Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Fetelor joi 05.01.2012 s-a nascut Patricia Maria, 2380g, 46 cm, scor Apgar 10. Nasterea a fost la Regina Maria, totul a fost super OK. De duminica suntem acasa si incercam sa ne acomodam cu totii si e cam greu, am dormit putin si mananc pe apucate. S-a nascut mai devreme din cauza lichidului care scazuse foarte mult si ea nu mai crescuse decat 80 de grame in 2 saptamani. Am avut noroc ca doctorita mea si-a dat seama ca ceva era aiurea si a intervenit la vreme. Patricia este o macacioasa si o galagioasa, speram sa doarma mai mult, in rest totul e bine so far.
Va pup si va tin pumnii la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari simmonel bun venit bebe PATRICIA sa fi sanatoasa sa-ti bucuri familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonneL

Fetelor joi 05.01.2012 s-a nascut Patricia Maria, 2380g, 46 cm, scor Apgar 10. Nasterea a fost la Regina Maria, totul a fost super OK. De duminica suntem acasa si incercam sa ne acomodam cu totii si e cam greu, am dormit putin si mananc pe apucate. S-a nascut mai devreme din cauza lichidului care scazuse foarte mult si ea nu mai crescuse decat 80 de grame in 2 saptamani. Am avut noroc ca doctorita mea si-a dat seama ca ceva era aiurea si a intervenit la vreme. Patricia este o macacioasa si o galagioasa, speram sa doarma mai mult, in rest totul e bine so far.
Va pup si va tin pumnii la toate

Felicitari Simonnel!!! Bine ai venit micuta Patricia!!! Sa te faci repede mare si sa fii sanatoasa!!!

Ce bine ca a fost dr pe faza. Te mai asteptam cu vesti

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bine ai venit Patricia Maria!!! Felicitari Simonel! Sa creasca mare si sa va aduca bucurii!

34+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari SimmoneL!!!

Bine ai venit pe lume, Patricia Maria!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Fetelor care ati nascut, as vrea si eu sa stiu cand anume se "cotizeaza" la personalul de la spital? cand ajung? in timpul travaliului? dupa nasterea bebelui? cand?

34+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bun venit pe lume,Patricia Maria! Felicitari, SimonneL! Sa ai o recuperare rapida, sa va acomodati repede acasa si sa fie bebe sanatos si cuminte!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 38+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Fetelor care ati nascut, as vrea si eu sa stiu cand anume se "cotizeaza" la personalul de la spital? cand ajung? in timpul travaliului? dupa nasterea bebelui? cand?

34+ cu Eva Georgiana

Desi am nascut acum 3 ani, mi-e greu sa-ti zic. De dr s-a ocupat si de anestezist parca. Restul nu mai tin minte. Mi-e atat de jena sa cotizez, este partea de care mi-e cel mai groaza Sper sa ma descurc...

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Simonel felicitari!!!!!!!!

Iti doresc recuperare rapida, somnic si odihna (atat cat se poate)
Lexi, ce ma bucura vestile de la tine! Ce face Maria? Voi unde stati acum? Poate nasti odata cu mine, pe 14 , tot ne-am potrivit noi cu consultatiile de-a lungul odiseei.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si eu am aceleasi pb .. cum dau banii la anestezist? eu sau il trimit afara la sot? c and dau la neonatolog? pot da a doua zi?
Anca, fetele noastre vor purta aprox acelasi nume (a mea va fi Eva Nicole :) )

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

34+ cu Eva Georgiana

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput