Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Olga, ce poze faine!!! Le-am vizionat impreuna cu Andrei, iar cele in care apare Chiti au fost indelung si repetat admirate!Cat despre David, e asa de frumos si expresiv, incat nici nu stiu in care poza imi place mai mult (dar recunosc ca in alea de la revelion e mortal). |
Multumim Sper sa ne vedem week-endul viitor
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumim Sper sa ne vedem week-endul viitor Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Si eu sper sa reusim sa ne vedem !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Le-am mutat deja ! Ai aflat detalii legate de botez ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, la 11.30 la biserica si apoi la locatie. Ce propuneri ai?
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui olishka AlexAndra daca folosesc metoda ta nu doarme David toata noaptea. La noi clar n-ar merge Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Amalia tocmai ce-a adormit, cu ipadul sub perna, sa nu i-l ia nici un hot, asta spune mereu in ultima vreme
Amalia
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
Amalia tocmai ce-a adormit, cu ipadul sub perna, sa nu i-l ia nici un hot, asta spune mereu in ultima vreme Amalia |
Super Nici nu am curaj inca sa-l bag pe David la somn. Este in forma maxima
novus spune:
Exact cum ma gandeam :(((, pai atunci propun fie sambata dupa masa pt ca sigur mai mult de 16 nu o sa tina,si dupa locul de joaca putem merge sa mancam ceva sau veniti la noi si comandam pizza fie duminica dimineata, sa vedem cum ii convine si Anei !
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Super Nici nu am curaj inca sa-l bag pe David la somn. Este in forma maxima Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Ada are niste conversatii cu jucariile de ne spargem de ras , de somn inca nu se pune problema
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Exact cum ma gandeam :(((, pai atunci propun fie sambata dupa masa pt ca sigur mai mult de 16 nu o sa tina,si dupa locul de joaca putem merge sa mancam ceva sau veniti la noi si comandam pizza fie duminica dimineata, sa vedem cum ii convine si Anei ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Pai o lasam pe Ana sa aleaga, numai sa vina |
AlexAndra_81 spune:
Intrebare intrebatoare pt mamicile de fitite: gaurile din urechi se infunda daca stau fara cercei? Ama a pierdut un cercel acum vreo trei luni si nu m-am mobilizat sa-i iau altii si azi cand am incercat sa-i pun o pereche care o aveam prin casa, n-am reusit, bine, nici n-am insistat, a spus c-o doare si a fugit
Amalia