MONTIGNAC (167)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
ninha spune:
ooops, am uitat:
Meniul de ieri:
MD : fructe + cafea
G : smoothie de fructe
P : carnaciori de casa (realizati de sora mea in persoana, muuuuult mai buni!) + hrean de la babuta din piata
C : doua rosii cherry + un cub de telemea + o ampicilina
G : o para
Meniul de azi:
MD: mar, kiwi, cafea, banana
G : iar smoothie
P : broccoli cu cascaval + o salata
G : mai vedem
C : habar n-am
v-am pupaaaat
cleo78 spune:
ieri bagai la cina chiftele de vita, prajite in ulei, si mancat cu rosii.
Azi:
md: o chiftea,
G: mere
P: chiftele, branza, rosioare
G: seminte de dovleac
C: cred ca tot chiftele, daca mai am, altfel, branza grasa cu rosii.
brindusik spune:
ninha poate ar trebui sa renunti la smotiul tau de fructe..adik de ce nu mananci fructe normale??...ca smothie omoara tot si practic tu cu el ai luat al 2lea mic dejun ca banuiesc ca ai pus cel putin 3 fructe
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
buna dimineata ... va doresc o si frumoasa intr-o noua zi friguroasa
Brandusik de ce spui ca nu e bun smootye din fructe ... practic sunt fructele intregi bralndaruite nu ??? e ca si cum ai manca fructul
ti-am zis de piept de pui rulouri cu branza ca idee ... :) sa mai variezi inaripata la cuptor cum ii spui tu
Cleo vad ca ai facut chiftele .... le-ai prajit???? nuuuuu, nu se prajeste nimic, nimic , nimic ... niciodata .... totul facem copt in cuptor
Cleo, Cge imi pare rau ca v-am incurcat .... n-am fost suficient de atenta la nume , din prea mult zel ca sa dau sfaturi
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
brindusik spune:
andani mersi de reteta idee..dar nu is prea fana piept de pui...si cum spunea cineva pe aci parca nu e ok cu gusturile mele ficatei cu piept..da poate o sa incerc..
cat despre smothie...nu spun ca nu e ok...ca asta spun si io ca practic is fructe storcojite ..ma gandeam ca e mai ok sa taie feliute fructele alea si chiar sa le mestece...io stiu cand imi mai facea mama suc de mere...rar ma opream numai la un pahar mare
cleo ce vroia andani sa spuna e ca e mult mai sanatos la cuptor..nu ca ar interzice careva prajeala(sau ma insel??)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cleo78 spune:
de porc fac kiftele numai la cuptor, ca au grasimea lor dar de vita nu facui niciodata.
O sa incerc sa fac intr-o zi.
Eu gandii ca e montignac: ulei, vita, ceapa, usturoi, ou, muuultt maaarar verde si aromat.
andanii, ca ne-ai incurcat - asta e, acum o sa vii cu mieii la amandoua! . Evident, gatit Montignac .
Deci nu ma recunosc, am pofta de carnuri!!
puisorul spune:
Buna
Ninha, multumesc de cafea. Incearca si sa numeri caloriile, la mine a functionat intotdeauna.
Cleo, sunt monti chiftelele tale, doar ca nu sunt grozav de sanatoase prajite in ulei.
Crissteo, bine ai revenit . Este o reteta pe culinar de placintele cu fulgi de ovaz, branza de vaci degresata si fructe uscate. E delicioasa . Sau cred ca merg si amestecati cu fructe proaspete bucatatite.
child spune:
CGE a fost doar onomastica sotului (asa se zice la ziua de nume, nu?).
Tortul raw-vegan a fost bestial si chiar monti (faza 2), facut din migdale, in mare parte.
Meniul de azi:
- smoothie verde
- wasa cu magiun
- mancare linte, snitel monti din piept de curcan
- cioco 75% cacao
- mozzarella, iaurt capra
- tort raw-vegan.
zax spune:
Buna fetelor,
vroiam sa va intreb unde gasiti gem topoloveni mai ieftinut in Bucuresti,ca tare ma rupe la buzunar? si m-am zgarcit acum si am luat de la dietetice din auchan un gem de caise fara zahar dar cu indulcitori si e oribil.
si m-am vroiam sa va intreb ceva legat de mancarica de linte; am facut si eu acum si a iesit foarte pastoasa; adica nu mai e lintea intreaga - s-a pastosit ; am lasat-o de aseara la inmuiat in apa si de dimineata am fiert-o; reteta de pe culinar; cred ca am gresit undeva, ca in poze arata intreaga;
meniurile mele de ieri si azi:
MD: iaurt cu fulgi de ovaz
P: brocoli gratinat si pulpa de curcan la cuptor
C: rulada de carne cu castravete murat
MD: lapte, wasa cu branza dulce 0 si gem
G f putin peste afumat (nici nu stiu daca e monti sau nu dar mi se facuse tare pofta)
P mancare de linte si tigaie picanta
C poate niste fructe, sau o salata
o zi minunata
puisorul spune:
Diana, de la Corina Bacalu a fost tortul? As mai incerca si eu sa fac o data un tort raw vegan, numai sa nu fie cu crema de caju :(
Zax, a iesit pastoasa pt ca ai lasat-o la in.mu.iat. Eu las in apa doar nautul peste noapte, lintea fierbe destul de repede in maxim o ora.