Scolari de Iulie - August 2004 * 89

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Lio vezi ca dadusi adresa de mail gresita , lipseste un "l-ul" din gmail
era la un moment dat link la subiectul cu clasa I cu gazeta matematica - undeva pe aici: http://www.gazetamatematica.net/?q=node/229 dar caut si il gasesc pe cel ptr clasa I
va pup, o zi usoara sa aveti.. ca-i vineri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Mai la mine matematica nu e optional, doar ca el la after face temele in mare viteza si apoi pune capul pe masa si se plictiseste. Pana acum i-a lasat sa se joace, dar pentru ca ii deranjau pe cei ce nu terminasera, e nevoie sa le dea ceva in plus. In 3 zile pe sapt el pleaca la tenis, dar in restul de 2 trebuie sa faca si altceva. Otionalele sunt in general de la 5 la 6 (chitara, sah, arte) ca la limbi straine in plus fata de ora zilnica obligatorie tot nu da in branci sa se duca.
Ma rog, ceva in plus de lucru a fost in primul semestru ceva de scris, dar s-a plictisit si de asta si cat de mult n-ar scrie, tot urat scrie. Asa ca macar sa faca la mate ca aia o digera mai cu placere.
Una peste alta, e foarte greu sa-i tii in picioare de la 8 la 18, la varsta de 7 ani, ei nu au acolo dormitoare, doar sala de sport care e folosita si pe post de sala de relaxare, lupte, jocuri, etc. Eu nu am cum sa il aduc acasa, asa ca nu avem de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.matematica-scolara.com/matematica-clasa-1.htm
teste de mate, am preluat link de la Flaviuta de la subiectul cu cls I

va salut si revin ca am de lucru oleaca

io s supa pe giulik, n a stiut dom`le ca 8 = cat + 4
matematica asta nu e pe gustul ei dar la abcdar si a revenit, scrie rapid si bine, mai nou e as la religie si mi tine mie prelegeri
asa ca scot si eu fise de dimineata printre acte si i le voi baga pe gat

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey Andries,nu m-ai inteles bine..asta spuneam sie u ..ca este interesat si de matematica desi nu este optional .Ce multe activitati extrascolare aveti! Eu nu am timp..

edit ca am uitat: felicitari lui Patrick!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria, io te rog mumos sa-mi traduci noul tau nume :)
Si nu te supara pe Giulik, pt ca nu e ca nu stie, e chestie de atentie, ieri Danu a luat -FB pt ca dupa ce rezolvase 19 exercitii de genul celor amintite de tine si al 20-lea l-a busit, ceva de genul 6= ? +4
si raspunsun la ? a fost.......10 !!! cica a adunat 6 cu 4 , dupa ce rezolvase 19 exercitii inainte tot asa si bine

na, asta se mai intampla, au doar 7 ani nu se pot concentra toti brici si au si ei zile si zile (asta mi-am spus mie ca sa nu imi deschid gura sa zbier de ce nu a fost atent:)

Mergi la inceput

Lio, m a deranjat ca a zis ca ei ii este totuna :-)
i am spus ca data viitoare cand isi cumpara de la magazinel guma, poate va lua tzeapa la rest ... d`aia ca i se rupe ...
szivarvany = curcubeu :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu te supara pe Giulil...la varsta asta ei sunt si mai neatenti...al meu vrea sa scrie 6 si scrie pe invers,adica 9..Iar Giulik citeste deja carti..fiecare cu inclinatiile lui!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Daria mie imi placea mai mult mamagiuliei
Si mandra are azi probe de baraj la smart....eu una nu lucrez suplimentar nimic cu ea acasa decat dictare...doamna lucreaza destul de mult cu ei in clasa si se descurca destul de bine....oricum saptamana asta si-a facut temele rapid si bine ca sa aiba tip de iesit afara cu saniuta....aaa io mi-am propus ca anul asta sa nu ridic vocea si sa nu tzip deloc la mandra...pana acum am reusit
Nici io nu am lasat-o niciodata singura in casa pentru ca mi-a zis din start ca-i este frica
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

io am fugit jos duminica trecuta sa cumpar paine, mi a luat 9 minute, dar dupa 3 ore in care m am rugat de giuli sa ies si a spus ca prefera sa numai manance niciodata paine ea nu vine, desi ningea afara frumos, am mers, plina de nervi si cu ochii in lacrimi. ma gandeam la ferestrele mele de la etajul 7 :(((
am ajuns sus, a spus ca daca o mai stresez atata nu mi mai vorbeste niciodata.
sau sa merg cu Sela ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria a mea merge si pe luna numai sa nu stea in casa singura....povestea mama ca atunci cand aveam 4 ani,ea pleca cu surorile mele dimineatza sa le duca la scoala si pe mine ma lasa dormind in casa...de fiecare data cand se intorcea ma gasea in pijamale pe presh in fatza usii vorbind cu vecinii care treceau pe acolo....mare curajoasa eram ca si fi'mea

Mergi la inceput