Carucior ieftin, bun si usor pentru nou-nascut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Marsupiile de ce nu sunt bune? Am avut marsupiu Chicco la primele 2 fetite si le-a dus sotul in marsupiu de cateva ori (de ex cand am urcat pe munte, pe poteci). Eu sunt mai putin fortoasa, nu ma tine spatele asa ca nu am folosit niciodata, de-asta nu ma prea gandesc nici la wrap & co. La plimbare am folosit doar caruciorul.

Selene, multumesc. Baby Care stiu ca sunt chinezesti, DHS inteleg ca-s facute in Romania, asta ar fi un argument pentru. Problema cu greutatea e ca un carucior in care sa stea bebe cu fata la mine si sa fie sub 600 RON e cam in jur de 10 kg greutate minim.

Deocamdata oscilez, din fericire mai e timp. La Baby Expo as vrea sa ma duc oarecum cu temele facute, desi se poate sa gasesc si pe loc ceva demn de interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cand atarna picioarele, se taseaza coloana :((

wrap and co sunt recomandate si pt persoane cu spatele in pioneze pt ca greutatea se repartizeaza egal si nici nu simti ca duci copilul.
(la sling nu, ca e pe un umar, Dar Wrap si mei tai sau manduca sunt super)

oricum, prea mult in wrap pe-afara eu una n-as putea vara....evtl seara mai pe racoare.
dar in prima luna e super si ai mainile libere pt ceilalti doi copilasi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Pozitia in scaunul de masina nu e tocmai ideala, scaunul e facut pentru a proteja copilul in caz de impact rutier si nu pt. a tine copilul cu orele in el.

In marsupiile noi (cel putin Baby Björn-ul de-l stiu eu) copilul are o pozitie acceptabila (ideea e ca tb sa aiba picioarele indoite gen broscutza ;-) eu prefer insa wrapul pentru ca intr-adevar muleaza mai bine, il poti regla cum vrei, poti face mai multe variante (mie tare mi-a placut aia cu copilul pe sold la bucatarie). Dupa ce inveti un model de legare simplu, prinzi gust si de alea mai complicate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

lavi stii ca aici moda e alta. Deci eu nu mi-am pus problema ca scoica nu ar fi buna pt. spate. Toata lumea foloseste scoica drept carucior.
In legatura cu purtatul copilului, dimpotriva! Ce ai avut tu iti distruge spatele. Orice wrap-sling, nu. Dar cum spunea si Sabina Wrap si Mei Tai distribuie greutatea egal pe cin slingul doar pe o parte. Au utilitate diferita. Nu ma pune, ca daca incep nu ma mai opresc pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Da, confundam Quest-ul cu Volo. Eu cred ca am avut Triumph. Am fost f multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

http://bestreclama ilegala - avertizare/p-5332-carucior-mirage-gerard.aspx
asta e 560

http://bestreclama ilegala - avertizare/p-7956-carucior-miraj-solo-pop-art.aspx
si el tot asa 560

Eu vroiam sa-ti spun ca asta cautasem si ieri si am vazut ca te incadrezi in suma de aprox 600 de care spuneai, plus ca ai spus ca ai deja scoica, practic iti trebuie doar caruciorul.
M-am uitat mai atent si am vazut ca quattro tour nu este ceea ce iti recomandasem, scuze, plus ca e f scump, mie asa mi se pare.
Eu l-am avut pe unul asemanator cu primul, doar ca avea in plus si tavita in spate cum are bebe in fata.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

best kids .ro e siteul si modelul e mai sus

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mie nu imi plac cadrele/carucioarele din care picioarele copilasului atarna in pozitia de somn. Eu, ca adult, nu ma pot odihni daca dorm intr-un pat din care imi atarna picioarele. Imi si amortesc, ma si foiesc teribil, numai somn nu e.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mada, multumesc! Si mie mi s-a parut f scump Quatro Tour. Mirage-urile astea doua se incadreaza la pret si la greutate dar nu se intind pana la orizontala (raman la 25 de grade) si mai ales manerul nu scrie ca ar fi reversibil, respectiv nu se pot folosi cu copilul orientat spre mama, numai spre in fata.

Bic, pe moment am vazut pe net numai cadru potrivit cu scaune din America, cred ca va trebui sa mergem la concret in magazine sa probam cu scoica pe care o avem. Altfel si eu cred ca daca scoica e omologata de la 0 luni, pot sa scot copilul la plimbare in ea. Deci e o varianta de luat in considerare.

Despre Wrap, Sling si ce o mai fi - la primii 2 copii m-am descurcat foarte bine fara, marsupiul l-a folosit doar de cateva ori sotul meu cand chiar a fost necesar (de ex cea mica avea 10 luni si am urcat pe poteci la munte, nici nu mergea in picioare nici in spate nu putea inca sa fie dusa), din ce vad eu nu li s-a tasat coloana, amandoua fetele sunt bine, chiar inalte pentru varsta lor. Nu stiu ce sa zic, daca bb3 va fi mai solicitant imi voi procura dupa nastere un dispozitiv in care pot sa o tin eu si sa nu ma doara spatele. Ma mai gandesc, deocamdata problema mea principala e caruciorul.

Va multumesc tuturor tare mult pt opinii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Pe carucioarele Quinny Zapp (ffff usoare) se poate monta scaunul auto grupa 0 Maxi Cosi sau Bebe Confort Pebble (are adaptoarele incluse). Modelul nou poate fi orientat catre mama dar nu se intinde. Nu stiu daca te incadrezi in buget insa.
http://www.ebaby.ro/index.php?target=products&product_id=6452
vad ca este peste bugetul tau ...
Asta daca esti sigura ca vrei sa plimbi copilul in scaun de masina.

Mergi la inceput