Un creion, un caiet, o carte
Raspunsuri - Pagina 29
eumada spune:
Buna seara....
Le-am trimis luni medicamentele copilasilor de la Neamt..insa nu stiu de ce nu izbutesc sa vb cu ei...pur si simplu nu pleaca apelul....m-oi fi stricat io la cap.....in fine...mai incerc maine,ar trebui sa vad si daca merg la scoala cati merg la scoala,
Cred ca le este greu,acolo sunt destul de izolati si cu frigurile astea..cu zapada...numai de scoala nu le arde.De ajuns la ei e greu acum e deal acolo,adica drumul e cumva pe deal....daca e gheata e rau tare,nu urci nici cu lanturi......cand am mers de Craciun stiu ca mi-am zis...Doamne fereste de ceva aici iarna esti terminat.
Andreea,cum e Cristinuca?Tot la Iasi?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Buna seara.... Le-am trimis luni medicamentele copilasilor de la Neamt..insa nu stiu de ce nu izbutesc sa vb cu ei...pur si simplu nu pleaca apelul....m-oi fi stricat io la cap.....in fine...mai incerc maine,ar trebui sa vad si daca merg la scoala cati merg la scoala, Cred ca le este greu,acolo sunt destul de izolati si cu frigurile astea..cu zapada...numai de scoala nu le arde.De ajuns la ei e greu acum e deal acolo,adica drumul e cumva pe deal....daca e gheata e rau tare,nu urci nici cu lanturi......cand am mers de Craciun stiu ca mi-am zis...Doamne fereste de ceva aici iarna esti terminat. Andreea,cum e Cristinuca?Tot la Iasi? |
Mada esti nemaipomenita ca te ocupi de copii aceia.Sa stii ca nici eu de 2 zile nu pot lua leg la mine la tara in sud, s o fi intamplat cu ceva cu retelele pe acolo de la viscol........
Anitta_O spune:
Tina, sotul meu va pleca maine din Romania. El spera ca marti seara sa ajuna in Germania. O sa-i dau nr tau de telefon sa luati legatura.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 20+
eumada spune:
Si sa vreau si nu am cum sa ajung acolo acum...sunt io in stare sa fac multe dar acum e risc curat...pot ramane intepenita intr-o zona fara semnal la telefon...nici 4x4 nu au efect cu lanturi....am testat pe un drum acoperit cu gheata..s-a dus masina lejer cu tot cu tractiune.........trebuie vazut ce facem totusi cu ei,acolo sunt efectiv izolati...ma gandesc ca au soba aia mare acolo dar cum stau cu geamurile inchise...CO..o multime de griji..oare cum sa procedam?Am voie sa scriu adresa lor aici?Nu stiu cum merg serviciile postale...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
tinatache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Tina, sotul meu va pleca maine din Romania. El spera ca marti seara sa ajuna in Germania. O sa-i dau nr tau de telefon sa luati legatura. Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 20+ |
ok, eu intelesesem ca sambata asa ca am pregatit totul, e gata de plecare. Mai am o intrebare si o rugaminte. Intrebarea: cat loc are? Si rugamintea: putem coresponda pe email? Iti trimit adresa pe PM. Emailul il vad imediat, pe forum intru cand am timp.
multumim mult
Anitta_O spune:
Diana, ti-am trimis un SMS, sper sa fi notat corect nr de telefon. Maine vin in Vaslui. Mi-ar placea sa ne vedem, am pregatit o plapuma si doua perechi de ghete.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 20+
laura-s spune:
Buna dimineata fetelor,
multumim Turturica pentru ajutor si implicare. Ti-am trimis mail sa vedem cum vom proceda pe viitor.
Incepem sa ne miscam, sa facem ceva pentru familiile "noastre". Ajutorul fetelor din strainatate e nemaipomenit. Va multumim.
Va ,
Laura
papanash spune:
Fetelor, vad ca prin tara mai e cum mai e, la Bucuresti e jale cu zapada dar mai ales cu gerul ! Baiatul meu s-a pricopsit cu o raceala, gat rosu, febra, muci, deci suntem consemnati la domiciliu. Nu am cum sa ajung la posta deocamdata, sper in cateva zile sa scapam de rele si sa revenim in forta.
Ma si gandeam, noi suntem acasa, la caldura, avem tot ce ne trebuie, dar tot e greu cu raceala si cu zapada, dar saracii oameni care n-au caldura in casa, sau care nu au mancare, nu au medicamente... ma gandeam la cei izilati pe coclauri, cum e familia de la Tg Bujor, cea din Neamt sau de-acolo de pe dealurile Clujului...
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
diannaalex spune:
Simona multa sanatate sa va reveniti cat mai repede.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/