Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lelu/lelu.jpg)
lelu spune:
Monna, de care suc de prune bei? Din comert? As incerca si eu.
Asa rau i-mi pare ca nu am retinut ce luati voi pt. arsuri, au aparut si la mine de 2 zile dimineata si trec cam intr-o ora sper sa nu se indesasca.
In rest sunt ok 25+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Ronina imi pare rau de raceala si insomnii ... stiu cum e sa te trezesti noaptea si sa-ti fuga somnul... cand esti racita e si mai rau... eu ma simt mizerabil cand racesc.. nasul imi curge/nu pot respira/ ma simt fara flaga... am trecut printr-o raceala gravida si mi s-a scarbit de ceai de tei cu lamaie (inainte imi placea gustul de atunci nu am mai putut suporta nici idea).
Multumim pentru urarile de felicitare cu ocazia onomasticii lui Bu si a bunicului.
Vad ca vb de fotolii de alaptare.. si pe mine ma bate gandul...visez un balansoar dar unul de o inaltime buna ..cu cotiere moi dar nu am gasit nici un model care sa ma satisfaca ca pret/model/ calitate
.
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Lelu am incercat si eu niste suc de prune din comert .. din ala eco... total scarbos aveam impresia ca beau magiun dulce... poate te intelegi mai bine cu compotul... asa papi si fructele care au fibre
Mamica de Bu minunat si de strengar +28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/wali/wali.jpg)
wali spune:
sovi - sunt tare neplacute si jenante situatiile similare cu a ta, dar la urma urmei tre sa vedem partea buna: ptr cateva minute suntem in centrul atentiei....de parca n-am atrage atentia cu burticile noastre . Si referitor la vestitii chiloti: astia ii vei purta dupa nastere, nu? Eu, sincer, nici acuma nu prea suport chiloti, port numai tanga cu talia fffff joasa, ca altfel ma taie cam pe unde-si misca Bibi ceva manute, picioruse. Si atunci chilotii astia is normali sau speciali? Ca de-astia normali am o gramada noi, ca tot cumpar dar nu-i port, doar tanga. Dar daca trebe mai inalti sau mai lati intre picioare, ca sa stea tamponul, atunci nu-s buni cei din dulap. Si cam cate perechi ar trebui?
ronina bebita e tare scumpa si sa stii ca se vede bine, deja are trasaturile bine definite. Mai draga, cred ca si eu am un pui de raceala, probabil si de aia ma durea capul saptamana trecuta. Cam de pe-atunci transpir noaptea pe tot corpul si in cap. N-am luat nimic, dar mananc porto, kiwi si miere. Temperatura nu mi-am luat-o, dar probabil ca e putin ridicata. Sanatate iti doresc. Ai fost prin mall, ca-s reduceri si pe la magazinele de copii. Ai zis ca stai pe Lidia? Si eu stau in zona, poate ne vedem. Tre sa o corupem si pe lelu, ca dia nu sta in Timisoara, din cate am inteles.
Va pe toate
29+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelli/nelli.jpg)
nelli spune:
Bine v-am regasit fetelor
va urez un an nou plin de multa sanatate ,fericire si numai clipe minunate sa aveti alaturi de cei dragi!!
nu am reusit sa citesc mare lucru insa tare m-as bucura sa aflu k sunteti cu totii bine
noi am petrecut sarbatorile foarte frumos, am mancat mai de toate si culmea k nici nu ne-a fost raudar de cand ne-am intors am probleme cu arsurile,ink tratez cu mere verzi si cind nu mai merge beau niste gaviscon
dureri am si eu din cind in cind de burtica, in zona lombara nu mai spun, asa de tare doare uneori k nu pot sa stau in nicio pozitie si merg cum mai spunea cineva k o rata..de la plafar mi-a zis sa ma dau cu crema de galbenele k cik ar mai calma cum nu pot lua altceva am incercat si cu asta
bulina este tare miscareta k uneori ma intreb cind doarme. noaptea nu prea ma deranjeaza decat foarte rar cind merg eu la toaleta probabil k se mai intoarce si ea
in rest vesti oficiale aflam pe 12, joi, abia asteptam sa o vedem k tare dor ne este de ea
vape toate aveti grija de voi si de bebelusi sanatate multa si numai bine
25+
Maria-Simina
Doamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Ola!
