ce stiti despre scoala generala "ion barbu"

ce stiti despre scoala generala "ion barbu" | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

are cineva informatii despre aceasta scoala? cum sunt invatatoarele,daca este ok interactiunea cu copii de liceu,daca are after...

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu am invatat in "Ion Barbu" si am si o cunostiinta care invata acolo,invatatoarele cer foarte multe de la niste copii de scoala primara,pot spune ca elevii de liceu nu tin cont cand trec pe langa cei mici se alearga pe culuoare,cunostinta mea chiar a fost lovita de un elev de liceu care fugea.
Cunostiintei mele i-a cazut tabla in cap invatatoarea nici nu s-a sinchisit sa o sune pe mama fetitei.
Au bodyguard,portile stau inchise,deci nu exista riscul ca copii sa plece.
Nu stiu daca au after-school.
Sper ca te-am putut ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

multumesc mult alina,stii cum e ,orice informatie e buna,imi poti spune la ce invatatoare este cunostinta ta?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nici eu nu stiu din pacate imi pare rau ca nu te pot ajuta ,sper sa mai afli mai multe ca sa iti faci o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa91 spune:

Mirela,Ion Barbu este o scoala linistita( zic eu)din punct de vedere al disciplinei.Locuiesc chiar langa liceu si acolo am invatat si eu cand eram mica.Pot spune ca nu am vazut scandaluri,vagabonzi,cersetori,drogati...etc.Cateodata mai ies copiii mari sa fumeze in pauza,pe strada,in afara scolii.In interior este intradevar un pic de aglomeratie pentru ca se invata in 2 schimburi.Clasa I si II de la 8.30-12.30,clasa III si IV de la 7.30-11.30,clasa V de la 12.30-16/17.30...Acesta e programul de anul acesta,pentru ca anul trecut toate clasele,inclusiv cele mici incepeau de la 7.ro.Invatatoarele sunt asa si asa.Pretentiile sunt ridicate ( ceva mai ridicate decat la alte scoli),teme se dau astfel: tema obligatorie +tema suplimentara.Cine nu vrea,nu face tema suplimentara.In clasa se lucreaza destul de mult.In scoala este cald(au centrala proprie) si arata destul de bine(in 2003 s-au investit in scoala 2 milioane de dolari).Teoretic se inscriu 28 de copii intr-o clasa,dar mai apar si pe parcurs.Nu este afterscool in cadrul scolii,dar exista mai multe prin apropriere.Daca mai vrei si alte informatii,intreaba.

Mergi la inceput

ALEXA multumesc mult pt informatii,eram curioasa daca invatatoarele isi dau interesul pt copii, daca au iesiri,excursii si daca sunt apropiate de ei(copii),adica as vrea pe cineva care sa fie ca un prieten pt copilul meu ca sa se poata apropia si sa invete din placere

oricum ce gandesc eu nu cred ca exista....

am fost si eu la scoala si am fost multumita in general,oricum am niste emotii....

va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa91 spune:

In general invatatoarele se apropie de copii,in sensul ca sunt atente la disciplina in timpul programului( ca sa nu iasa cu bataie intre copii),observa care copil lucreaza usor/greu/incet,adpteaza programul de lucru al unei zile daca in acea zi se lucreaza mai rapid/mai greu cu clasa.Totusi,sa fim seriosi,nu mai mult de atat.Adica:intr-o zi am trimis copilul la scoala si l-am rugat sa-i spuna doamnei ca in acea noapte a facut febra mare,i-a fost foarte rau si nu a dormit( deci atentia la ore era clar diminuata),nefiind raceala sau ceva contagios.Care crezi ca a fost reactia invatatorei? Copilul i-a spus asta in pauza si ea i-a raspuns -bine,treci in banca.Deci nu o interesa .Totusi,fata de alte scoli,cred ca una peste alta este o scoala ok.
Uitam: toate scolile sunt obligate sa aiba program de excursii,vizite la muzee,spectacole pentru copii...In concluzie:o data pe semestru se face o excursie( nu este obligatoriu sa mearga toti),o vizita la gradina zoologica/botanica si vizionarea unui spectacol la teatrul Ion Creanga/Tandarica.Partea buna este la Ion Barbu ca sunt bine organizate.In scoala este o doamna specializata/ghid pe diferite trasee ( de excursii),pe varste,care organizeaza ceva dragut.

Mergi la inceput

iti multumesc foarte mult,acum sunt convinsa ca am facut o alegere buna

o zi minunata

Mergi la inceput