un sfat va rog .........
Raspunsuri - Pagina 2
davidalessia spune:
fetita mea are 8 kg si 150 de grame mie mi se pare ok k e lunga are 62 de cm si acuma nu mai avem probleme papa ce ai dau fara problemebineanteles nu am renutat la lapte si nici nu avem de gand so facem si ai dau mancare pt bebelasi facuta de mine acasa supica pireu cu morcov cate putina carnita in pireu mai punem cateodata si nu ai dau mult cate putin nu iam inlokuit o masa ca stiu cai prea devreme dar dupa supica suntem inebunite ai place ft mult sar baga toata in castronelva multumesc pt sfaturi numai bine la toata lumea
davidalessia spune:
camelia lapticu nui lapte gol e inmultit cu ceai ca de la 6 luni am trecuto pe lapte de vacasi san na primit de loc ca nam avutiasi fi dat san dar daca na fost sa fie nam avut ce face am papat nan1 pana la 6 luni
J.D. spune:
nu stiu daca ai procedat bine cu laptele de vaca de la 6 luni si nici cu ceaiul in lapte. daca e lapte sa fie lapte si atat nu cu alte adaosuri in el. plus ca din cate stiu nu se da lapte de vaca inainte de 1 an. ai grija!
Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor
davidalessia spune:
asta am citit si eu pe netdar am trecut pe laptic de vaca la sfatul pediatruluisi vad cai merge bn nu la respins deloc si eu miam facut griji si am cautat pe net si in unele locuri scrie ca nui bine in altele scrie cai bine si na medicul nea zis ca putem trece si la sfatul mai multor mamici care au facut si ele la felsurioara mea de la 1 luna a fost trecuta pe lapte de vaca si acuma are 19 ani si e bine merisi doamne ajuta
davidalessia spune:
si nepotica mea de 2 anisori si 3 luni tot asa pana la 6 luni a papat lapte praf si de la 6 luni la sfatul medicului a trecut pe lapte de vaca si ei locuiesc in spania ma gandesc ca daca nu era bine nui recomanda dr sai deie nici mie nici ei si medicu mia zis sa nui dau de la inceput numai laptele cai prea gras si se constipala sfatul medicului ai dau laptele amestecat cu ceai numai binetot cei dau si ce fac nu fac din capu meu ca na cum am zis nu am atata experienta
ela_04 spune:
Am o cunostinta care si-a dus copilul la tara la 2ani ca incepea munca.
Si pt ca baietelul era mai slabut i-a spus batranei sa-i dea lapte de vaca. Cum copilul nu l-a acceptat i-a spus sa-l amestece cu nitel lapte praf.
Nu spun cat de constipat a fost de la adus in buc de urgenta. dar toate analizele au iesit aiurea iar colesterolul a iesit cat al unui barbat de 40 de ani.
Acum 20 de ani vaca era hranita altfel...noi mancam altfel...
oricum parerea mea e ca un pui de om nu e cat un vitel asa ca fiecare cu laptele lui.
davidalessia spune:
da inteleg ela nu te contrazicsi micutza mea a fost la inceput constipata si de la lapte praf sa constipat la inceput eu ias da lapte de mama dar cum am mai zis nam avut si nici nampai cunostinta ta a facut rau ca laptele de vaca find gras ia mai pus si lapte praf asta chiar ca nam mai auzit sincero fost gresala eimicuta mea a aceptat laptele daca nu acepta nui mai dadeam si ai merege bine si doamne multam nu avem nici o problema deocamdata si speram nici sa nu avem
davidalessia spune:
si eu stau la tara si vaca e a noastara asa ca numi fac griji ce mananca vaca ca ce o mancat acuma 20 de ani asta mananca si acumnumai bine la toate mamicile si bebelasi lor