Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

beatrix, ma bucur mult ca sunteti bine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Hai ca m-am mai linistit cu burta, dar acum ma ia asa, cu friguri... Sper sa nu racesc. Merg sa imi fac un dus fierbinte si ma bag in pat, ca mi-e somn.
Noapte buna fetele!!

Pentru cine doreste scot motatele:

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Ai grija cu dusul fierbinte si baga un oscilo

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

mai apuc sa intru la pranz cand doarme mara sau asa seara dupa ce o culc, ca la noi ora de culcare nu sare de 9 jumate - 10..
acum astept sa se trezeasca ala mic sa ii fac si lui baie si somn iar.

olga, am avut-o pe maicamea si acum e soacramea la mine. deci am ajutor. bine, mara tot dupa mine sta mai mult dar oricum e cineva care sa o ridice in locul meu, care sa ne faca mancare, etc...
asta pana isi face asta mic un program cat de cat.
cat despre deva, ce sa zic. eu in locul tau, la cum m-am simtit in sarcina, as fi avut curaj sa plec. dar avand in vedere anotimpul si faptul ca vei fi cu 3 copilasi in masina, mai bine il convingi pe sot

ica, sa vezi cand isi vor face puii program de somn/masa, vezi avea timp sa faci aproape orice. chiar si sa te plictisesti :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Alice super asa. Bine si la mine o sa fie prezenta si soacra si mama in prima saptamana. Mi-ar fi convenit sa vina pe rand, dar n-ai sa vezi

Si intr-adevar primul an mi s-a parut si mie cel mai simplu. Chiar de plictisit, nu m-am plictisit, dar a fost totul asa de usor. Dupa 1 an parca s-a schimbat un pic placa. Cel putin la mine asa a fost Acum nu stiu de ce sa ma apuc, ma apuc de 10 lucruri deodata si nu le termin si mereu este o harababura. Asa de bine a fost in vacanta cand nu aveam nimic de facut As pleca oricand de-acasa Cu copiii si sot, bineinteles.

Mergi la inceput

Ana ce frumos trebuie sa fie la voi cu atatia copii, dar cred ca si tare obositor. Sanatate lui Matei

Lalitzuza multumesc frumos Pofte din acestea am si eu mai tot timpul E un microb de fapt si greu mai scapi de el Mie imi place tare mult sa fac cumparaturi si nu neaparat pentru mine. De fapt eu am trecut pe ultimul loc, caci prefer sa le iau la copii ceva. Oricum acum nici nu este cazul. Pana nu revin la kg de dinainte nu-mi cumpar nimic (decat bijuterii - cercei, genti, farduri )

Mergi la inceput

Hai ca am vorbit cu un angajat de-al nostru care este din zona si a zis ca daca nu intra nici un eveniment pana vineri vine cu mare drag cu noi Asa ma lasati, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady Dau si eu tarcoale la butoi. Ma tot trag singura de guler sa nu cad in el, caci la mine e jale cand ma depresionez.
Happymummy La vremea respectiva probabil as fi fost ff geloasa, dar cea care ar fi suferit cu adevarat ar fi fost sora mea. Pot aparea genul acela de situatii (cum a fost la noi) in care primul nascut e mai guraliv, mai "cu personalitate", iar al doilea creste la "umbra" celui dintai. Parintii mei s-au felicitat pt ca mi-au respectat decizia/parerea asupra numelui, intrucat asta m-a apropiat pe mine ff mult de bebe (spuneam la fiecare musafir ca eu i-am ales numele), iar mai tarziu ea a dobandit incredere in mine. Si mai mult, noi am avut niste vecini la tara care aveau 3 copii: toate numele incepeau cu aceasi litera: Cosmin, Cosmina, Cristina..imi amintesc cat "mishto" faceam pe seama lor, copii fiind. Eu as merge pe mana Aylei
Anda mi s-a parut asa funny cand am vazut numele Carinei pe lista de programari Stiu ca e "nick-ul" tau, dar tot mi s-a parut amuzant.
Alina te-am visat ieri noapte. Ma trezisem in dimineata de 12 ianuarie si aveam un sms de la Anda cum ca in jurul orei 2-3(noaptea) ai adus pe lume un bebe de 3.2 kg..
Olga eu iubesc sa conduc, iar ruta de la B la Deva e chiar placuta daca nu gonesti si te opresti din cand in cand. Eu m-as incumeta..
Anahadasa Ce comenturi frumoase ai si pe facebook de la fosti elevi de-ai tai. Esti intr-adevar o super-mega-extra mama! Si faptul ca nu te gandesti la sport si dieta acum, ma face sa . Eu n-am nascut, dar azi numaram treptele din scara blogului si calculam de cate ori tre sa le urc/cobor ca sa ma scutur de kg.
Beatrix esti o mamica binecuvantata cu asa baietel luptator si perseverent.
Toni sper ca esti bine si fetitei ii merge struna!
Marysa ???
Si nu in cele din urma:
Bine ai venit, Mihai
Cristina sa ai parte de multa sanatate si recuperare usoara. Abia astept sa ne povesteti cum s-a intamplat si daca v-ati descurcat cu cei mari.

