Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Am fost si eu la pomul laudat. la Z adica. Mi se pare un magazin cam scump pentru ce ofera! M-am limitat doar la hainutele de scos din spital. Am gasit si halat bun pt alaptat care se suprapune, subtire si ieftin in Cora (20 si ceva lei). din tricot.

Tala, daja faci productie de lapte? galgaitul de noapte ma deranja rau.. mai ales la oboseala mare, tare nasol sa te trezesti cu totul fleasca...
Da bice cu zugravitul, sa nu va streseze pe final... pe mine tare m-a solicitat renovarea dinainte sa apara Sasa. am terminat cu o zi inainte sa se nasca.

Dana, multumesc de complimente, ma bucur ca ti-au placut pozele.
Bagaj - pampers dau ei, prosoape, scutece de finet de infasat bb. E bine sa ai hainute de bb la tine daca nu vrei sa stea sarmaluta. Si camasile tale de alaptat. La brasov mi-a placut, ca am avut si camasi bune de la ei, si hainute de bebe. dar chiar si asa, tot Isis e in top, se naste mai frumos la ei :)
Tampoane dau ei, mancare si apa ei, si pompa daca iti trebuie, si papuci. nu e cazul sa pleci cu spirt, hartie igi, si altele de igiena. nu mai stiu cu halatul... eu nu cerusem, ca avand asa dimensiuni, nici nu imi bat capul, imi aduc direct. pe vremea aia nu trebuia adeverinta de salariat, dar acum citii pe saitul lor ca ar trebui. poate e bine sa ii suni pt asta. si in general, daca ai nelamuriri la care nu iti pot raspunde, suna-i fara jena, ca nu se supara.
Ce as face eu acum daca m-as mai duce sa nasc la ei, as avea grija sa merg cu snackuri, ca dupa ce am nascut eram hamesita rau, si fiind 12 noaptea, nu am primit nimic de la ei pana a 2-a zi, si nu am avut de unde sa iau din zona. poate s-au dotat intre timp cu un automat.

Dara, mercic de raspunsul despre biotics. interesant cu datul la bebei.. o sa mai investighez, poate e o solutie la colici. Pt bebei pediatra mi-a zis ca ei cel mai mult ii place "colostrul cu probiotice".

Despre fotolii... eu m-am impacat f bine cu poangul de la Ikea (dar na, am nascut natural, nu stiu la ceza cum e). cred ca cel mai mult totusi am alaptat la orizontala. Mi-era atat de bine asa. Nu stiu de ce, nu oricine poate alapta la orizontala. Vara-mea zicea ca ea nu poate ca e prea pieptoasa. O prietena zicea ca ea tocmai de aceea poate sa alapteze DOAR la orizontala, de mari ce i-s sanii...
Oricum, pentru cine isi propune sa alapteze pe canapea, merge, dar la sesiunile mai lungi e buna o cotiera macar, ca doare umarul.
la bb2 am alaptat si stand pe covor, ca avea nevoie bb1 de mine acolo. v-ati mira in cate pozitii poate fi alaptat un copil :))

Sa vedeti faza la Cora. Din toate casele alea, 3 sunt prioritare. Chiar aveam nevoie de una, ca inca putin si ma pravaleam, ma lasase sciaticul de tot. N-o sa va vina sa credeti, dar astea prioritare erau f evident cele mai aglomerate! pt ca n-aveam chef sa ma bag peste oameni, am strans din dinti si m-am dus la una mai libera. ma vede vanzatoarea si im zice sa ma duc la prioritara. Multumesc, prefer sa stau aici. -Colegaaaa! avem aici o femeie gravida!! Nu va spun cum se uita toata lumea de la cozi la mine! m-am strecurat cu greu in fatza la insistentele casierelor, si a inceput aia sa imi intinda sus si tare toti chilotii tip cort (mi-am luat trusou de spital) ca nu era sigura daca-s la fel... imi venea sa intru in pamant!

pup, ma duc sa imi intind putin oasele, sunt tare obosita, dupa refluxul si arsurle infioratoare de azi noapte.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Sovi ce tare faza cu chilotii! Nu mai pot de ras... asta e, se mai intampla!

Ronina m-am mai linistit, poate sunt normale si durerile mele. Felicitari pt fetita, asteptam pozica sa vedem fatuca si ai grija de tine!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

haha. la ce cora ai fost?
eu am fost la pantelimon.. si k niciodata m-am dus la casa prioritara de gravide si persoane cu handicap.. unde.. surpriza.. la coada erau numai barbati. care culmea.. au facut scandal k ma bag in fata..
asa tare m-am enervat.. si i-am intrebat.. ei din ce categorie fac parte? a gravidelor sau a persoanelor cu handicap?

in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

aoleu Sovi, tare faza cu chilotii , zic eu ca n-am fost in pielea ta dar imi inchipui ce era atunci in capul tau

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

eu am fost la pantelimon.. si k niciodata m-am dus la casa prioritara de gravide si persoane cu handicap.. unde.. surpriza.. la coada erau numai barbati. care culmea.. au facut scandal k ma bag in fata..
asa tare m-am enervat.. si i-am intrebat.. ei din ce categorie fac parte? a gravidelor sau a persoanelor cu handicap?

in

aoleu ce nesimtiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Citat:
citat din mesajul lui happylica

in

aoleu ce nesimtiti

mda. din pacate.. ii intalnim la toti pasul. dar eu mereu m-am intrebat... n-au si ei neveste acasa? nu or fi fost gravi si ele vreodata? asa marlani au fost si cu sotiile lor oare?

in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ronina ma bucur de vestile bune, asteptam poza cu mandra.
Sovi si Happy eu am retinut o explicatie in privinta gravidelor: efectul Medusa - adica nu se uita nimeni la tine, nu te vede (desi sunt sigura ca nu de teama ca vor impietri ). Si eu eram azi la Ikea, la casa de gravide (unde erau doar barbati cu cosuri pline ochi). M-a observat casierul si m-a chemat in fata, la care clientul din fata mea a insistat ca nu m-a observat (desi nu-s chiar mititica). Deh, din pacate genul asta de barbati sunt produsul mamelor din generatia trecuta (aviz mamelor de baieti de acum )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Fetelor, mesajele mele raman ne-moderate mult timp...desi am trecut de 10. Nu stiu de ce, sper ca n-am intrat pe vreo lista neagra. Sa vad cat dureaza sa treaca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Vad ca asta a trecut, dar am mai scris si inainte si pana s-au moderat, s-a mai umplut o pagina pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ronina felicitari pt vesti bune...nuami cu de astea sa vii
Sovi...ceva asemanator am patit si eu...era full la toate casele...si era trecut de 8 Andra era din ce in ce mai mofturoasa...si ma durea si spatele...am zis ca macar in luna a 8 si a 9 pot folosi avantajul asta. Ma uit unde e semnul de prioritate...era intre 2 case... logic ar fi sa fie amandoua...dar ca sa nu dau buzna cu carutul in fata intreb dak e casa prioritara pt gravide. La prima casa mi se spune...nu eu colega... iar la cea de-a doua...mi se raspunde fix asa: Prioritara??? Cine v-a zis asa ceva??? Adica cum??? Evident ca m-am lasat pagubasa si m-am asezat la coada, mi-am asteptat frumos randul si m-am gandit ca numai in Romania e posibil. In tari civilizate nu cred ca se aseaza careva la casa prioritara...dar la noi...

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput