Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, nici chiar asa...pana la 15.30, de la 7.30.

Dar se intampla, sa fiu si mai devreme acasa. Mie nu imi place deloc programul asta pt ca eu is profesionista la somn. De fapt, nu dorm mult dimineata, dar intre 6 si 7 cu bataie pana la 7 jumate este perioada mea de odihna. Daca mi-ai luat-o p-asta is telighidata. Cu toata cafeaua bauta, eu imi intru in forma pe la 9. Am zile cand nu pot formula propozitii dimineata, desi is o vorbareata, mama, mama.
Ei, nu ganditi ca de cand sunt la Braila (la Galati aveam de la 8) numar pe degetele de la o mana, si imi raman degete, de cate ori am fost la program. Ora mea de intrare in sediu e 8 fara un sfert, fara 10.

Asta sunt.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, Pisik! Ai vazut ca au avut babele de noi dreptate, de unde embrion vizibil la 5 saptamani? Cred ca e rar asa ceva. Cum mai stai cu somnolentza? La mine a fost cel mai acut simptom (dupa greatza "de rigoare"), tin minte ca pe la 18, cel tarziu 19 io eram in pat la nani
Olga, cum adica "sa ramaneti fara casa"?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cred ca Olga vroia sa zica ca nu apuca sa isi construiasca ei casuta lor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Felicitari, Pisik! Ai vazut ca au avut babele de noi dreptate, de unde embrion vizibil la 5 saptamani? Cred ca e rar asa ceva. Cum mai stai cu somnolentza? La mine a fost cel mai acut simptom (dupa greatza "de rigoare"), tin minte ca pe la 18, cel tarziu 19 io eram in pat la nani

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca si la mine la fel a fost cu somnul, si la prima si la a doua sarcina. Cand ma apuca, nu ma mai tinea nimic treaza. Noroc ca de greata am scapat.

Cu casa sta cam asa treaba - noi locuim in chirie (avem o mansarda, dar nu ne tenteaza si tinem acolo cativa angajati), avem si un teren cumparat de vreo 4 ani, dar ne e groaza sa ne apucam de constructii si banii ii si cheltuim pe vacante, dar rau nu ne pare. Bineintels ca as vrea casa mea, sa amenajez cum vreau eu si sa fac ce vreau in ea, dar nici aici nu mi-e rau. Bineinteles ca ne faceam deja 3 case cu banii dati pe chirie

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***385***

Mergi la inceput