Un creion, un caiet, o carte

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Tinatache, Cristina este pe maini bune. Ramane restul
Familiei acasa , familie numeroasa, care are o multime de nevoi. Iar familia are venituri doar din alocatiile copiilor. Au animale si pasari in curte care le asigura hrana de zi cu zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Andreea, multumesc Am cautat la inceputul subiectului informatii despre Cristina si familia ei si nu am gasit. La un moment dat am renuntat, stii tu unde s-a scris prima data desprea aceasta familie? Eu am intrat mai tarziu aici la voi si stiu numai ce s-a scris pe parcurs, nu am o imagine de ansamblu a lor si banuiesc ca nici altii care mai citesc pe aici nu o au.

Poate ar tb sa punem pe prima pagina, sau sa deschidem sub. nou ca asta are 42 pagini, si sa facem cate un paragraf pt fiecare familie: unde locuiesc, situatia pe scurt, in mare cu ce au fost ajutati si ce au nevoie urgent, incl. pers de contact de pe forum. Ce zici?

Pe prima pagina mai scrie ca au mai ramas banid e la actiunea precedenta... si asta ar tb actualizat daca e cazul.

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

o sa deschid azi subiect nou, actualizat, insa va rog un pic de rabdare ca-s la treaba.

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dragelor, va astept la capitolul 2 , cu drag !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput