Un creion, un caiet, o carte

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Sigur e vorba de 1200 lei si nu 12 000 lei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

da asa am inteles 1200 de lei a intrebat cineva care cunoastea familia Ei au stalpul la poarta asa ca mai trebuie tras curent de la poarta in casa si nu e foarte mare distanta.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

diana,
Deci:
fam. A:
- 1200 lei ca sa aiba curent (cam 300€?)
- Georgiana 16 ani -Liceu Vs - care e problema cu abonamentul?
- Alexandru 12 - Sc. Tanacu
- Stefan 10 - Sc. Tanacu
- Cosmina 8 - Sc. Tanacu ?
- paula 1 anisor.

fam. B:
5 baieti de 13, 12, 11,10,2 ani si 1 fetita de 9 ani

20 baiat - acasa?
13 Nicu - Sc. Tanacu
12 baiat - Sc. Tanacu
11 Stefan - Sc. Tanacu
10 baiat - Sc. Tanacu
9 Gabriela - Sc. Tanacu
2 Sebastian - acasa

Este foarte important ce fac la scoala, chiar te rog sa intrebi. Tot ce facem aici este pt ca ei sa mearga in continuare la scoala si sa invete bine si ei tb sa inteleaga ca acum nu este nimic mai important decat scoala.

Nu mi-ai spus ce parere ai despre ce vreau eu sa mai cumpar, e ok? Ai alta idee?

pt toti cei interesati:
Dupa cum se vede din lista, sunt copii de toate varstele care merg la scoala, deci hainutze si incaltari de orice marime si rechizite.
Suma de 1200 lei pt curent mi se pare momentan aproape imposibil de realizat dar cine stie, pe forum s-au mai intamplat minuni.

cristina

Cristina lista cu ce vrei sa cumperi e ok. Nu am alte idei.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Bun gasit dragutele. Cum pot sa ajut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pentru ca deja se organizeaza ajutoarele, ca sa nu le pierdem din vedere si, mai ales, sa nu ne suprapunem la unele familii iar altele sa nu primeasca nimik, propun sa facem un docs, cu link pe prima pagina, cu descrierea/centralizarea frumos facuta, asa cum le-a pus Tinatache (si pe aceasta cale).

In coloane sa adaugam datele cand se trimit pachete, de catre cine si ce contin. In felul acesta vedem ce ramane de acoperit.

Cerusem si eu adresa celor de la Cluj, sa le trimit cate ceva...dar parca o mai cerusera inca vreo 3 persoane, dar nu am retinut daca au si trimis catre ei ceva...

Sefele cu centralizare si organizarea...ce parere aveti?

In continuare...am primit 4 numere din revista TERRA, insotite de CD-uri, as trimite cateva la gradinita la Tanacu, la Robert Cole...si mai unde? ca fiind cu CD-uri, nu stiu unde mai pot fi folosite... sau sa trimit numai revistele si sa pun cd-urile la bazar?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Si eu am cerut adresa de la Cluj, nu trimis nimic fiindca a ramas sa mearga Laura sa vada ce mai trebuie acolo exact si sa ne organizam, pe acelasi principiu sa nu trimitem aiurea pachete. Oricum, eu acum preconizez ca dupa 1 martie am timp sa fac un pachet si o sa fac atunci lista completa, sa-mi spuneti unde sunt necesare ceea ce am ( doua lenjerii noi le am, numai ca trebuie sa dau dulapul peste cap si sa le spal ca stau de mult impachetate).

mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!

Ce fac eu cu timpul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Pentru ca deja se organizeaza ajutoarele, ca sa nu le pierdem din vedere si, mai ales, sa nu ne suprapunem la unele familii iar altele sa nu primeasca nimik, propun sa facem un docs, cu link pe prima pagina, cu descrierea/centralizarea frumos facuta, asa cum le-a pus Tinatache (si pe aceasta cale).

In coloane sa adaugam datele cand se trimit pachete, de catre cine si ce contin. In felul acesta vedem ce ramane de acoperit.

Cerusem si eu adresa celor de la Cluj, sa le trimit cate ceva...dar parca o mai cerusera inca vreo 3 persoane, dar nu am retinut daca au si trimis catre ei ceva...

Sefele cu centralizare si organizarea...ce parere aveti?

In continuare...am primit 4 numere din revista TERRA, insotite de CD-uri, as trimite cateva la gradinita la Tanacu, la Robert Cole...si mai unde? ca fiind cu CD-uri, nu stiu unde mai pot fi folosite... sau sa trimit numai revistele si sa pun cd-urile la bazar?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

foarte buna ideea
e mult mai usor sa te uiti pe prima pagina,sa vezi cine de ce are nevoie ca sa stim ce colete facem si unde vor merge;ca sa nu mai fie nevoie sa apelam mereu la fete,sa cerem adrese,a intrebam cati sunt si de ce au nevoie;asa in functie de posibilitatile fiecareia dintre noi,facem colete si trimitem;
pentru toate fetele implicate in aceata actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

eu am trimis un colet catre diannaalex cu rechizite care va merge la copiii din Tanacu,din cate mi-a zis Diana;
Diana astept sa ma anunti cand il primesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Asa e Inbox, Lavi e in doliu dupa mama ei.
Duminica au avut parastasul dupa mama lor si ne-au invitat si pe noi; din pacate nu am putut merge, dar m-a uns la suflet gandul lor, faptul ca ne-au vrut langa ei....
Asa cum am mai spus la Cluj e nevoie de o soba, bani sa tragem apa 1200 lei (dar aici vreau sa vorbesc cu primarul la primavara sa vedem ce putem face) si in rest de mancare. Si credeti-ma ca nu le trebuie mult ( noi sambata am luat de 40 lei pentru Lavi si Sebi fructe si dulciuri si un pui sa aiba tatal lor de gati si au fost asa de incantati), la fel si cei 3 verisori ai lor care au primit dulciuri.
Vrem sa-i scoatem in oras, la o prajitura, un suc...dar eu personal astept sa vina primavara, ca trebuie sa-mi iau si piticul cu mine si acum e prea frig sa-l port dupa mine.
Chiar sper sa reusim sa facem ceva pentru ei si pentru toti copiii pe care i-am vizitat de Craciun.
Apropos' s-a facut totalul copiilor ajutati de Craciun? stim cati au fost?
Va ,
Laura

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276273982430212&set=a.274154992642111.65663.141198859271059&type=1&theater da LIKE la poza sa castigam si concursul de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna ziua la toata suflarea ;-)
E luni,vin si eu la raport :
am fos in Dragonul.Sunt si martisoare gata facute,cu snurulet si cutiuta de la 0,65 bani pana la 1 leu,sunt si materiale separat,pentru confectionat martisoare :snurulete,cartonasul pe care se prind martisoarele,cutiute,pungulite figurine si tot ce vrei si nu vrei.Nu stiu cum am iesi mai bine,sa luam "vrac" si sa le asamblam noi,sau sa se ia gata facute.
Sunt f multe modele dragute(si la cantitate mai mare cred ca putem negocia ),dar ar trebui vazute putin.Daca poate veni cineva miercuri,cu o camera foto mai micuta"sapuniera" poate reusim sa le facem fotografii ;-).
Alte preturi sunt cam asa : snurulete 3 lei 100 bucati sau 25 lei 1000 bucati
briz brizuri(ca nu stiu cum sa le zic) adica martisorul propriu zis vine de la 0,30 bani pana la 0,80 bani/bucata depinde de model/material/stand
cartonasele 200 buc 5 lei
cartoane pt cutiute 0,10 bani sau cutiute mai elegante,gata facute(pt invatatoare,mamici mai speciale sufletului fiecareia )de la 0,45-o,90 bani ,depinde de dimensiuni/model
Va hotarati cum sa facem,sa stiu si eu ce program imi fac ,sunt taare aglomerata aproape zilnic,pana pe la mijlocul lui februarie
Va pe toate ,fara exceptii

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput