Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

nici eu n-am somn inca... si azi nici n-am baut cafea dimineata, am zis sa vad daca asa merge... m-am pus pe citit din "what to expect when you're expecting"

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ehhh... nu e de la cafea ronina. e de la bebeluse.

nu am reusit sa fac ce vreau... dar renunt ca e prea tarziu sa ma enervez

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Happylica ti-a iesit pan' la urma
Sper ca pan' la ora asta a reusit toata lumea sa adoarma

Pupici

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Oanace, multumesc. Era singura care o gasii in Mall la Focsani si poate daca umblam mai mult prin oras, gaseam si altceva... Dar nu mai puteam de picioare.

Dara, cred ca la mine nu se numeste hematom, nu? Ca alea sunt cu vanataie parca? Mai intreb sotu cand vine.. Nu ma suparam sa fie vanatai ca din alea am facut in timpul stimularii de la injectii dar la mine sunt niste "bolovani" in locul injectarii caci daca vrei a 2-a oara sa faci in locul ala, nu mai intra acul. De asta fac eu la picior acum. Ah, sa nu uit, si uneori am si mancarime acolo, deci cred ca e o reactie la anticoagulant ca dr n-a stiut sa-mi zica . Sunt necesare si gata... Scapam noi si de astea!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Aveti idee ce analize de sange se recomanda in trim 3 ?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Eu m/am trezit la 9. As mai fi dormit inca 2-3 zile dar s/a trezit Finn si nu am avut incotro. Am avut noroc azi dimineata ca s/a intors in pat la 6.45 dupa ce la 6 era treaz si se juca la el in camera. Eu dorm cel mai mult pe burta. Asa am adormit si cu Finn pana la sfarsitul sarcinii.

Amy, maine merge sotul la doctor la control si daca ne ia si pe noi voi intreba medicul. Si al meu are cronica si a inceput tratamentul cu Pegasys in septembrie. Sper sa ii treaca, mai ales ca nu are leziuni pe ficat.

Tala, toti medicii recomanda apa in orice problema - dureri de cap, edeme, constipatie, etc. Eu beau oricum macar 2-3 l pe zi si la mine nu/si face efectul. Asa ca beau 2 cafele pe zi.

Oana, . Eu din cate stiam cand vrei ciocolata inseamna ca nivelul de magneziu din corp este scazut. Cauta si tu pe net ca nu mai stiu daca e corect. Magneziu eu iau in fiecare zi pentru ca imi amorteste mana dreapta. Aici e cam singurul supliment recomandat - no spa se da numai in cazuri extreme, in general cand esti internata - pe langa fier si acid folic. Mie nu mi/a recomandat fier pana acum, dar continuu cu acidul folic.

Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

neata, fetelor.
Noi mergem azi pe-afara. vreau sa ajung la real sa vad ce reduceri au, iar la intoarcere ne oprima la mall(sa trec pe la z) si la Cora...sa vad poate mai gasesc cearceafuri de-alea impermeabile.
Halat si camasi de alaptare unde credeti ca as putea gasi? in Bucuresti, bineinteles
Oanace, inca nu am cumparat leaf-ul...din cauza ca e scumpicel....dar pana acum e singura optiune valabila,fata de un balansoar obisnuit...care rezista pana la 9 kg, asta e dublu ca pret, dar rezista la mai multe kg si il poate utiliza si Rares...for fun

Miha, mamica fericita de Rares si 27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

neata burtici!
monna, am reusit.. insa nu asa vroiam. nu sub forma de link as fi vrut.. ci sa apara ticker direct ca semnatura. candva.. mergea aici pe dc.
azi mi-am propus sa nu fac nimic.
m-am trezit, am mancat, mi-am facut dus.. si acum beau o ceasca de cafea.. in pat.. unde intentionez sa raman toata ziua. sau.. poate sa ma mut in sufragerie pe canapea.
azi noapte la 3 bananaiam prin casa... sotul sforaia, fiimea patrula prin burtica.. si eu.. prin casa
slaba miscarea azi pe aici.

31 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Neata fetele!

Hop si eu dupa cateva zile.. am fost cam deprimata, multa multa treaba la birou si franta de oboseala. E oficial - nu pot sa dorm noaptea, iar ziua sunt zombie. Azi noapte, de ex, am adormit la 5.. mai bine zis azi dimineata la 5. Abia astept sa se termine si sapt viitoare sa intru in concediu si sa pot sa dorm ziua cat vreau. Insa pana atunci...

Va pup pe toate, o zi buna!

28+ cu Gaza

Mergi la inceput

dana, nu intri in prenatal? eu tot din cauza k nu dormeam noaptea abia asteptam sa raman acasa. ca ziua eram terminata. si sa lucrezi 8h/zi cu publicul.. si sa fii zambareata .. e cam greu

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput