Pareri, impresii despre MAKARSKA / OMIS, CROATIA

Pareri, impresii despre MAKARSKA / OMIS, CROATIA | Autor: eladea2005

Link direct la acest mesaj

BUNA!

am si eu o rugaminte, pentru cele care ati fost in Croatia, in Makarska sau Omis sau Duce...

imi puteti da detalii referitor la cea mai potrivita cazare, asta insemnand aproape de plaja, daca e plaja cu nisip (mergem cu 4 copii), alte detalii referitoare la plaja, zone de vizitat, restaurante, etc.

orice informatie care ne-ar putea ajuta sa ne decidem e binevenita...

mersi!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Plaja cu nisip in zona gastesti doar la Omis, dar ca idee iti spun ca fetele mele sunt foarte incantate de plaja cu pietris, se joaca frumos si cu pietricelele. Chiar le prefera pt ca nisipul le intra si li se lipeste peste tot.

Cazare la plaja cu nisip nu stiu ca nu am fost, dar iti propun sa cauti pe net apartamente in vile, noi mereu in Croatia stam asa si ne e foarte comod si placut. De obicei apartamentele au o terasa cu o masa unde poti lua micul dejun (si alte mese daca ai chef sa gatesti), chicineta cu tot ce iti trebuie, ai parca mai multa intimitate decat la hotel si doarme toata lumea confortabil in patul lui (adulti si copii).

De vizitat in apropiere, in excursii de cateva ore - o zi - Split, Trogir, Dubrovnik, parcul national Krka, lacurile de la Imotski, cascada Kravice din Bosnia, Mostar-ul din Bosnia, de urcat pe Biokovo cu masina, sunt o gramada de vizitat, timp, chef si energie sa ai. Nu mai zic de mers pe insule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Lavinia, mersi de raspunsul prompt...

noi am fost in Croatia acu cativa ani, in insula Krk, am stat tot la o vila inchiriata...ce vroiam eu sa stiu (paote nu m-am exprimat foarte clar): cum e plaja in Makarska, indeosebi? ca ma atrage mai mult sa merg aici decat in Omis...e drept ca pt copii e distractiv sa se joace cu pietricelele... chiar daca eu prefer nisipul...

si ma interesa pe cat posibil daca imi paote da cineva, care a fost in Makarska, un nume de vila, care sa fie cat mai aproape de plaja...

voi unde anume ati stat in Omis? era aproape de plaja?

mersi!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Noi am stat in multe zone insa la Omis e super dupa mine. cat despre zona Makarska - iti recomand Baska Voda e mirific.
Imagini:
http://family.webshots.com/album/578489222sDVyUs
http://family.webshots.com/album/560595870rHOjjn

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Andreea, eu nu am stat in Omis nici in Makarska, doar m-am plimbat pe acolo. Noi am stat de 2 ori in Brela, aici : http://www.villamedic-brela.com/, practic e intre Brela si Baska Voda.
Makarska mi se pare cam aglomerata si cam oras si cu mult tineret 15-20 de ani, mai bine Brela sau Baska Voda pt familii linistite cu copii. Am facut o plaja si baie la Makarska, apa nu a fost atat de limpede si frumoasa ca in Brela. Plaja e tot din pietricele mici.
La Omis imi pare ca soseaua principala trece prin mijlocul statiunii, sau poate e doar o impresie. La Brela, Baska Voda si Makarska e in afara. La Podgora, Tucepi n-am fost.

Daca mai folositi caruciorul pentru cel mic mai bine Baska Voda, Brela e cam in panta, trepte, etc. Baska Voda are o faleza larga pe care te poti plimba seara, la Brela e ca o alee ingusta si cu trepte din loc in loc. La fel si accesul de la cazare la plaja si inapoi, e cam in panta.

Cum a fost in insula Krk? Se preteaza cu bebelus? In ce statiune ati stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, noi anul trecut am fost la Brela si ne-a placut foarte mult. E superba faleza cu stanci, pini, pietricele... Am fost si in Omis o zi la plaja dar noua nu ne-a placut. Pe plaja era nisip dar nu prea curat si parca semana un pic cu plajele noastre, aglomerate, marea nu foarte limpede(din cauza nisipului), am cautat dupa o toaleta de ni s-a acrit, etc. Brela e mult mai frumoasa si spectaculoasa, singurul inconvenient ar fi ca e de urcat si coborat pana la plaja. Dar merita...

Si sa nu ratati Trogirul. Pe noi ne-a incantat

Mergi la inceput

multumesc mult pt raspunsuri...greu de decis...

lavi, noi am stat chiar in oraselul Krk...e frumos, are faleza larga de plimbare, restaurante langa, plaja tot cu pietricele...erau multe familii cu bbei, copii...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

tot eu...Brela arata superb, cel putin plaja e mirifica...intrebarea e: seara ce putem face ca sa nu ne plcitisim? nu ma refer la iesit in cluburi ca nu e cazul..

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Andreea, nici nu prea sunt cluburi in Brela, e statiune linistita. Noi seara mergeam sa mancam la restaurant in centru sau in Baska Voda (cazarea noastra era la capatul Brelei spre Baska Voda) si ne intorceam intr-o plimbare lunga pe faleza. Daca mai aveam chef mai stateam cu sotul pe terasa la un pahar cu vin dupa ce culcam copiii. Sunt si vreo 2 locuri de joaca pt copii (atat hutuluse gratis cat si saltele de topait pe bani). Dar in Croatia macar una din 2 seri daca nu mai des plecam dupa amiaza sa vizitam ceva, cina o luam pe unde vizitam si ne intoarcem cu masina pe noapte la cazare.

Daca aveti caucior eu continui sa-ti recomand Baska Voda in comparatie cu Brela, faleza e mult mai larga si nu sunt atatea pante. Brela e mai in panta, multe cazari sunt pe deal. Are si ea, ce-i drept o zona cu faleza mai larga, in centru. Apa marii e super in ambele statiuni. Oricum cele 2 sunt lipite, una in continuarea celeilalte, apare la un moment dat placuta de intrare in cealalta. Uita-te pe google maps - varianta satelite sa vezi mai exact cum sta treaba.

Mergi la inceput

Lavinia, mersi mult... am avzut si baska, e f fain...si Trogir...uf, toate ne plac...

noi inca avem carucior, dar pana la vara mai e juma de an, asa ca nu stiu ce sa zic...va avea Filip 2 ani si ceva cand vom merge in co...

oricum, si noi vrem sa vizitam, nu sa stam intr-un loc...cred ca vom ajunge peste tot pe unde putem...sper...

ramane Baska sau Trogir...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Trogir-ul poti sa-l vizitezi o dupa amiaza din Baska Voda, faci 2h cu masina pana acolo sau nici atat. La Trogir e frumos orasul, peisajul si marea sunt mai frumoase pe "Makarska Riviera" care incepe la Brela si se termina la Tucepi parca. Ti-am trimis PM. Daca nu mai aveti carut pana la vara aveti copil care mai coopereaza - mai nu la mersul pe jos, mai trebuie dus in spate... cel putin ale mele cam asa se comportau pe la 2 ani.

Lavi 22+

Mergi la inceput