Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

dana_cp, poti sa alaptezi unde vrei tu, dar eu mereu cautam:
1. sa stau cu spatele rezemata de ceva, de preferat cat mai inalt, sa pot pune si capul
2. sa am pe ce sa sprijin coatele.. are bebe 3-4 kg la inceput, dar creste repede, si sa stai juma de ora (sau chiar mai mult) cu el in brate si in aceeasi pozitie, e greu
La mine n-a mers alaptatul din pozitia "intinsa in pat"... nu stiu sa zic de ce, dar nu stateam deloc confortabil. Asa cum am mai zis, am folosit Poangul de la IKEA, desi am avut cezariana, nu imi aduc aminte sa ma fi chinuit... dar depinde de fiecare. Apropos de ce zicea Sovietica, s-ar putea sa folosesc wrap-ul si pt asa ceva, cand are nevoie Andrei de mine

Ronina, super vesti!

Sovietica, si eu am stat de multe ori la coada, gravida fiind
Happylica, eu tot de Cora Pantelimon zic!

magddalena si eu am dificultati in a-mi gasi o pozitie buna de dormit, dar totusi e ok cand stau pe stanga, si pun o perna mai lunga, sau o pilota impaturita sub burta, si eventual intre picioare. Cu alte cuvinte, dorm cu perna/pilota in brate dar asa parca nu ma mai doare spatele.

Amy, eu nu mananc mai mult ca de obicei, pt ca nu pot. Daca mananc mult, ma simt efectiv ca un balon, simt mancarea in gat... cred ca stomacul meu e la inghesuiala.

Eu arsurile le rezolv altfel: pun un pahar mic cu lapte rece, si il beau cu inghitituri mici. Nu beau mult, cam juma de ceasca de cafea. Si trece. Dar nici nu am des arsuri. Numai cand mananc ceva anume.

Iar pentru constipatie, iau dimineata o lingura de tarate, amestecata cu putin iaurt. A functionat de minune la prima sarcina.

Irina, 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Legat de chiloti, si eu imi voi lua un set de unica folosinta pt maternitate....am vazut pe un site cu doar 15 ron

Miha, mamica fericita de Rares si 27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Lelu, da, din comert. In Ro nu m-am uitat niciodata sa vad daca este suc de prune ca nici nu stiam ca merge la constipatie. Daca nu poti incerca si cu prune uscate ca si alea sunt bune
Wali sanatate multa, baga vit C poate ajuta cat de cat
Nelli te asteptam cu vesti bune joi
Mada nu te mai gandi la prostii ca o sa fie totul bine la nastere. Asa e cum zice Sovi... si eu stiam ca nu mai e bine de dormit pe spate pe masura ce creste bebe, de aia si loveste asa mult bebe pt ca nu-i convine pozitia. Spor la treburi
Sovi, Tala , Chito eu am vazut chiloti de aia de unica folosinta, oare or fi buni la ceva? Ca ma bate gandul sa-mi iau vreun pachet...
dia_tm te asteptam cu vesti bune de la dr maine
Dara pe unde umbli? Esti ok?

Eu cu somnul am nopti si nopti... ieri noapte de la 4.30 am inceput sa ma uit pe pereti, asta noapte in schimb am adormit greu dar am dormit neintoarsa. Bine aseara n-am mai baut asa multa apa si n-a mai fost nevoie sa merg la baie. E aiurea cu pauzele astea de mers la baie ca dupa aia fuge somnul asa ca o sa incerc sa nu mai beau asa multa apa seara inainte de culcare poate tine schema

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor,
Ma alatur si eu voua la acest subiect. Sunt la prima sarcina si astept o bebelina. DPN 6 martie. Mai are cineva acelasi DPN?

32+

Mergi la inceput

Bia_Mi bine ai venit la noi! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebelina sanatoasa sa ai Poti sa ne dai si data ta de nastere daca vrei sa stim cand te sarbatoresti sa-ti uram una alta si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna Magdalena ... avem aceeasi DPN. Sa stii ca si eu dorm f greu noaptea, ma trezesc de 5 ori sa beau apa, de 5 ori sa ma duc la baie si gata ... s-a facut dimineata iar knd ma intorc de pe o parte pe alta cred k imi trebuie o macara . Ce-i drept, nu am burtica f mare, dar mi-e foarte greu noaptea.
Si mai am o problema ... cand ma ridic (indiferent ca stau intinsa sau in sezut) ma doare sub burta ingrozitor. Deabia merg in primele minute.
Voua vi se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Irinaelena:
Bia_Mi: bun venit si sarcina usoara! Eu nu ma trezesc de atatea ori noaptea pentru mers la baie, deocamdata doar de 1-2 ori pe noapte, si ma bucur ca nu e mai rau. Cand ma ridic, pe mine nu ma doare sub burtica, ma dor in schimb oasele bazinului, de abia calc primul minut. O iau mai incetuc la inceput si apoi imi revin.

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia si eu mai simt ceva sub burtica cand ma ridic nu este chiar durere mai mult o incordare. INcerc mereu sa ma ridic incet dar totusi se mai intareste burtica.
E super poza ta de la avatar!

Cristina 26+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Ronina cum mai esti acum? A plecat raceala? Si eu patesc la fel ca tine cand ma ridic, oricum de-acu e si normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Vad ca va plangeti ca va treziti devreme...ce ziceti de mine ca nu poat sa adorm...ma prinde si ora 3 si nu adorm...noroc cadorm dimineata oleaq mai mult. Si eu inca nu ma trezesc pt mers la baie...si ciudat e ca mi-au trecut si arsurile...
Bia bine ai venit!

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput