Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Altesa, Nu stiu ce sa zic, parca ar fi o indigestie.. Dar chiar si asa, asta te poate "ajuta", sa declanseze travaliul. Asa ca fii pe faza!
Anne MAine iti tii si tu puiul in brate, nu? Scoatem motatele:
Ica, eu am mancat cam ce a spus si Olga, doar ca eu am introdus in meniul meu si fructele si legumele crude destul de repede (era vara si era pacat sa nu profit..). Dar am exclus varza, fasolea, mazarea, iar citricele le-am consumat in cantitati mici. Mancam f multe lactate (iaurt, branza nesarata, beam mult lapte), cereale, gratar de pui si vita, peste, sandwich-uri cu cascaval si sunca. Si aveam mereu supa de pui, friptura de pui cu legume la cuptor (imi era usor sa o fac pt ca nu imi lua mult timp si aveam 2 zile mancare si eu si Doru :)). Si stii ce imi faceam o data pe sapt? Placinta cu mere
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
JuliaSM spune:
Altesa, cand l-am nascut pe al doilea, mancasem vinete si timp de 2-3 ore am crezut ca sufar de indigestie, am stat numai la wc.Dupa ce durerile au ramas, au devenit si mai regulate, a fost clar ca vine bebele!
Foarte mult face respiratia si sangele rece...gandeste-te ca, oricat doare acum, e posibil sa doara si mai rau, pregateste-te psihic si sufleteste pentru mai greu, ca nu-ti vor mai parea atat de dureroase momentele din timpul contractiilor. Pe mine m-a ajutat gandul asta, sa-mi dozez cumva fortele si pragul de rabdare si durere ...
annesi spune:
Alina eu doar ma internez maine, nu cred ca nasc ca nu da nici un semn copilul asta. Trebuie sa stau sub observatie si ii voi intreba daca putem incerca o inducere. Oricum la 4kg banuiesc ca e destul de pregatit.
Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
ALTESA spune:
ftelor nu stiu ce sa zic tind mai repede sa cred ca ar fi indigestie ca se aude horor stomacul desii nu m-am deranjat la stomac ,ma si usutura stomacul e foarte iritat.
Eu zic ca daca era ceva pana acum nasteam ,oricum mai am noaptea astea la dispozitie si de maine trec la uleiul de ricin si sa ma vezi dupa ala ce stau pe buda
39+ cu baby Rafael-Ioan
olishka spune:
Altesa am vazut ultimul mesaj si speram sa ne dai vestea ca mergi la spital sa nasti. Eu tot sper ca stomacul este de la contractii.
Sper sa vina marele moment cat mai repede si sa te lase stomacul in pace
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
beatrix spune:
Seara buna burtici si mamici de bulgarasi,
Mihai, bine ai venit, sa fii sanatos, sa cresti mare voios! Cristina & tati, multe felicitari!
Special de aia intrasem pe net sa vad daca totusi a nascut Cristina si Altesa! Ce ma bucur!
Indigestie sau nu, cred ca urmeaza Altesa!
Noi suntem bine, doar ca am avut o saptamana tare aglomerata! Sper ca de maine sa rasuflu un pic si sa reintram in program!
De 2 zile Sven a schimbat prefixul la greutate, azi avem 2090 si am trecut la avansati! Nu mai este in incubator, mancam 35 ml din 3 in 3 ore si una dintre mese este la biberon! A facut cunostiintza si cu doamna tzitzi, trage cam de 4-7 ori si apoi adoarme! Inceput foarte promitator dupa cum spun moasele! Am inteles ca atunci cand va manca toate mesele din biberon + tzitzi, daca nu mai sunt alte probleme,vine acasa!
Sper ca si fetitza lui Toni are o evolutie cel putin la fel de buna ca Sven! Doamne ajuta!
Lexi, ma bucur ca ati ajuns cu bine! acum linisteste si bucurate de ultimele zile cu burtica!
Oliska, super sarbatori ati avut, v-ati plimbat si distrat nu gluma! cat despre drumul la deva singura si eu zic mai bine pas mai ales daca e zapada!nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
aa, depsre alapatat, aici politica e mananci orice dar nu in cantitate mare! adica nu mananci si fasole si conopida in aceeasi zi ci doar o data oe zi poti avea un fel cu conopida, fasole...! fructe la fel, doar la citrice sa nu mananc mai mult de 2! cafea 1-2 pe zi nu are nimic, cioco cu limita tot asa; ce ai mancat in sarcina ai voie si acum, asa m-i s-a spus!
fug la masa, dar las aici niste motzate ca nu se stie!
georgia_c spune:
bravooo sven ..la cat mai multe kg si la o prietenie lunga si plina de ml bauti cu dra tzitzi
hai altesa ..scoate kfc-ul si apoi scoate-l si pe bb
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
olishka spune:
Doamne ce ma bucur cand intri Beatrix si ne dai vesti bune despre evolutia lui Sven. Ce vesti minunate Abia astept sa ajungeti acasa
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
alina_anto spune:
Beatrix Ce vesti bune ne dai despre Sven!!! Bravo, felicitari pt progresele mari pe care le face!!
Fiindca mi-e tare draga Altesa, prin simpatie, am inceput sa fac si eu carare la .. Desi nu am mancat la kfc.. Am mancat la pranz somn proaspat la gratar cu salata verde. Atat. Dar se pare ca lui bebe nu i-a convenit... Deja am mers de 4 ori la toaleta in ultimele 3 ore.. Si mi-e si putin greata si am o stare de slabiciune..
Dar nu nasc sa stiti, la mine chiar e o problema digestiva.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
mady_19 spune:
buna fetelor...greu cu scrisul..dar ce sa-i faci...am avut o zi naspa tare...orice am mancat am vomitat..am simtit ca nu mai pot...de-abia am reusit sa beau o cana cu lapte cu cacao si doua sandwich-uri...acu juma de ora....
-in sfarsit...... felicitari Cristina!!!!!sa fie sanatos bebelu, sa pape bine si sa creasca mare!!!
- lexi, bine ai ajuns acasa
- altesa...inca putin mamicoooo
- olga..frumoase tare pozele si ma bucur ca te-ai simtit bine...distractie pe cinste
- beatrix, ce vesti bune!
- nu mai stiu ce vroiam sa spun...off
38+cu