Vai, nu stiam de Marcella :( ofof...
Ronina, hai, sa treaca repede! e bine ca ai transpirat, lucreaza organismul bine!
Oricum, la asa vesti bune, sigur suporti mai usor :)
Dana, ce fain ca mergi in vizita la Isis, poate intrebi si cand e gata aripa noua cu bazinul cel nou de nascut pe vine . Abia astept sa vii cu relatari.
Happy, la mol Berceni eram. Ce magari si aia de la rand! Ma, chiar nu e moft, chiar muream de durere!
Tala, ce mi-a placut cu efectul Medusa :))
Ana uneori pot trece de 10 moderatele, dar niciodata mai mult de 15 n-am intalnit. Esti pe drumul cel bun!
Strumfy,la ce magazin era asta cu prioritara-fantoma??
Wali, eu-s mereu in centrul atentiei, vreau- nu vreau din cauza staturii mele. De aici mi se trage probabil fobia de a fi si mai in centrul atentiei, mai ales in asa situatii...
Chilotii, nu tre sa fie si inalti, dar sa fie lati jos, sa tina tampoanele bine. si larguti, ca ne latim bine in solduri... eu mi-am luat 5 perechi. posibil sa trebuiasca mai mult, dar mai am si acasa.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin : dpn 21 Apr
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
buna dimineata..
m-am trezit asa de rau ,sunt treaza de la 5 cand a plecat soata,nu reusesc sa mai dorm si nu mai pun ca am si niste vise/cosmaruri ,ieri am scos hainutele fetei sa le sortez pt spalat si azi noapte am visat numai hainute plus ca m-am foit intrr-un hal!!!si fetita semisca atat de mult noaptea cred ca confundat ziua cu noaptea si invers!!cine zicea ca dupa 7 luni se misca mai putin??se inseala!!la mine ecutremur tot timpul in burta !!
si ma paste o mica depresie nu stiu ce am nu am chef de nimic,parca ma ia frica acum la sfarsit mie frica de nastere daca se intampla ceva in timpul nasterii si tot tacamul
noapttea mi se mai intampla ceva care nu mi se pare normal,cand ma foiesc de pe o parte pe alta fie ca e stanga fie ca e dreapta cum ma asez mai bine,incepe sa imi urce sangele in cap,adica am o senzatie ca si cum as sta cu capul in jos si ma iau toate caldurile si ma sufoc daca nu ma intorc imediat.voi ati patit asa ceva?
e tare naspa nu mai pot dormi pe parti,cu fata in sus m-am saturat si ma doare si spatele,nu mai pun ca ca daca stau cu fata in sus moaca asta mica se joaca de nu mai poate!!!
Sovi tare faza de la magazin,si eu as fi intrat in pamaant de rusine.
am o intrebare e neaparat nevoie de perna pt alaptat?eu aici nu prea am vazut si nici nu am auzit la alte fete sa foloseasca..
azi sunt oficial in saptamana 32,adica am terminat saptamana 32 si intru in 33,eu asa socotesc.
ce nesimtiti sunt anumiti barbati!!chiar nu au si ei neveste acasa sau nu au trecut cu nevestele prin asta??dobitoci!!
sa vezi ce fain e aici cand gasesti parcare pt masina special lasate pt gravide!!parcare rosa,sotul e cel mai bucuros cand le gaseste!!
ce fain de voi va puteti intalni..
nu reusesc sa tin minte ce scrieti sunt varza,uit tot de ieri pana azi e ceva de groaza!!sper sa treaca dupa ce nasc!!
va pup ma puc de calcat azi,ieri nu am spalat hainele fetei ,le-am spalat pe ale noastre ca nu mai spalasem de la anul nou,si azi le calc maine ma appuc de ale fetei.
am facut ditamai cearceaful..
mada 32+
MAYA-ELENA
AMR <8 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Magdalena la fel patesc si eu noaptea. Adorm nitel in prima parte a noptii si apoi e jale. Am pus sotul sa ma mai maseze pe umeri ieri ca aveam o durere crunta. Mi se umfla si membrele atunci cand dorm pe o parte si nici verigheta n-o mai suport.
Si la mine zguduie bebe inca, desi placenta este in fata lui vad ca reuseste sa dea de veste destul de bine. Teoretic se simt mai slabe miscarile dupa sapt 28, practic... Si oricum mi-ar fi dor sa-i simt manutele prin burtoi.
La capitol kg vad eu sau mi se pare ca is cam singura care sta la limita de jos? Am luat cam 7. Voi mancati mai mult ca de obicei? Eu recunosc ca din cauza starii asteia proaste cu dureri de burta mai dese, nu prea fac nimic in casa si nici nu prea ies decat cand plec cu sotul in oras cu masina. Stam la 2-3 km de oras si cu autobuzul nu mai am curaj sa plec ca merg ca nebunii. Si mai e o problemuta: Urinez des ca sta burta cam jos pe vezica si nu suporta mult, si apoi si lichide beau multe. De aceea nu prea merg la shopping decat 1h max 2h.
Eu multe hainute de bebe nu ma inghesui sa iau, caci la noi in spital nu-ti cere decat pampers si cred ca ceva sampon parca. In rest au scutecele lor. Acum caut sa ma interesez ca au construit o rezerva deosebita, bineinteles contra cost. Vom vedea. Eu imi doresc cel mai mult acum sa-mi vina laptele repede dupa cezariana sa poata bebe sa suga.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!27+
Victor Gabriel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Magdalena, eu stiam ca ameteala vine de la stat cu burta in sus, nu pe parti. Oricum, nu prea mai e bine sa stai intinsa pe spate acum, ca apasa bb pe nus ce artera si nu se oxigeneaza ca lumea. parca asta era explicatia, sper ca nu aberez. poate vorbesti cu dr.
Eu n-am avut perna de alaptat si nici nu imi iau. Daca o primesc, accept, altfel, sunt fb si pernele mele ordinare.
Intru si eu in clubul celor care se trezesc la 4-5. uneori pe la 7 imi vine un somn, dar la ce bun, ca sar atomicii pe mine. Ieri dimineata m-a trezit ana, era langa mine si ma mangaia si incerca sa imi cuibareasca sub brat un plush de al ei.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin : dpn 21 Apr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna fetelor.
Imi cer scuze de lunga mea absenta, dar saptamana trecuta am fost foarte ocupata. Fiind si sotul in concediu ne-am hotarat sa facem curat in beci. Acolo ne tinem toate lucrurile care nu le folosim acum, din cauza lipsei de spatiu din apartamanet. Avem un beci mare in jur de 12 m2 si este plin tot, de nu mai ai loc nici macar sa intrii. Asa ca a trebuit sa facem ceva sa il mai golim. Cu ocazia acesta am facut ordine in sacii cu hainitele mici, si am separat hainitele in functie de marime sa stiu care sa il deschid. E bine ca am apucat sa facem acest lucru, ca am gasit un sac in care toate hainele erau mucegaite.
In rest bebe e bine, misca din zor. Azi noapte a facut sou lui taicas-o. A jucat fotbal de numa, numa.
Si eu am o problema cu dormitul, dar eu cum ma pun in pat nu pot sa stau pe spate ca simpt ca ma sufoc, asa ca trebuie sa ma pun intr-o parte.
Edi e bine, putin racit, si abia asteapta sa vina Robert. Tot timpul vorbeste cu el si ii spune sa vina la el in brate, e un dulce.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 23+
Robert Aaron