am uitat geamul deschis azi noapte!!!

am uitat geamul deschis azi noapte!!! | Autor: denisamov

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!
Sunt f stresata pt ca spre dimineata am obs. ca fetita mea de 1 an si 8 luni a dormit cu geamul deschis! Patutul ei este asezat cu un capat la geam si acum am numai ganduri negre vis a vis de ce se poate intampla. Este un termopan care se rabateaza si l-am uitat deschis pe verticala , ea dormind cu capul orientat spre geam.
Dar totodata sub geam am si un calorifer.
Of poate va pare o copilarie ceea cepovestesc dar sunt f f stresatamai ales camai am si cateva zile pana la nastere!
La ce sa ma astept?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamov

Buna dimineata!
Sunt f stresata pt ca spre dimineata am obs. ca fetita mea de 1 an si 8 luni a dormit cu geamul deschis! Patutul ei este asezat cu un capat la geam si acum am numai ganduri negre vis a vis de ce se poate intampla. Este un termopan care se rabateaza si l-am uitat deschis pe verticala , ea dormind cu capul orientat spre geam.
Dar totodata sub geam am si un calorifer.
Of poate va pare o copilarie ceea cepovestesc dar sunt f f stresatamai ales camai am si cateva zile pana la nastere!
La ce sa ma astept?

Vezi sa nu faca febra/subfebrila, daca mananca bine, daca nu este ragusita. Poate ar fi mai bine sa suni la dr ei sa-i spui. Nastere usoara si ... sa nu mai faci asta iarna.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil a dormit tun, oxigen mai mult...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

febra sau subfebrilitate de la geamul deschis nu face.
In cel mai rau caz poate fi maraita sau sa-i curga un pic nasucul.

Geamul fiind deschis intr-o pozitie oscilobatanta + caloriferul de sub geam se cam compenseaza una cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu cred ca adaca i-ar fi fost frig, s-ar fi trezit sa protesteze.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamov spune:

Va multumesc pt raspunsuri.
Da, a dormit tun...s-a trezit decat o singura data....d-asta mi-am si dat seama ca e geamul deschis.
Sper sa fie totul in regula....ca la ce ganduri am ...daca face meningita , daca si daca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Meningita se face de la un virus sau o bacterie, nu de la geam deschis.

corect se spune s-a trezit doar odata. Folosesti 'decat' atunci cand incepi propozitia cu 'nu'

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamov

Va multumesc pt raspunsuri.
Da, a dormit tun...s-a trezit decat o singura data....d-asta mi-am si dat seama ca e geamul deschis.
Sper sa fie totul in regula....ca la ce ganduri am ...daca face meningita , daca si daca...

Mamicile astea...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Denisa, nici eu nu m-as impacienta:)
De la un geam deschis nu se intampla nimic, mai ales in contextul in care caloriferul merge chiar sub geam. Sa zicem ca s-au facut 15 grade in camera (desi nu cred, daca duduie caloriferul)....nu e un capat de tara, e racoare si bine

Linisteste-te si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

daca nu a plans inseamna ca nici nu a simtit.stai linistita o maxima ar fii sai curga vreun pic nasucul. iar pt mami nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

corect se spune s-a trezit doar odata. Folosesti 'decat' atunci cand incepi propozitia cu 'nu'

Corect se spune s-a trezit doar o data.

Mergi la inceput