Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 23
Leeloo21 spune:
sa te odihnesti sa iti treaca...si vestitul nospa cred ca merita luat!
eu am abc design turbo..acum nu se mai gaseste..dar suntg si alte modele interesante..important este sa fie usor de manevrat si confortabil pt bebe!
bravo aris! este bne si ea si bebe? sa schimbati voi in prima pagina datele ca am fost indus ain eroare:D inseamna ca tu urmezi olga, apoi...sa vedem cine te urmareste:D
la noi este foarte frumos, impreuna cu dezordinea si cu galagia si cu farfuriile murdare pt ca nu am timo sa le spal...dar una peste alta...este frumos sa ai casa plina de copii si veselie:D mai ai putin si vezi si tu cum e cu 2 mici..chitibusi deja este mare:D
va
olishka spune:
Leeloo nu stiu daca ai aflat, dar urmatoarea este Pisik
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
Gaza22 spune:
Oli Am studiat si eu optiunile de carucioare si votez tot pentru al doilea. Dar tu ia-l pe care ti s-a pus pata, sa nu-ti para rau dupaia si sa nu mai fi nevoita sa schimbi "n" carucioare. Sa ai o noapte linistita fara greturi si dureri de burtica
Leeloo Ai o familie tare frumoasa, sa fiti sanatosi si sa creasca puii in armonie ca si pana acum. Spune-mi te rog daca Tudor foloseste patine normale.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
novus spune:
Neata !!!!
Iar ma doare capul dar am luat Nurofen si sper sa-mi treaca rapid
Pana una alta poftiti la o cafea !
Olga, sper ca te simti mai bine si ca te-ai linistit cu compotul !! drum bun sa aveti !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ilinca, cum se simte huzbandul ? dar Sophihi ? sper ca nu au atacat-o virusii si pe ea
Pisik, cum a fost la cursurile de astrologie ?? asteptam povesti si pozele promise
Anaan, cum stai cu treaba ?! abia astept sa ne vedem !!
Inapreda,nu ti-ai reparat laptotp-ul ? te asteptam aici
novus spune:
Mie mi-e dor de niste tufete dragi care vad ca sunt scumpe la vedere : Galushca ,ea nu a mai intrat de fff mult dar mi-e dor de postarile ei haioase la fel cum mi-e tare dor de Mababei si sper ca e bine si o sa revina in forta, tre' sa o sun azi , mi-e dor de Gina2008 si sper ca e totul bine cu Calin , de Saby si de frumoasa Maia , de Aris, Mihaelacq, Cami_05 ,Cativ, Uali, care ne-au cam uitat in ultima vreme, de Kea care sper ca e bine cu cei doi micuti si au reusit sa se organizeze in asa fel incat sa fie toti multumiti si sigur am mai uitat pe cineva dar imi sta in cap de cateva zile sa fac apelul ...
Haideti fetelor la club , ne e dor de voi !!!
bebe_shtrumf spune:
Neatza! dupa cappuccino, merge cafea, nu?
Azi m-am mai carat cu o tona de jucarii pentru Ari-caci mi-a dat tema ce sa-i aduc de acasa de la ea, saracutza ii e asa dor de lucrurile ei, si sa-i cumpar o Scufitza Rosie noua, cartea bineinteles
Novus pentru durere de cap care persista era aseara la Dr Oz un exercitiu, insa sincer nu stiu dc il poti face la serviciu: sa tii cateva minute un creion in gura pe de-a latul, cum tine cainele un os, ca la cel din Tom si Jerry, si cica relaxeaza muschii si te linisteste sa nu arunci cu rosii, da?
eu chiar ma incercat aseara, era de la capitolul ciudat dar functioneaza
Olga, e superb carutul, sa-l rupi cu placere
Leelo sa-ti traiasca fluturasii, sunt superbi.
ps.s.: la mine au loc schimbari majore, insa sunt optimista ca se aseaza lucrurile favorabil pentru mine, si scap de stresul nr 1 din biroul asta.()..o sa va dau detalii dupa ce trec puntea, spiralez la greu sa nu se razgandeasca careva
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Bebestrumf, mersi de sfat , vad ca isi face efectul Nurofenul
Am vorbit cu Cami care e bine, a revenit dupa cursurile de la Bucuresti si se acomodeaza cu gradinita, a promis ca va intra la raport curand !!
pisigri spune:
Neatza si eu
Leeloo, welcome! Si...la mai ..des !:)
Inapreda, uita-te pe www.gotica.ro Am vazut niste chestii dupa care balesc intens, din pacate la kilele mele actuale pot sa mai balesc mult si bine.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Buna dimineata!
Si pe mine ma doare capul:(. Astept sa vina tanti sa ma pot apuca de tradus, ca incep sa fiu presata de termenul-limita.
Monn, ce mai faci?