police in resort la mana dreapta

police in resort la mana dreapta | Autor: badeacorina

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ,LA MULTI ANI si multa sanatate
Numele meu este Horatiu sunt sotul Corinei Badea si este vorba despre fetita noastra Andrada Ioana in varsta de 1 an si doua luni
Cam de la .varsta de 1 an am observat ca este ceva in neregula cu degetul mare de la mana dreapta fapt pentru care ne-am prezentat la spitalul de copii pentru un diagnostic. aceasta fiind police in resort, si care nu se poate rezolva, dupa spusele medicilor decat cu interventie chirurgicala fiind vorba de niste tendoane incalecate de la baza degetului mare.Surprinzator este faptul ca in ajun de anul nou fetita a reusit sa-si indrepte degetelul este drept pentru un timp relativ scurt dupa care a revenit in pozitia initiala dar am constatat ca totul este de la prima falangaca care da semne ca ar sari din incheietura dar de atunci nu am reusit sa-l mai indreptam.V-am fi recunoscatori daca ne-ati da vreu sfat in cazul in care aceasta problema s-ar putea rezolva si fara interventie chirurgicala. Va multumim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ati venit pe www.desprecopii.com

Daca e o problema care se poate rezolva chirurgical si asta e parerea medicilor, nu stiu de ce ezitati.
Pana la urma e important ca fetita sa fie bine si sanatoasa si cu cat se face interventia mai repede, probabil si evolutia este mai buna.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput