Bine v-am gasit!de la viitoare mamy de gemeni

Bine v-am gasit!de la viitoare mamy de gemeni | Autor: happy_mamy

Link direct la acest mesaj

sunt o viitoare mamy de gemeni. este prima noastra sarcina.pana acum totul a fost ok si speram asa sa fie pana cand o sa ne vedem minunile. sunt profesoara de limba romana, locuiesc in Ploiesti si cred k este foarte important sa stiti despre noi k ne-am dorit enorm sa avem copilasi. e adevarat k nu speram sa-i avem pe amandoi deodata, dar...Dumnezeu ne-a binecuvantat cu baietel si fetita, exact ce ne-am dorit.
Tinand cont de faptul k devenim parinti, o noua etapa in viata de cuplu, experienta de a avea gemeni ne-a bucurat mult dar ne-a si speriat putin.nu stim dak o sa ne descurcam, mai ales k nu avem ajutor din partea parintilor care fie sunt plecati din tara fie sunt inca la servici.asa k m-am gandit sa intru in grupul vostru, sper sa ma primiti, si sa invatam impreuna cum sa devenim parinti model.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna venit pe ! Aici vei gasi o comunitare mare si unita de gravidute si mamici de gemeni : http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=68 Cu siguranta vei afla multe lucruri utile si interesante de la celelalte mamici de gemeni si nu numai. Sarcina usoara si cat mai aproape de termen!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput