voi cum va impacati cu soacra ?
Raspunsuri - Pagina 8
Coradyn spune:
nu stiu de ce, dar de cateori pronunt cuvantul "soacra" imi vine imi minte alt cuvant"acra"
eu din pacate stau cu ea in casa de 6 ani, si nu mai reusesc sa plec de acolo. M-am indepartat si de sot care inca nu s-a taiat cordonul ombilical al masii, desi are 33 ani.Din cauza asta numai am nici un gram de respect fata de omul asta fara coloana verticala.
Am o fetita de 2 ani si numai pentru ea am ramas deocamdata in aceasta "zona crepusculara", alaturi de o fiinta care, asa cum spunea una dintre fete mai sus, "a incercat sa ma anuleze din toate punctele de vedere"
locuiesc intr-un oras departe de familia mea, la 64 km...n-am pe nimeni aici, si cred ca pe asta au mizat si sotul si maicasa...
din cauza salariului care nu-mi permite sa plec cu chirie impreuna cu copilul, stau si inghit mizeriile unor inculti.
n/a spune:
coradyn, in locul tau mi-as cauta un mascul care sa ma scoata din mediul ala nociv, din familia aia disfunctionala. Nu ai ce pierde daca pleci dar ai ce pierde daca ramai. In primul rand ca ai copilul care vede si prinde orice atitudine din casa. iar daca atutudinea lor este de dispret fata de tine, asa va face si copilul tau ca asa percepe ca trebuie tratata mami. Bafta.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Coradyn spune:
mda ar putea fi o scapare dar ..eu nu vreau sa mai aud de nici un barbat ...vreau liniste si sa fie fetita langa mine...chiar nu vreau sa ma aud de nici unul
cristoiu spune:
Noideea, nu te supara pe mine, dar ce ai spus in mesajul de mai sus este foarte problematic si tipic cred gindirii tale din cite am observat pe parcursul anilor. Adica tu nu te vezi validata si salvata decit printr-un barbat. Problemele tale intotdeUna graviteaza in jurul unui element masculin. Poti spune ce vrei tu, dar postul de mai sus te-a lasat complet in fundul gol.
Coradyn, daca vrei sa iesi din situatia asta, iesi. Nu exista nu se poate, exista nu vreau sau mi-e lene. Si daca tie 64 de km ti se pare departe, mie cum sa mi se para cei 8000 km? Si crede-ma ca i-as strabate pe jos daca ar fi nevoie, cu copiii de git.
eumada spune:
Nu ma inteleg nici eu cu soacra si gata.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
mcm2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChristieV Ne impacam perfect, ca nu ne vedem cu anii. |
te invidiez
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea coradyn, in locul tau mi-as cauta un mascul care sa ma scoata din mediul ala nociv, din familia aia disfunctionala. Nu ai ce pierde daca pleci dar ai ce pierde daca ramai. In primul rand ca ai copilul care vede si prinde orice atitudine din casa. iar daca atutudinea lor este de dispret fata de tine, asa va face si copilul tau ca asa percepe ca trebuie tratata mami. Bafta. http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html http://noideea-deea.blogspot.com |
Am vesti pentru tine: nu toate problemele se rezolva cu un mascul care sa te scoata de unde esti sau cu o f.... buna ci pe tine trebuie sa te duca capul sa cauti orice posibilitate. Habar nu ai ce vorbesti cand o sfatuiesti pe Cora sa-si gaseasca unul. Si inca odata " experienta atotcunoascatoare" in relatiile umane "strikes again".
Cora, nu dispera, scumpo. Am impresia ca noi doua ne cunoastem din alta parte, ne-am si vazut in realitate, eu cu sotul meu si tu cu cel pe care l-am crezut atunci un om demn. E greu acum dar usor usor cauta sa te separi. Nu mai curata dupa ea, nu mai slugari zilnic de cum vii de la munca si daca lui nu-i convine, atunci sa-si faca singur.
----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Coradyn spune:
dragele mele treaba cu alt barbat pica, caci as simti ca sar din lac in putz.
asa este Niki , ne cunoastem...si cunosti situatia, stii ca nu exagerez cu nimic...in privinta "rezolvarii" acestei probleme... nu este chiar asa de simplu, imi iau copilul si plec ..m-am gandit la toate variantele posibile, am consultat si un avocat in asa fel incat actiunile mele sa nu afecteze copilul are este f atasat de tatal sau si mai ales sa SA NU RAMAN fara custodie.
acasa la parinti nu ma pot duce, am un tata cu grave probleme psihice, printre multe altele, si asta m-ar costa scump...sotul meu ar putea declara la tribunal ca imi cresc copilul intr-un mediu instabil, ca este in pericol( ceea ce nu pot nega)..etc., mai ales ca dureaza sa-ti gasesti de munca plecand in alt oras....
credeti-ma ca nu sunt genul sa ma vaicaresc "aoleu nu mai pot si sa nu fac nimic in privinta asta, sunt extrem de calculata si vreau sa fac in asa fel incat copilul meu sa nu sufere....
varianta cea mai simpla ar fi fost sa iau copilul si sa plec de nebuna pe strazi, sau poate mi-as fi gasit sa zicem sa stau cu chirie cu 550-600 lei/luna dar... am salariul 800 lei si din astia nu mi-ar fi ajuns sa platesc si intretinere si gradinita copilului , SI MAI ALES mancare.
vedeti fetelor, ma lupt cu probleme reale...cu alte cuuvinte sunt legata si de maini si de picioare si sunt"obligata " sa suport lipsa de respect si mitocania sotului si a soacrei care considera ca trebuie sa fiu multumita pt ca am un acoperis deasupra capului si am unde dormi..doar atat
am reusit sa strang ceva banuti( doar 1100 lei) si sper sa mai pot strange cate ceva pana in vara ...ca sa am o garantie, pt mancare, gradinita, ceva.... atunci cand o sa-mi gasesc o portita de scapare si sa imi gasesc sa stau cu chirie
imi pare rau poate am fost dura...dar nu e chiar atat de simplu precum pare ...mai ales cand nu ai nici o ruda sa te ajute, iar prietenele se cam dau la o parte ...caci au si ele familiile lor si poate chiar n-au cu ce sa te ajute
AM TRECUT PRIN MULTE IN VIATA CHIAR DACA AM DOAR 31 DE ANI ...DAR SUNT O LUPTATOARE SI NU MA LAS