Cum se pot elimina ridurile?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu n-am inteles exact cum e cu peeling-ul mai profund. E vorba de un peeling mediu facut de doctor, iar Glyco A sa fie un fel de pregatire?
In rest, cum va mai merge celor care ati inceput tratamentul? Si cine stie o crema de fata cu SPF noncomedogena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Draga Mirela,
Mi s-au umflat buzele!!!E normal?Sa pun serum numai seara?ca eu pun si dimineata si seara.a sters liniile fine si le-a micsorat pe cele adanci de pe frunte....dar am facut botic!folosesc serumul de 11 zile...e normal sa mi se umfle buzele?Sincer,eu oricum aveam buze pline,acum au si conturul evidentiat...nu m-a crede nimeni ca nu mi-am injectat hialuron in buze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

E vreo varsta minima de la care e recomandat tratamentul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Ema, da, e normal, daca nu ai senzatii de macarime si arsura, cred ca esti una dintre cele fericite care au si efectul asta, mie nu mi le-a umflat :( Poti sa-l folosesti de 2 ori pe zi, fara probleme.
Ma bucur ca ai asa efect rapid pe riduri!
Lolita, depinde cum vrei s-o iei. Daca vrei rezultate foarte bune treci la pasul 2 sau chiar la 3. Eu m-am multumit cu un peeling mediu, adica acid glicolic 30% si peste cativa ani sigur o sa-mi fac si cu 50%, momentan nu e nevoie de mai mult. Daca n-ai multe de corectat, un efect bun se obtine si cu Glyco A 12% dar folosit seara de seara. Ideea e ca nu poti face un peeling mediu daca nu ai o pregatire a pielii prealabila cu concentratii reduse de acid glicolic pentru ca altfel nu mai iesi din casa o saptamana, pe cand asa nu se vede aproape deloc, pielea se descuameaza extrem de fin (ca o faina), te poti machia si iesi in lume chiar din ziua respectiva.
Rall, nu, se poate face si in adolescenta pentru ca are si efect de eliminare a acneei si a punctelor negre pe langa cel de stergere a ridurilor fine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirela72

Rall, nu, se poate face si in adolescenta pentru ca are si efect de eliminare a acneei si a punctelor negre pe langa cel de stergere a ridurilor fine.

Multumesc pentru raspuns, acum am luat la citit topicul de la inceput si am vazut ca ai mai raspuns la o intrebare asemanatoare. Scuze!

Iti voi trimite un email in legatura cu serul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_criss spune:

buna Mirela...si eu am pielea uscata si multe riduri in jurul ochilor...(probabil si de la tiroid si sunt slaba)am 45 ani o sa cumpar si eu crema daca o gasesc.si de zi trebuie neaparat cu factor de prot.30 si iarna?sa incerc si eu daca ziceti ca face minuni dupa citeva luni...mersi

Mergi la inceput

Mirela, multumesc si pentru email

Intre timp am studiat problema si am ajuns la concluzia ca mie mi s-ar potrivi mai bine peelul cu BHA (salicylic acid), deoarece am tenul gras / uneori acnee si chiar daca actioneaza un pic mai incet, are rezultate pe termen ceva mai lung si cu mai putine reactii adverse. Diferentele nu sunt mari, dar o sa incerc cu BHA intai.

De asemenea, pentru hidratare, am nevoie de ceva mai multe substante active si mai putine emoliente (tot din cauza acneei). Cred ca voi alege serul Olay Regenerating Serum (are ingrediente skin identical, cell communicating, antioxidati, anti - iritanti si e ambalat in tub - ceea ce e foarte important, caci protejeaza continutul de aer si lumina). Are parabeni, in schimb

Si pt. zona ochilor, asta: http://olay.ro/product-range/regenerist/regenerist_4.php

Multumesc ralucutza pentru subiect, mi-am acordat jumatate de zi pentru studiat si am aflat ceva noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Mirela,am rasuflat usurata!Am crezut ca e alta dandana desi nu pisca,ustura...nimic...numai ca s-au umflat,deci am primit bonus boticul!
In tineretile mele aveam gropite in obrajori.In ultimii ani gropitele au devenit niste dungi pe mijlocul obrajilor.Ieri imi spune puiul mic...:mamii,ai gaurele in obraji!am si sarit in oglinda si intr-adevar gropitele sunt iar mici si rotunde...eu eram fixata sa vad ridurile,in nici un caz nu mi-a dat prin cap sa ma hlizesc in oglinda sa vad daca gropitele s-au ...regrupat.
Ti-am scris intr-un e-mail,nu stiu daca l-ai citit, ca mi-am cumparat si un aparat cu ionizari negativa si pozitiva,ultraschal si alte de astea,si dau cu aparatul peste serum,dupa care crema.In instructiunile aparatului scrie ca ajuta la patrunderea in profunzime a substantelor din creme,geluri,lotiuni...cred ca si asta a accelerat reparatiile serumului intr-un timp asa de scurt.
Oricum,eu sunt incantata de rezultate,cu siguranta in timp se vor vedea si mai multe imbunatatiri,inca o data multumiri multe.

Mergi la inceput

Sa urmariti si video-ul din josul paginii: aici

Cateva sfaturi bune despre cum sa aplicam crema / serurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Interesant subiect, fetelor! Eu nu am riduri si probleme de genul asta, in schimb as vrea ceva pentru micsorarea porilor si uniformizare... Din pacate am pielea ingrozitor de sensibila si deshidratata, asa ca ca nu indraznesc sa mai folosesc produse cu acizi de fructe, ca la peeling chimic si alte solutii agresive nici nu ma gandesc.

Rall, eu am avut creme fotoprotectoare pentru fata de la Bioderma, Avene si Uriage si nu au fost comedogene (la Bioderma chiar au una destinata in mod special tenului acneic, si parca si la Uriage). Ca idee, gamele solare dermatocosmetice si cele ale grupului l'Oreal (l'Oreal, Garnier, Vichy, La Roche Posay, Lancome etc.) sunt ok, in general. A propos, chestia cu cosmeticele si varsta e o abureala de marketing, produsele trebuie alese dupa tipul de piele si problema pe care o vrem sa o tratam, nu dupa varsta.

Mirela, ce pacat ca nu esti in Bucuresti, comandam si eu produse "custom made" de la voi de la farmacie!

Totusi am o mica intrebare, daca stie cineva un produs bun si serios cu vitamina C (intr-o forma stabila)? Am avut mai demult un ser, Flavo-C, recomandat de mai toti dermatologii si foarte apreciat de utilizatoare, dar mie imi usca pielea...

Mergi la inceput