'problema importanta'
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 papanash, esti sigura ca 'baxen' ii zice? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
asa-i zice fi-miu care doar graseiaza, dar aici nu e cu "r", deci cred ca-i zice corect numele.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinuk spune:
Cornelia yupiii bravo! vreau si eu ..o Maria
Papanash enjoy the club!
hai ca facem amandoua comanda de masinutze pe unde gasim
Maria_Alexia pe okazii tb sa-mi fac cont ca sa pot comanda?
mai pe ebay si amazon...sa nu radeti de mine da nu stiu cum sa fac sa comand
nu am mai patit pana acum
tb sa platesc cu card de credit?
si dau adresa mea de la Romanica ...si in cati ani lumina imi ajunge?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
uauu AB+AC
acolo e toata colectia
deci clar m-am idragostit si eu de masinutele astea
oare baietii mei nu vor?
Alinuk
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
Nimic nu-i intamplator!
AB_AC spune:
Sa fiu sincera habar n-am alinuk :( Eu revin in inceput de februarie in States. Daca poti astepta pana atunci, eu le comand si vi le trimit cand ajung. Pe al meu nu pun baza sa puna ceva la posta ca pentru .ro. Apoi imi trimiteti banii cumva.
alinuk spune:
Maria acolo la masinutza la anuntul de pe okazii scrie ca
"Acest anunt a expirat. Iti recomandam produse similare"
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
asa-i zice fi-miu care doar graseiaza, dar aici nu e cu "r", deci cred ca-i zice corect numele. ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Te intreb ptr. ca am gasit o lista cu toate masinile, dar nu am gasit un baxen. Stii cumva, ce nr. e pe ea (daca e vreunul) (Eu nu cunosc masinutele astea, noi ne jucam cu papusi, incerc doar sa ajut).
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk mai pe ebay si amazon...sa nu radeti de mine da nu stiu cum sa fac sa comand nu am mai patit pana acum tb sa platesc cu card de credit? si dau adresa mea de la Romanica ...si in cati ani lumina imi ajunge? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk, da, trebuie platit cu card de credit. Faci cont la ei si iti spun ei exact cum sa platesti si cum sa faci. Si in general, vanzatorul are scris la produs in cat timp trimite produsul. Eu am luat o singura data, prin nov. o jucarie ptr. nepoata-mea din Ro (wbkinz husky) si mi la- trimis a doua zi. S-a ratacit in posta si i-am trimis e-mail vanzatorului care a fost un suuuuuper-dragut si a zis ca-mi trimite altul, daca vreau direct in Ro, in cateva zile, ca trebuia sa cumpere el altul si sa platesc eu doar transportul pana in Ro (in State, la noi nu am gasit) si cand imi ajunge celalalt i-l trimiteam inapoi. Intamplarea a facut ca a doua zi sa imi ajunga. Deci, vanzatorii sunt verificati de site si mai ales daca cumperi de la 'top seller'.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Claudi@ spune:
daca nu-l gasesti pe chick sau cum io zice eu trebuie sa merg zilele astea la magazinul de jucarii. da-mi de stire si ma uit acolo si-l trimit eu in ro...
care-i baxenul, ai o poza cu el? eu am una lila aici, e un maserati si se gaseste in magazine aici
amandoua masinutele se gasesc de obicei fara probleme aici numai ca sunt de metal si una costa 7.99 euro
am 2 baieti si stiu ce tragedie este cand lipseste o masinuta, doamne ce durere a fist cand a pierdut-o pe mia, dar a ghasit-o bunica dupa 5 luni si ne-a adus-o :-)
alinuk spune:
Claudia multumim
varianta ta se pare...cel putin pana la mom asta, e cea mai la indemana
apropiata, vreau sa zic
si apoi daca o sa avem doua masinutze nu-i bai
sa-mi zici cum platim te rog
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!