LMA CLOPOTEII IMPLINESC 4 ANI! *288*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multumim frumos pentru urari, noi eram codasele ,nu-mi vine sa trec ca ne mutam de la scutece, ce clopotei maricei avem, ma apuca nostalgia.
Si Bianca e tare rasfatata si vrea sa fie doar ca ea dar nu prea ii merge asa mereu.Cred ca noua ni se trage si de la faptul ca-i singura la parinti, stie ca toata lumea o adora de aceea intinde coarda.
Deci maine e ziua cea mare cand ne mutam la o noua etapa din viata clopoteilor nostri, sa le dea DD sanatate si sa asculte de parinti.
Pupam cu drag toti clopotei si mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Bye-bye bebelusie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

desenele ca desene, dar Ioana ne-a "innebunit
cu programul Disney Channel. Au uneori desene, dar m mult filme cu adolescenti.
De aici a invatat cu rolurile: eu sunt mama sau , nu ma cheama Ioana, sunt mama. [/i]

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Ioana si Tudor se uita seara la Disney...mi-a replicat odata: sa moara mama! de nu stiam de unde sa iau vorbele. Tare urate lucruri invata. Mi-am propus sa sterg cu totul postul...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Este o nenorocire postul asta. Ca si Cartoonul. Le-am sters de cateva ori, dar astia de la cablu le tot baga. Macar, noi am ajuns la faza (adica Marc, ca Andrei oricum il imita), la care zice " astea-s desene urate" si schimba singur pe Minimax sau Boomerang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Seara buna,
Ma bucur nespus ca v-am mai prins aici. Deci ultimul mesaj la bebelusi .
La multi ani tuturor clopoteilor care luna aceasta au implinit 4 anisori!
Ne-am facut mari si nu-mi vine a crede, ca parca ieri eram cu burta la gura si cu un pici de 1 an care imi scotea sufletul .
Va pup cu drag si sa ne revedem cu bine la copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

wow ... chiar ne mutam? nu-mi vine sa cred. bebelusii nostri au crescut, au trecut de la scutece la jeansi ...

sunt fara cuvinte ... ma incearca multe emotii acum. cate prietenii s-au legat, cum ne-am ajutat, ne-am sfatuit.

sper sa comunicam mai bine de acum incolo odata cu infiintarea grupului si pe facebook.

asadar .. adio bebelusie, bun gasit generatiei in blugi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Si deschidem poarta catre o noua etapa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17r0967&nm=Clopotei-de-IanFeb-2008-1
Am petrecut clipe frumoase,clipe grele cu burtici...am trecut prin emotia nasterii impreuna...am impartasit temeri si sfaturi legate de alaptat,de diversificare...am trait impreuna clipele primilor pasi,primelor cuvinte...sa povestim in continuare despre copilariaa clopoteilor nostrii...
Sper ca noua etapa sa aduca si ceva mai multa palavrageala!!!
pink_heart

Mergi la inceput