Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 12
dana_cp spune:
Buna burtici!
Ronina - super cu luna plina! Stiam ca e posibil sa ne afecteze (si nu doar pe noi, gravidutele) dar nu am facut legatura pana n-ai zis tu! Mersi pt pontul cu refreshul paginii :D
Hehehe, f tare ca ai vazut-o pe mandra la eco Azi am fost la primul curs lamaze si am inteles ca bebele se poate intoarce si la 39s! SI ca de cele mai multe ori se intoarce, fiind capul mai greu decat restul corpului, nu se simte bine sa fie cu capul in sus, mai ales cand se apropie de termen, asa ca nu-ti face griji!
Supermami, perna cu 30 am gasit-o la targul Baby expo (dar atunci am zis ca mai caut si nu am luat). Insa sunt si pe diverse site-uri (cel mai mare pret l-am vazut la 60 ron). Cauta "perne alaptat" pe google si vezi cate siteuri iti apar. O sa mai dau si eu o raita zilele astea sa-mi comand si iti tirmit linkul direct la ce gasesc interesant. Oricum, un mil perna mi se pare prea mult, si n-as da ca-s zgarcita :))
Tala, ma gandeam eu ca din pricina microbilor se calca hainutele.. Eu nu sunt un mare fan al calcatului, recunosc, insa o sa fac asta pt Gaza, sa fiu sigura ca e ok . Inteleg si rationamentul tau cu scaunul, mersi pt raspuns.. hmmm, ma mai gandesc :-) Cu perna am zis.. o sa-ti tirmit si tie niste linkuri zilele astea, cand imi fac eu comanda.
Amy, durerile mele de jos nu se compara cu cele menstruale. Eu nu puteam sa stau fara pastile pe toata durata mentruatiei ca innebuneam de durere. Astea ce le simt acum sunt parfum.. Sper sa-ti treaca starea de rau curand!
Happy, felicitari! Cred ca te-ai linistit acum cu programarea :-). Si pe mine ma doare spatele rau, mai ales dupa o tura de colindat. Ieri, de ex, am mers vreo 3 ore prin magazine si aseara mergeam ca o rata, plus ca aproape imi taraiam papucii pe gresie in loc sa ridic piciorul ca lumea..
Ana, eu am tot zis.. "ineaca-ti dusmanul"..toata viata am suferit de constipatie, insa de cand am ramas insarcinata si am inceput sa consum apa (inainte nu beam 1l intr-o saptamana!) in fiecare zi (cam 2 l pe zi), nu numai ca nu mai am probleme, dar se intampla sa merg si de 2 ori pe zi
Sovi, mersi pt explicatii. Eu imi propun sa le fac o vizita celor de la Isis pe la sf lunii si intreb atunci cate luna si-n stele. O sa-mi iau si de rontatit, ca-s fomista de fel :-)
tare faza din Cora :))
Multumesc tuturor pt raspunsul cu semnatura.. Eu eram mai grabita.. scriam de ex "28+" in sensul ca intrasem in sapt 28.. O sa remediez
Am logoree in seara asta :) Inca ceva inainte sa inchei: ieri am fost si eu la carrefour, normal, dupa reduceri de la tex, ca doar urmez cu sfintenie sfaturile voastre. Si cum ma plimbam eu prin raioane, ma uitam stanga/dreapta la celelalte mamici si incercam sa mapez figurile lor cu voi :)))) ma tot gandeam, oare e vreuna din voi prin magazin :))
Gata, asta fuse tot. V-am pupat
28+ cu Gaza
ronina spune:
Am pus pozica pe picasa in folder-ul meu. Din pacate nu am scanner, e poza la poza, asa ca s-a mai pierdut din calitate. Inca mai sunt si acum entuziasmata, sper sa ma tina cat mai mult, am si uitat de raceala
Ana_30: la fel e si la mine cu miscarile bebelinei, ziua o simt moderat iar noaptea reuseste cateodata sa ma trezeasca si nu ma mai lasa sa dorm vreo juma de h
Sovi: cred ca nu stiai ce sa mai faci de rusine in momentul ala, dar asa cum ne-ai povestit noua suna tare comic
30+ Bianca
Tala spune:
Dana si eu vanez gravidute prin aglomeratie Ma uit la burtica intai si apoi la fata poate poate recunosc pe careva.
Oricum la un moment dat va trebui sa ne intalnim si noi, nu?
happylica spune:
fetele.. io acum am vazut-o pe prima pag la prietene dragi pe marcella777. ce s-a intamplat cu ea? parca era activa pana acum de curand. o confund?
in
dana_cp spune:
Pai eu as cam vrea, Tala, sa ne vedem si noi la un moment dat... macar cele care suntem din acelasi oras! Stiti ca eu am intrat tarziu in odisee si chiar ma intrebam la un mom dat daca voi va cunoasteti, daca ati iesit la vreun suc :)
Poate reusim sa ne vedem cand om intra toate in concediu, sau la primavara, cand om plimba strengarii prin parc!
28+ cu Gaza
ronina spune:
Dana_cp: uite ca m-ai prins ca tocmai n-am dat refresh asa cum ma laudam ca fac de obicei
Si eu stiu ca bebe in mod normal mai are timp sa se intoarca, dar in cazul meu uterul e mai mic decat unul normal si exista riscul sa nu mai reuseasca. Atata bai sa fie, oricum eu sunt pregatita psihic si pt cezariana...
Happylica: cu Marcella e o poveste trista Daca bine retin i s-a declansat nasterea la 25 sapt si bebe nu a supravietuit decat cateva ore ufff
30+ Bianca
Ana_30 spune:
Merci de sfat, Dana, e adevarat ca am mai redus acum apa, ca simt ca ma fac cat un butoi, mai ales ca eu beau in timpul mesei de obicei.
monna3 spune:
Dana si eu sunt la fel cu constipatia, pana sa raman gravi era o mare problema. Acum de cand cu sarcina rar mi se intampla si atunci ori bag kiwi ori suc de prune si se rezolva.
Heiii...vreau si eu la intalnire cu voi . Ar fi frumos sa va intalniti si acum sa va etalati burticile, sa se uite lumea la voi ca sunteti multe gravidute intr-un singur loc
Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei
ronina spune:
Offf, n-am somn
Degeaba incerc eu sa uit de raceala, nu uita ea de mine... m-am trezit toata transpirata si bebica danseaza pe vezica mea
30+ Bianca