Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Buna, burticutze!
Am fost si eu la Carrefour in Sibiu azi de unde raportam achizitionarea de hainute de Emma, fara numar, fara numar! Zici ca nu ma mai puteam opri! Am luat desigur, marimi diverse, mai putin marimea 56 ca am zis ca alea ii raman prea repede mici. Nu m-am abtinut nici de la rochite (le-am luat pt 6 luni). Am fost atat de incantata de achizitii! Vorba voastra, sper sa apuce Emma sa le poarte pe toate! Inca tot nu am luat patut, dar cred ca mai astept putin caci ieri mi-a venit ideea creata ca nu imi place culoarea din camera bebitei si m-am decis sa pun tapet, de fapt o combinatie de trei tapeturi. Mai trebuie sa ma hotarasc exact cum le combin exact. Sper sa se puna repede tapetul asta de catre sot, ca deja simt ca intru in criza de timp. Inca nu m-am apucat de bagajul de spital, nu cred ca trebuie prea multe, am inteles ca pt mine si bebe ne dau totul de acolo, si ca trebuie sa iau doar cu ce o scot pe Emma din spital. Ma bazez pe tine, Carina, daca discuti la control cu dr tau despre ce ai nevoie cand te internezi, sa-mi spui si mie, ca tu nasti ceva mai repede ca mine. Ai ramas tot la Gynia, nu?
Pup fetele, si sa aveti un weekend fain!

30+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Sovietica: frumoase poze, sunteti o familie fericita
Carina: wow ce bebe maricel ai tu acolo Doamne ajuta sa fie si sanatos si sa va bucure familia!
Tala, SuperMami, Oanace, Gabrielarusu: ma bucur pt. achizitii, fie ca bebeii sa poarte hainutele sanatosi si papaciosi

Eu desi am rezistat eroic o saptamana, cred ca acum totusi ma va prinde raceala de la sotior :( asa ca ma retrag mai devreme azi. Noapte buna!

29+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Multumesc, pai asa, de ex. radem prin casa in fiecare zi cu tot cu "burtocul" nostru, chiar si in zilele cu dureri si stiu ca dupa aia o sa apara alte griji. Cu informarea probabil o sa acopar asa, un 20%, de restul o sa-mi fac griji :)
Asa e, Tala, stiu ca hormonii au un mare rol, ca acum cand apare anxietatea, apar prin preajma si niste bufeuri, inainte sau dupa, deci e cate un val hormonal pe la mijloc. Nu toata e de la dureri/presiuni.

Ce baiat mare, Toma, sa fie sanatos si recuperare usoara, Anda.

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Dia_tm si Dara va asteptam cu vesti bune pe 11
Sovi sunteti o familie foarte frumoasa, abia astept sa-l vad si pe Iustin langa voi
Anda felicitari!!! Wow ce putin mai e si vine bebe Toma
Gabriela foarte frumoase hainutele Elisei, sa le poarte sanatoasa!
Oanace sa poarte Emma sanatoasa hainutele
Ronina sanatate multa! Sper ca maine sa te trezesti fresh

Am fost si noi azi la cumparaturi si am luat lenjerie pt patutul lui bebe, mi-am cumparat eu 2 camasi de noapte si o bustiera pt bagajul de spital si am mai vazut o groaza de chestii, dar incet incet le-om cumpara noi.

Pup fetele si strengareii

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

gabrielarusu la multi ani!! sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa, papacioasa si necolicoasa!

Mergi la inceput

Am mai adaugat ceva pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Gabrielarusu!!!
Monna si eu ma gandeam la modificarea facuta de tine

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

La multi ani Gabrielarusu!!!
Monna si eu ma gandeam la modificarea facuta de tine

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

ti-am luat-o inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Eu sunt de paza, voi dormiti linistite! ora 04:22
Ami si Tala ma bucur ca va place patutul !

Cristina 25+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Aseara am simtit ca ceva nu mi a cazut bine la stomac si uite ca acum am diaree. Nu am mai avut de ani de zile si m-a gasit acum in sarcina.
Incerc cu ceai de menta, orez fiert sper sa nu se agraveze si sa treaca cat mai repede.

Cristina 25+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput