Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Gata, sunt fresh, am fost la chinezesc la masa si acum sunt gata sa fac planuri de actiune, iar am prins promotia la planificari
Alexandra , scuze ca am finalizat asa brusc si din topor dar statea seful meu de vreo 5 minute in fata mea si astepta sa-mi termin convorbirile
Astept sa-mi trimiti link-urile si vedem ce gasesc fetele, uita-te mai ales la cele cu sale
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Aparatul vechi nu l-am gasit, cred ca e pierdut.
Altul nou nu am luat pentru ca nu avem buget pentru asa ceva acum.
Numai daca nu ma sacrific si cer unul pentru ziua mea Dar nu mi-ar placea sa primesc asa ceva de ziua mea, desi imi mega trebuie
Stiu cum suna ce am zis
inapreda spune:
Am uitat sa mai precizez:
-sint din nou fara laptop "multumita" lui Ian si habar n-am cit dureaza de data asta
-nu put purta fusta cu paiete
-de nervi, am calcat o ora jumate, tip in care Ian a facut casa vraiste -atunci a aranjat si laptopul
-evident, m-am enervat si mai tare
-lui nu i-am zis nimic, am facut ordine impreuna
-acum sint...habar nu am cum; dar fara chef de nimic...
Novus, ce comision pun furnizoarele la pretul de pe site?
inapreda spune:
Berbecul de Ian are si el niste fixuri de ma ia cu calduri:
-cel mai nashpa: NU MAI VREA SA IASA AFARA. HEEEEELP, pliiiiiz! Chiar nu mai stiu ce sa-i sun, cum sa-l "momesc"; eu chiar vreau afara
-nu mai vrea nimic in picioare in casa: nici papuci, nici sosete, nimic, never
-cind aspir eu, musai si el
-daca iau matura, hopa, si el vrea sa mature
-nu mai stiu
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, ce comision pun furnizoarele la pretul de pe site? |
Cam 20%, vad ca nu au o regula bine stabilita dar imi dai pe mail ce vrei, le trimit (la doua ca sa comparam ofertele ) si iti trimit raspunsul pe mail
La produsele aflate in sale chiar e rentabil, problema e ca nu intot deauna mai sunt pe stoc pana fac ele comanda dar asta-i riscul
inapreda spune:
Acum l-am rugat pe Jambo sa-mi dea laptopul lui dar il am numai pina la 3 (are pauza de masa de la 2 la 3 cind merge la cafea )
De la next si mothercare?
Au reduceri ACUM????
novus spune:
Pai de ce nu poti purta fusta cu paiete ?? nu vine bine ? nu ti-o schim,ba cu alt model ?
Cat despre iesitul lui Ian afara, nu stiu ce sa zic, de la ce i s-a pus pata ca sigur nu s-a trezit el peste noapte ca nu mai vrea afara sau mai stii ??
Pana una alta ai de la mine multi
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus Alexandra , scuze ca am finalizat asa brusc si din topor dar statea seful meu de vreo 5 minute in fata mea si astepta sa-mi termin convorbirile Astept sa-mi trimiti link-urile si vedem ce gasesc fetele, uita-te mai ales la cele cu sale www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) nu-i problema, asa-i la munca, cunoastem |
Amalia
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda De la next si mothercare? Au reduceri ACUM???? |
Da, au reduceri ambele acum, comenzile le pun joia sau vinerea de obicei, dupa ce le platesc avansul de 15-20%
pisigri spune:
Cum e cu marimile, ca nu pricep nimic?:((((
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)