Un creion, un caiet, o carte
Raspunsuri - Pagina 11
dandusa spune:
Alinuk,Simo,cu forte proaspete si f bine,dar acasa la C-ta!asadar,va ajut de la distanta dar cu sufletul acolo aproape de voi!
mari_paun spune:
buna fetele,
am hainute bune si dragute, unele purtate doar 1 data de la Ema,. deci pt o fetita de 8-9 ani sunt perfecte, am si blugi noi, si bluzite de sezon... ,la bazar nu au avut cautare dar putem si noi sa facem fapte bune, am mai pus deoparte hainute de la Petru, deci pt un baietel de 1 an
Andreea_AS spune:
Fetele, am vorbit in seara asta cu mamica copiilor la care a fost Eumada. Incep cu vestile rele- Cristina, fetita datorita careia am aflat de ei, nu este foarte bine, este in spital la Iasi de 3 saptamani. Mamica a plecat un pic pana acasa pentru ca bebelusa s-a imbolnavit, dar a revenit in spital de cum a aflat ca nu este de bine cu Cristina. Pe langa starea medicala a Cristinicai, am discutat si despre copiii de acasa.
Andreea, cea de doi ani, a monopolizat toate jucariile primite de la Ajutoarele lui Mos Craciun. Fratii le primesc daca sunt cuminti:).
Hainutzele le vin bine si sunt bune pentru ei, i-au placut si va multumeste.
Luni incepe scoala. Trei dintre copii (doi baieti si o fetita) merg la scoala.
Au nevoie de caiete de romana si matematica, de blocuri de desen, de creioane si de pixuri.
Nu le stiu numele copiilor(eu o cunosc doar pe Cristina).
Stiu ca: un baietel este in clasa a doua, fetita este in clasa a patra, iar cel de-al treilea in clasa a opta.
Initial ma gandeam sa o rog pe Mada, insa cred ca am sa apelez la posta romana, sa le trimit macar necesarul de inceput; nu are sens sa faca saraca fata atata drum pentru rechizite.
Andreea_AS spune:
Am si eu ceva hainute de fetite (varsta 14-15 ani....eu la asta ma potrivesc:))). Gabitza, cred ca am sa te rog sa ma ajuti cu punerea lor la bazar:).
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea_AS Am si eu ceva hainute de fetite (varsta 14-15 ani....eu la asta ma potrivesc:))). Gabitza, cred ca am sa te rog sa ma ajuti cu punerea lor la bazar:). |
Cu mare placere te ajut Andreea.Imi pare rau ca Cristina inca nu e bine si nu a fost externata.Eu astept intalnirea de sapt viitoare sa decidem ce si cum facem sa ajunga rechizite la toti copii, cat de cat, pt fiecare strictul necesar.
Andreea_AS spune:
sper maine sa am timp de pozat si sa ma apuc sa triez ce am pe aici. Multam Gabitza.
inbox spune:
Ma gandeam azi noapte ca vine martie, ce ar fi sa facem la bazar "o taraba cu martisoare" la inceputul lui februarie. Nu stiu daca in alti ani s-a mai facut, dar toata lumea da martisoare, sunt niste bani care oricum se dau, de ce sa nu vina la noi cumva?
E doar o idee!
alinuk spune:
da Inbox, e buna ideea, avem in plan actiunea cu martisoarele
suntem in cautari de persoane care vor sa faca asa ceva si care sa le doneze in acest scop
ma gandeam la o licitatie online cum a fost cea de Craciun
dar cu tema 'De ziua ta mamica mea...'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Aka super ca ai facut tabelul
e ft bine sa avem evidenta in felul asta
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
Nimic nu-i intamplator!