Un creion, un caiet, o carte
Raspunsuri - Pagina 27
alinuk spune:
Turturica
e un gest minunat la care v-ati gandit
acei copilashi din Garbau au de acum parinti adoptivi care ingrijesc de soarta lor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Cricor spune:
Diana, eu am niste gete de la fi-miu..nici nu stiu ce marime sunt..cred ca 32-33. Din pacate nu sunt in conditii prea grozave..de aceea nici nu le-am donat pentru actiunea de Craciun. Fi-miu a jucat fotbal in ele la scoala asa ca botul e cam jupuit de vopsea. Sunt de piele, o pereche imblanite, una nu... Crezi ca e ok sa le trimit asa?
tinatache
turturica
Stiti ca ma gandeam dupa a scris tinatache..cum le aseaza uneori Dumnezeu pe toate..cum oamnenii aia amarati si-au gasit un suflet la asa departare sa le poarte de grija..si acum si turturica...
diannaalex spune:
Cricor multumim pentru ei sunt perfecte. .Iti las adresa pe PM daca vrei.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/
dicirstea spune:
Persoana de la care am primit revistele mi-a spus ca a schimbat mobila in camera copilului si are disponibil un pat din lemn ecologic si cu salteaua aferenta.
Avem cui sa-l dam? Si, mai ales, cum sa-l transportam, sa prin posta costa cat unul nou, cred.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Cricor spune:
Da Diana, trimite-mi te rog adresa. Dar o sa mai astept pana se mai duce din gheata...eu la Posta ajung numai pe jos si nu ma incumet pe vanturile astea.
Daca mai sunt fete care au incaltari, poate ne cuplam la un pachet comun.
helbi spune:
Rall, as vrea sa te rog, daca potzi sa afli ce nevoi are tatal din Tg Bujor si copii lui.
Dupa ce Tina va termina cu pachetul ei, incercam sa facem unul si pt fam. din Tg. Bujor. E intentionez ca spre Paste sa-l trimitem. S-au anunta deja citeva fete care ar vrea sa contribuie cu hainute si ce ar mai fi nevoie. Eu am dat sfoara in tara si la birou si la cunostinte is sper sa primesc cite ceva. Dar, ne-ar ajuta mult sa stim concret ce le-ar trebui? Haine, rechizite?
Turturica Toata stima pt gestul vostru! Si pe mine m-a miscat si cazul celor de linga Cluj. Cum insa ei sunt ajutati din mai multe parti acum, iar tatal din Tg Bujor isi creste singur cei 6 copii, m-am gindit ca sa-l ajutam noi pe el.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui turturica Buna fetelor, va citesc din umbra de ceva vreme, m-au impresionat cazurile pe care le-ati prezentat, inca nu imi vine sa cred ca exista adulti si copii care traiesc in conditiile prezentate aici. M-am tot framintat, am discutat si cu sotul meu si am luat decizia ca vrem sa ajutam si noi. Eu sint de loc din Cluj, asa ca as vrea sa ma implic in ajutorul familiei din Garbau, poate reusesc sa ii vizitez cind venim (destul de rar ce-i drept) prin tara. Am vazut ca se pune mai multa lume in miscare ca sa ii ajute, dar ce-i drept e mult pina ajung la un nivel acceptabil de trai. Eu si sotul meu ne oferim sa platim o suma lunara, un fel de bursa hai sa spunem, care sa se foloseasca pentru a le imbunatati viata oamenilor astora si, mai ales, pentru a incuraja copiii sa se tina de scoala. Stiu ca doi sint inca mici, pentru ei e important sa aiba conditii decente de viata, dar pentru ceilalti as vrea sa fie considerati un fel de ajutor in a-si face un drum in viata. Problema e ca nu stiu cum sa gestionez situatia de la distanta, laura, as avea nevoie de tine sa colaboram impreuna, adica eu sa iti trimit cumva lunar banii tie, iar tu sa te ocupi de impartirea lor. Nu stiu care e solutia cea mai buna, daca sa folosesti tu banii pentru ce crezi ca au familiile nevoie, daca sa dai banii direct lor,. Recunosc ca pentru mine marea problema e ca fiind la distanta nu pot sa am deloc control si as vrea sa stiu ca banii sint folositi intr-adevar in mod util. Deci as prefera varianta ca laura sau alte fete din Cluj care sint implicate sa gestioneze pe moment banii pina vedem cum avanseaza lucrurile. In concluzie, fetele din Cluj, va bagati la o colaborare pe termen lung Elvetia - Cluj? Daca da, va rog sa imi scrieti un PM cu o adresa de mail ca sa putem discuta mai multe privat. Mersi mult si mult succes in tot ceea ce faceti, sinteti intr-adevar extraordinare Mami de Mara (19.08.2008) si Victor (05.11.2010) |
Turturica, este minunat ce citesc, este exact ceea ce mi-am imaginat ca o sa se intample in continuarea actiunilor noastre, sustinerea familiilor pe care le cunostem deja. Noi personal (eu si fetele din Cluj) nu ne cunoastem, dar garantez din toata inima ca sunt OAMENI cum rar intalnesti. Eu ma mandresc foarte tare ca am avut onoarea sa ne adunam aici, voluntar, cu inima deschisa, cu increderea ca tot ce facem o sa fie nu numai o raza de speranta pentru cei obiditi si ingropati in griji, ci o certitudine ca mai exista omenie. Multumesc mult Turturica pentru gandurile voastre bune !
Laura, iata cum strangem langa noi voluntari !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui dicirstea Persoana de la care am primit revistele mi-a spus ca a schimbat mobila in camera copilului si are disponibil un pat din lemn ecologic si cu salteaua aferenta. Avem cui sa-l dam? Si, mai ales, cum sa-l transportam, sa prin posta costa cat unul nou, cred. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
Avem o pila la transportul prin CFR, o sa ne ajute cu siguranta !
papanash spune:
Fetelor ( Cricor, mamagiuliei) care vreti sa puneti la posta pachet pt Vaslui, multumesc mult si eu in numele celor care vor primi. Asa cum stiti, orice le foloseste, orice noua ni se pare nefolosibil,inutil, de la carti la pantofi. Diana, te rog sa-mi trimiti si mie adresa ta, strang si eu ceva haine, si mai vad eu ce. Am niste incaltaminte de la mine nr 35-36 , sper sa mai gasesc ceva fara toc .
ma gandesc ca le-ar folosi asa:
-bluze, camasi, tricouri, geci, sosete,manusi, caiete, reviste, ghiozdane ( Alex&sara, ai reusit sa pui pachet ?) , pixuri, etc.
papanash spune:
citat din mesajul lui helbi Rall, as vrea sa te rog, daca potzi sa afli ce nevoi are tatal din Tg Bujor si copii lui. Dupa ce Tina va termina cu pachetul ei, incercam sa facem unul si pt fam. din Tg. Bujor. E intentionez ca spre Paste sa-l trimitem. S-au anunta deja citeva fete care ar vrea sa contribuie cu hainute si ce ar mai fi nevoie. Eu am dat sfoara in tara si la birou si la cunostinte is sper sa primesc cite ceva. Dar, ne-ar ajuta mult sa stim concret ce le-ar trebui? Haine, rechizite? Turturica Toata stima pt gestul vostru! Si pe mine m-a miscat si cazul celor de linga Cluj. Cum insa ei sunt ajutati din mai multe parti acum, iar tatal din Tg Bujor isi creste singur cei 6 copii, m-am gindit ca sa-l ajutam noi pe el. Andreia |
Da, asa este, taticul din Tg Bujor are nevoie de ajutor pentru copii, Rall, ce idee ne mai dai ?
Andreia
Fetele din Germania, sunteti minunate !