Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Anca_cls, nu stiu bre ce kit luasi, ca ma gandesc ca au tot ce le trebuie la spitalul unde recoltreaza probele. Depinde si ce tip de analiza ti-a cerut doctorul. De obicei, se face doar secretia vaginala, pentru streptococul de tip B. La asta iti trebuie doar betigasul din eprubeta, iar procedura e simpla ca si curatatul in ureche. Doar sterge putin betigasul ala de peretele vaginului si gata trebusoara.
Mai e cultura de col uterin. Unde iti departeaza muschii vaginului cu doua fieratanii si foreaza mai adanc. Destul de naspa senzatia, mai ales ca sculele alea sunt reci ca naiba si foarte rigide.
Oricum, in orisice caz, in mod normal, logic si frumos, ar fi sa aiba ei ustensilele necesare, nu sa le aduci tu de acasa...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Anca, nu stiu despre ce vorbesti acolo? Ce secretie de col, ce-i cu toata instalatia aia?
Eu m-am intors de la control, bebe e bine, are 3040g, mi-a zis ca mai are putin lichid, dar e normal de acum, mi-a luat si mie ptr streptococul ala faimos, mi-a dat analize de facut, sper sa ma mobilizez maine dimineata sa ma duc sa le fac. Urmeaza sa ne vedem lunea viitoare din nou, cu tot cu analize, si sa hotarim daca imi face cezariana pe 19 ianuarie, sau mai asteptam putin. Am asteptat atita momentul asta, si acum parca m-a luat cu niste emotii asa, la gindul ca in 10 zile o sa-mi vad fetita.
Wow Alina, la tine au mai ramas doar 4 zile! Nu-mi vine sa cred.
Altesa, tot nimic?
LAdy, te-ai intors de la control?
Gianina, nici tu nu mai mult... Ceva semne?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fetelor va pup pe toate

Cati ma bucur mult ca sunteti bine!

Acum am patit alta, de inca sunt socata: era sa fiu inhatata de 3 caini... daca nu erau doi barbati prin preajma cred ca ma faceau praf. Am tipat de ma auzit tot cartierul. Sper sa nu pateasca nimic bebe.... .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Puiutza: of of!
Cati ma bucur ca ne-ai scris
Annisia m-am binedispus citindu-te. Stiu ca si tua ai emotii cat casa, dar ce trece mai usor totul cu zambetul pe buze.
Ghiulten nu e cam devreme 19 ianuarie? Tu ai DPN in 15 feb nu?
Alina esti bine?

Fug la Cristina si apoi la gara dupa mama.

Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Puiutza, intinde-te putin sa te linistesti. Si mie mi-e groaza de cainii vagabonzi.

Fetele, eu am rezultatul la analize si fibrinogenul e din nou crescut, 650. Voi cat il aveti? Sunt ingrijorata.
Happymumy, ce bulgarel dolofanel ai

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Annisia : Probabil imi face din amandoua........De aia cu L-urile alea mari metalice mi-e frica rau..........M-a trimis la laboratorul care face analiza sa le iau...Nu stiu de ce nu avea el, probabil asa procedeaza. La laboratorul asta am si platit ca asa mi-a dat "instalatia" dupa ce am platit...54 de lei a fost...Va povwstesc miercuri seara ce mi-a facut...Sper sa nu ma rupe de tot.
Apropo' de nasterea ta cu epidurala, cat a costat kit-ul? Am auzit ca e destul de scumputz... Si as mai indrazni sa te intreb: te-a taiat acolo (epiziotomie)?

Puiutza: Sper ca nu te-ai speriat astfel incat sa simta colocatarul...Doamne ajuta sa nu fi simtzit si el...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Altesa, Preludiu soro, preludiu ca la 20 de ani, cand baietii inca se chinuiau sa ne dea gata si nu mai stiau ce sa incerce ca sa ne suie pe pereti. Nu ca acum, ca doar desfac picioarele si le inchid la loc, de nici nu zici ca au trecut pe acolo.

Cat de adevarata esti! Am crezut ca doar mie mi se pare ca s-a cam scurtat preludiul in ultimii ani.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Nu stiu de ce dar mie imi sughite bebele la greu, de cateva ori pe zi. Sper sa nu fie ceva rau. Si ma apasa rau pe vezica, am stat azi mult si in fund, poate de'aia. ACuma stau pe o parte in pat, parca e mai bine, altfel imi vine sa stau tot in baie pe wc :(...

Anda: Ms de add pe facebook. Ma adaugi si in grup? Sa vad si eu mai bine fetele si ele pe mine dc au curiozitatea

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Anda. dpn-ul meu e pe 9 februarie, am mai zis la inceput, dar au uitat fetele sa-l modifice.Pe 19 ianuarie, as fi intre 37 si 38 de saptamini.Daca nu mi se declanseaza natural , asa cum mi-as dori, si daca tot trebuie sa-mi programez, atunci as prefera 19, pitici pe creier . De asta mi-a zis ca mai vedem luni, daca nu sigur va fi pe 20 si un pic ianuarie, cind fac exact 38. Aceeasi poveste ca la Alina, a 2-a cezariana si nu vrea sa riste sa ma apuce contractii pe un uter cicatricial. Dat faza cu 19 e doar piticul meu, dar asta numai daca e ok pentru bebe, daca nu, mai steptam putin.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Anda, sunt mai bine. Am dormit putin cu Sara si vad ca nu ma mai doare capul. Dar tot asa, cu bolboroseli la burta (de fapt in zona abdominala..peste tot).

Ghiulten Tu cred ca vrei sa faci tot o capricoarna mica

Annisia Postezi tu ff rar, dar si cand apari

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput