LMA CLOPOTEII IMPLINESC 4 ANI! *288*
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Buna!
Si eu ma gandeam la acei 2 clopotei din luna Martie.
Dupa ce-i sarbatorim apoi ne mutam de la scutece.
Shose bine-ai revenit!
La multi ani, Sara Denisa! pt data de 27 ~ scuze pt intarziere!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Laura Ioana spune:
David Sa cresti mare si sanatos!
Shose si pe tine si pe Pipe
Suntem bine, Thea cu gradinita, io cu serviciul...ne cam ciondanim ca e cam figuranta Off, nu trece zi fara ciondaneala, chiar mi-e ciuda, dar vrea sa fie doar cum zice ea, desi inainte nu era asa (pana acum vreo 2 luni). In rest creste ca Fat Frumos din lacrima, e tot mai inalta si scumpa...noroc ca-i si dragalasa si scoate faze de murim de ras, altfel cred ca o mancam pana acum
Abia astept sa se faca frumos afara ca sa iesim in parc, in strand etc. ca-s satula si eu si ea de stat in casa! AM bagat regula fara desene in timpul saptamanii si ma termina ca nu mai are astampar!
Voi ce mai faceti?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ioanact spune:
Buna seara!
O PRIMAVARA FRUMOASA, SA AVETI!
La multi ani, David!
LauraIoana desenele ca desene, dar Ioana ne-a "innebunit
cu programul Disney Channel. Au uneori desene, dar m mult filme cu adolescenti.
De aici a invatat cu rolurile: eu sunt mama sau , nu ma cheama Ioana, sunt mama.
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Urez cu intarziere: La multi ani, mamicilor sarbatorite in luna Februarie!
Iata si Sarbatoriele lunii Martie:
alexia28 02.03
kalosalina 08.03
inuta12 12.03
NataliaS 13.03
adab 15.03
aurel_cris 15.03
monicaa 20.03
eris 23.03
gattasalvaje 24.03
Blogul fetelor!
Shose spune:
Laurici pupic de la noi. Stai linistita, mai sunt si alte cazuri. Din cel mai dulce si cumintel copilas, Pipe s-a transformat complet. E neastamparul pe doua picioare, ambitia intruchipata si o obraznicatura curata. De cand merge la gradi crede ca ea le stie pe toate, ea stie engleza cel mai bine, nu trebuie corectata, gimnastica si dansuri la fel, ea stie mai bine cand e ora de somn, cand e de masa..... . Dimineata trebuie sa vada un serial de desene animate pe minimax si sa isi faca tabieturile ca sa o pot scoate din casa. Ne trezim la 7 ca sa plecam la 8 din casa. Nu vorbeste decat cu cine vrea si cum vrea, daca nu-i convine ceva sare si la bataie. Copilul meu nu era asa. Oare ce se intampla?? Eu inca mai am rabdare, dar tot ne scandalizam o data pe zi sau cel putin o data la cateva zile. Offffff! E bine ca ai impus reguli si are cine sa le respecte, la noi pedeapsa e luata in ras, orice zic sau orice fac nu o atinge si vad ca o face din ambitie sa-mi arate ca e puternca. Daca cedez im zice: sunt mandra de tine, mamico!
Una peste alta mai are si parti bune, e afectuoasa si e dornica sa inteleaga cat maai multe.
ioana, ce fac ale tale fetite? Cum se inteleg?
Natalia, ai trei minunatii! Nu cred ca se putea mai frumos decat atat pt o mamica. Sa stii ca 3 fete e un vis (aproape imposibil, zic eu) si pentru mine.
Va pup pe toate
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose ioana, ce fac ale tale fetite? Cum se inteleg? Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii `Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...` |
Buna!
Sunt bine. Multumesc!
Se inteleg din in ce in ce m bine, pe masura ce cresc.
A inceput si Justina sa vb, deci, ii raspunde Ioanei.
Bineinteles ca sunt momente cand se cearta pe vreo jucarie/ lucru.. de cele m multe ori reusim sa o pacalim pe Justina.
Dimineata cand se trezeste intreaba: unde este Iaia (Ioana)?
Eu ii raspund ca e la gradi.
Din toamna o voi inscrie si pe ea.
O zi buna, tuturor!
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
La multi ani, alexia28!
Blogul fetelor!
grati.ela spune:
Urez cu mult drag "La multi ani!" clopoteilor serbati in februarie!
Peste doua zile serbam si ultima printesuca, Bianca. O de azi. Sa va traiasca!!!
Se vede treaba fetelor ca trebuie sa treceti la preparat bebici noi...slaba miscare in gasca!
Tudor al meu e un dragalas, shotios nevoie mare. Vad ca nu mai are nebunia cu gimnastica. Mai face o roata, se mai catara dar nu mai sare in shpagat, nu mai face roata cu ambele maini in fata. Am descoperit ca de la Sportacus se tragea si am incercat sa+i indrept atentia spre alte desene. De cateva zile discutam despre personaje reale si personaje de basm. Asta pt ca ma tot intreba ce se intampla daca zboara pe geam, daca sare balustrada din casa scarii
Ozi incearca sa faca fata cerintelor de la scoala. Anul acesta mi se pare mult mai greu fata de clasa a sasea. Fizica e serioasa, chimia la fel, la limbi straine sunt pretentii mai mari, la mate profesorul e mai exigent, la romana gramatica e destul de dificila. Isi doreste tare mult sa se tina si de inot numai ca la varsta ei nu sunt suficiente 4 antrenamente pe saptamana si mai mult nu ajunge sa faca.
Va pup acum si astept si eu vesti de la voi!
grati.ela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact desenele ca desene, dar Ioana ne-a "innebunit cu programul Disney Channel. Au uneori desene, dar m mult filme cu adolescenti. De aici a invatat cu rolurile: eu sunt mama sau , nu ma cheama Ioana, sunt mama. [/i] ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Ioana si Tudor se uita seara la Disney...mi-a replicat odata: sa moara mama! de nu stiam de unde sa iau vorbele. Tare urate lucruri invata. Mi-am propus sa sterg cu totul postul...