33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

e, asa da, Olga

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Olga ne place sa te avem inapoi
Matza raportez si eu niste dungi ciudate pe tzitzi, inca nu-s sigura ca sunt vergeturi intrucat sanii mei nu au suferit absolut nicio crestere in timpul sarcinii. Dar eu sunt la un pas de . M-am Am respectat toate reguliile si sfaturile posibile pt a nu ramane cu vergeturi si nu cred ca voi scapa. Cum ai ajuns tu in starea Zen?
Fetele care ati alaptat la primele sarcini, cum aratau sanii vostri dupa ce ati intrerupt alaptatul? S-au lasat? S-au modificat mult?

33+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Olga ne place sa te avem inapoi
Matza raportez si eu niste dungi ciudate pe tzitzi, inca nu-s sigura ca sunt vergeturi intrucat sanii mei nu au suferit absolut nicio crestere in timpul sarcinii. Dar eu sunt la un pas de . M-am Am respectat toate reguliile si sfaturile posibile pt a nu ramane cu vergeturi si nu cred ca voi scapa. Cum ai ajuns tu in starea Zen?
Fetele care ati alaptat la primele sarcini, cum aratau sanii vostri dupa ce ati intrerupt alaptatul? S-au lasat? S-au modificat mult?

33+ cu pisicutza Iris

Miha, pai acum ca am revenit o sa ma tot vedeti pe-aici, mai putin maine cand am atatea de rezolvat d enu stiu de ce sa ma apuc

Legat de sani, eu nu sunt un exemplu chiar bun...Mi s-au marit f tare sanii (ma si ingrasasem, am avut mult lapte) si bineinteles ca am facut vergeturi (desi m-am dat cu creme, creme). Dupa 1 an dupa ce am intarcat aratau orbil - 2 clatite pline de vergeturi. Si cand zic clatite, chiar nu exagerez. Erau lasati si moi, nu ma ajuta nici un fel de sutien. Mi-a fost si mai greu pentru ca aveam sanii perfecti inainte Si ca sa iti dai seama cat de lasati sunt, intrasem intr-o mica depresie si m-am hotarat sa ma tunez caci aratau jalnic de mi-era rusine sa ma dezbrac in fata lui barbata-miu. Am fost la dr, unul dintre cei mai buni, insa mi-a zis ca sunt prea lasati si ca nu are cum sa-mi puna silicoane caci ar arata ca 2 sani mari lasati si ca trebuie operatie de ridicare mai intai. A zis ca el nu-mi face caci sunt tanara si voi mai face copii si nu voi mai putea alapta. M-a lasat sa decid si bineinteles am hotarat sa nu. Am plans o zi, dar am zis ca mai fac un bebe si apoi ma aranjez un pic, caci la 25 de ani cu sani ca la 60 parca nu-mi sta chiar bine Acum arata mai bine ca sunt mai plini de cand m-am ingrasat si mai umflati, dar dupa ce termin cu alaptatul o sa fie iarasi jale. Rau nu imi pare ca am alaptat, as faceo si o s-o fac din nou. Sper sa nu patesti ca mine

Mergi la inceput