala" Doamne ajuta in continuare!

Tuturor proapetelor mamici si celor cu copilul "pe buze" :) Bafta mare, sa fie bine!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Alina LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Salutari din portul mut! Cred ca pe aici ma aflu... Desi citesc tot ceea ce scrieti si ma bucur ca sunt atatea informatii folositoare pe care sa le folosesc si eu, cand sa ma apuc si eu sa scriu, ma ia nene o leneee...
Si mi se pare ca se scriu asa de multe si as vrea sa va raspund tuturor in parte si uit si.... am obosit deja.

Alina iti urez din inima La multi ani, sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos! Frumos cu siguranta o sa fie

Vreau sa felicit si noile mamici. Sa va bucurati de bebeii vostri si sa fiti fericite!

Un gand special am pentru Toni. Sper din toata inima si ma rog ca fetita ei sa fie sanatoasa si cat mai repede acasa. O sa creasca ea mare si o sa va bucure vietile! Cunosc pe cineva care la nastere avea mai putin si e un barbat cat usa, e medic si s-a nascut acum 42 de ani. Deci daca s-a putut atunci, se va putea si acum, nu?

Noroc cu voi, ca asa am aflat si eu ca exista un bagaj mare si unul mic... si niciunul din cele doua nu e gata. Nici macar nu am terminat cumparaturile. Dar macar m-am apucat de ele.

Despre bebina mea, pot sa va spun ca a mai crescut, persista problema cu IR-urile mari, dar dr. m-a linistit si mi-a zis ca din punctul lui de vedere nu ar trebui sa fie probleme. Toata sarcina a fost la limita inferioara si sub ea.
La 35+1 avea 2222 gr. O sa fie mai delicata. Nu vreau sa ma mai stresez. Bine ca a trecut de 2 kile. Acum astept sa treaca de 2,5.

31+

Mergi la inceput