Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
ClaraJ spune:
Buna si de la noi,
La Multi Ani, fetelor si un An plin de bucurii si de bebei sanatosi si mincaciosi va dorim!
JOSEFINE - felicitari pentru fetita si pentru rezultatele bune!
De asemenea sunt extrem de bucuroasa sa citesc despre rezultatele bune pe care le-au primit toate mamicile care au facut amnio si doresc multa putere si rezultate ca si pina acum si celor care mai au de trecut prin etapa asta!!!
Va lasam si noi citeva pozici de la sarbatorile de iarna!!!
http://family.webshots.com/album/582150551uKAbMZ
Pupici si numai bine,
Clara - mami lui Bryce si Kayden Wright - 23+
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Neatza fetelor, Wow, va multumesc ptr sustinere, toata noaptea am visat doctori si rezultate Sper, trebuie sa fie bine. Sotul meu are emotii dar nu zice nimic saracu, imi pare rau sa il vad asa, ii e frica de interventie, sper sa fie bine, mi-am luat liber pana luni, am stat si ieri acs, sper sa ajunga zilele astea de repaus. Sotul si-a luat si el liber tot pana luni asa ca am sprijin. Da, Virginia am optat ptr metoda rapida QF-PCR si sper sa am rezultatul cat mai curand si sa fie bun! Sa ma linistesc si eu. http://www.geneticlab.ro/qf_pcr_lichid_amniotic.html Anitta inca o data te felicit! Parca te si vad cu tel in mana incercand sa ne scrii! Bine ca este bine! Sunt programata la 10, dar nu stiu, nu cred ca tot atunci incepe si procedura, am inteles ca o sa imi puna o perfuzie inainte. Fetelor voi ati fost singure in camera de recoltare sau cu sotul? Pupici multi YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari, suntem alaturi de tine!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
SS-Tzuky spune:
Ylari multa bafta si sa vii cu vesti bune! Tinem pumnii!
23+ cu Stefan Doamne ajuta!
Deea_Deeutza spune:
Neata mamici cu burtici!
Ofer cafeluta cu laptic
Ma alatur si eu celor care ieri au dat continuu refresh poate poate posteaza Anitta noastra rezultatul bun
Felicitari mamico, multumim lui Doamne Doamne pentru bunele rezultate si de acum poti sa-ti arati burtica mandra tuturor, ca totul este si va fi bine!
Ylari, ma rog sa ai rezultate ca ale noastre la amnio, sa aud ca ai plans de fericire. Te si-ti urez rabdare pentru urmatorele 2-3 zile.
Diana, esti tare, esti puternica, asa este si bebele tau. Trebuie sa fie bine. Fii optimista si ai incredere in Dumnezeu ca sigur te va ajuta ca si pe noi.
Fetelor, nu stiu daca ati observat, dar cam toate rezultatele incerte si cu semne de intrebare pe care le-am avut unele dintre noi s-au solutionat cu un raspuns bun.
Eu de acum sunt foarte optimista si sper sa va transmit la toate ca ne ajuta!
Eu astazi la 12 am o ecografie programata la Medicover si o sa merg in premiera cu mama. Bunul meu sot si-a calcat pe inima si a cedat locul soacrei
Era asa de emotionata aseara cand i-am spus ca poate sa mearga ea cu mine, incat ma gandesc daca a dormit azi-noapte.
Eu din pacate m-am trezit pe la 3 si pana la 6 m-am uitat pe tavan. Am auzit ieri de la o colega ca Tnuva nu ne-a mai bagat banii, cica banca ar fi blocat conturile. Deci a inceput show-ul. Abia astept azi sa merg sa verific.
Va !
Deea 17+ cu piticut dulce-dragut
miha81 spune:
Buna dimineata! Astazi dau eu cafeaua pentru toate asta ca sa ma iertati ca nu am mai scris de cateva zile...
felicitari pentru rezultatele bune Tigruta, Anitta (da ne-ai tinut cu sufletul la gura,nu gluma), Ella, Ellyshor (nu s-ar zice ca bebe e asa grasunel la o mamica asa sexy ca tine), Alina (la NEXT TOP MODEL cu ea daca este asa de inalta) si Almei!
Diana si Ylari noi, fetele de aici, suntem niste norocoase asa ca sunt sigura ca totul va fi bine! Nu va mai faceti griji ca stresati bebeii!
Anitta baietelul tau canta la pian? Noi nu luam lecti decat din octombrie doar 1 data pe saptamana dar acum ca avem pian o sa incepem mai des. Adica de astazi ca la noi se prelungesc sarbatorile in fiecare an pe 9 ianuarie fiind ziua sotului. Noi am primit unul care se baga in priza dar asta dupa ce nasicul Biancai a sunat si a intrebat ce ar fi potrivit pentru o fetita de 5 ani. Lui fiind in domeniu muzical i-a crescut inima cand a auzit ca are inclinati spre asa ceva si i-a comandat imediat.
