sunt o viitoare mamy de gemeni. este prima noastra sarcina.pana acum totul a fost ok si speram asa sa fie pana cand o sa ne vedem minunile. sunt profesoara de limba romana, locuiesc in Ploiesti si cred k este foarte important sa stiti despre noi k ne-am dorit enorm sa avem copilasi. e adevarat k nu speram sa-i avem pe amandoi deodata, dar...Dumnezeu ne-a binecuvantat cu baietel si fetita, exact ce ne-am dorit.
Tinand cont de faptul k devenim parinti, o noua etapa in viata de cuplu, experienta de a avea gemeni ne-a bucurat mult dar ne-a si speriat putin.nu stim dak o sa ne descurcam, mai ales k nu avem ajutor din partea parintilor care fie sunt plecati din tara fie sunt inca la servici.asa k m-am gandit sa intru in grupul vostru, sper sa ma primiti, si sa invatam impreuna cum sa devenim parinti model.
Buna venit pe ! Aici vei gasi o comunitare mare si unita de gravidute si mamici de gemeni : http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=68 Cu siguranta vei afla multe lucruri utile si interesante de la celelalte mamici de gemeni si nu numai. Sarcina usoara si cat mai aproape de termen!