Stiti ca va spuneam ca pregatesc o petrecere surpiza? Ei bine am muncit tare mult dar a iesit super. Sotului meu si la vreo 3 baieti le-au dat lacrimile (cine spunea ca barbatii nu plang?!). L-am asteptat cu becul stins, si cand a intrat toata lumea a strigat Surpriza si lautarii au inceput sa cante la multi ani! A fost super ultimii invitati au plecat la 5 dimineata. Asa ca ma scuzati ca nu am fost mai activa dar promit sa ma revansez!
pozeBianca
tinuta78 spune:
Bravo anitta, exact cum zice Deea, de acum parca sunt mult mai optimista dupa ce-am vazut miscand bebelina din burtica. Sincer ma cam luasem de ganduri si eu cu linistea de ieri. Off, cate semne ne-ar da Dumnezeu,... noi tot neincrezatoare sunem
Ylary, Diana, sigur va fi ok si la voi.
Sa avem cea mai frumoasa odisee de acum inainte
20+
addya_21 spune:
anita,ma bucur din tot sufletul pentru tine!!!ii multumesc lui Dumnezeu ca fetita ta e sanatoasa!!!felicitari mamica draga!!!
felicitari tuturor mamicilor care ne-au adus vesti bune!!!sper sa fie asa de acum incolo,sa nu mai auzim de probleme.
ylari si diana,nu va faceti griji,totul o sa fie bine!!!
deea,foarte frumos din partea sotului tau sa ii cedeze locul soacrei sale,si eu as fi vrut sa o pot avea pe mama alaturi.bafta multa la eco!!!
pupici pentru mamici si pitici!
andreea 17+
joana2672001 spune:
Burtici dragute si active,
astazi ma duc la un control scurt la dr ca nu am mai fost de aproape o luna si vreau sa mi vad printisorul si colul.
Ylari, bafta multa, te asteptam cu drag si cu vesti bune da?!!!
Eu trec printr o periuoada de oboseala maxima, si credeti ma ca nu muncesc din greu la serviciu, acasa deloc chiar, nu alerg prin oras, insa sunt extrem de ovosita, adorm ff greu seara iar diminbeata nu ma pot trezi sub nici o forma.
Va pupicesc:
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
Multumesc Deea de cafeluta. As vrea si eu sa vina mama sa il vada pe Robert, dar nu cred ca ar intelege ceva. I-am tot aratat pozele de la eco si imi spune ca nu intelege ce e acolo. Dar poate totusi o sa vina cu mine.
Anita felicitari pentru rezultatele bune, si sa iti creasca fetita mare si sanatoasa. Totusi balanta incepe sa se echilibreze, asa si trebuie. De acum in colo sa ai doar vesti bune.
Ylari bafta la amnio si o sa vezi ca totul va fi bine. Numai de bine sa auzim.
Vorbeati de nasteri. Eu optez tot pentru nastere naturala, in caz in care nu trebuie din anumite motive de sanatate cezariana. La mine nasterea a durat 12 ore si jumatate si daca mai dura 15 minute ma baga la cezariana. Datorita pozitie bebelasului, nu reusea nici cum sa iasa afara, si dupa ce am inpins 2 ore juma si am reusit sa nasc, mi-a spus doctorul ca daca mai dura inca 15 minute imi facea cezariana, bine ca nu mi-a spus inainte, ca ma infrica si cred ca era mai rau. A fost foarte dureros, dar suportabil si nu imi pare rau deloc. Cine nu a trecut prin asa ceva nu stie ce spun, nu stie acel sentiment. Spre exemplu mama ne-a facut cu cezariana pe mine si pe sora mea(datorita unui accident in timpul studentiei are soldul drept zdrobit si nu are voie nici macar sa faca copii), si nu stie ce inseamna o contractie. Ieri am vorbit cu sotul si mi-a spus ca in timp ce eram pe masa sa nasc, mama plangea pentru mine si il tot intreba pe el dac urlu de durele sau daca ma aude sa plang(mama nu aude aproape deloc tot in urma acelui accident)(noroc ca nu am facut galagie deloc). O vad pe mama cat de tare o doare operatia cateodata sau ce greu e pentru ea ca a avut acolo 2 operatii.Deci tot nastere naturala prefer. Scuzati ca m-am intins asa, dar am vrut sa va spun unul din motivele pentru care prefer nastere naturala.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 24+ Robert Aaron